Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@34rcp44 @Master.1000 Maskeli Fedai cok kotu satisa geldik farkindasiniz deil mi? Agzimiza bir parmak balı surup sonrada o bal bizi zehirler biraz bekleyelim diyenler var
)))) hala sunu anlamis deiller senaryo berbat basroller berbat muzikler berbat daha bunun nesi beklenecek anlamis deilim
))))))

abi dediklerinin hiç birisine katılımıyorum hem de hiç birine 😀

Aga senaryo var ama işleyişte sıkıntı var neden anlamıyorsunuz

sen niye anlamıyon aga senaryo berbat demekle işleyişte sıkıntı var demek arasında dağlar kadar fark var

abi bu senaryoya nasıl berbat diyorsun hayretler içerisindeyim son yılların en sağlam senaryosu var gerçekten çok özgün bir yapın var 😀
Valla saka gibisin kadir
)))) hanedanlar konusu muhtesem bir konu gel gelelim bize nasil yansittiklari😉) settar kevaseleri akif pusatla baya iyi isleniyor hanedanlar dimi kadir
))sen hanedanlardan bu insanlari anliyorsan sana diyecek kelam yok😉)))

abi acele etme yavaş yavaş işliyorlar zamanla daha da konular açılacaktır settar ı sayma onla ilgili bütün olaylara gıcık oluyorum zaten 🙂

Bak kadir bu hafta bakacsz butun dixilerde inanilmaz yukselis var eger vadi yukselmeyip daha da duserse mrrak ediyorum bu zamanda bahaneleriniz ne olacak

Agalar dun ruyamda Vadiyi gördüm. Yeni bölümleri öyle bir yazmislardi ki su Beyaz Tv de izlediğimiz bölümlerden daha güzeldi
Birde Rasim Ozan Kutahyaliyi gördüm aksamdan sabaha kadar haydaaalayip durdu Allahin geri zekalisi

Agalar aklimda bir projeyi devam ettirme fikri var. Madem o kadar Vadiyi ezberledik bende yarismayi devam ettireyim dedim. Önceki yillarda yaptigimiz Vadi yarismasini devam ettirmeyi düşünüyorum yazin İnşallah. Tabii proje sahibi izin verirse. Kimdi o projenin sahibi ?

aha şafak sezer derin futbol a geldi