Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aslinda cok guzel bir diziydi ozrlliklede muzikleri.muhtesemdi.hepsini zamaninda izledim aslinda diziden ziyade yayin sasti gecti harcandi dizi

Günaydın vadicanlar
bu günden itibaren kanal d de artık fragman tam gaz çıkmaya devam eder.

çok eskilerden bir haber ey gidi günler be
))

ELIF TUNCA
30 Haziran 2005, Perşembe
Mafya ve derin devlet konularını ülke gündemiyle paralel işleyerek seyirciyi ekrana kilitleyen “Kurtlar Vadisi” dizisi, son 14 bölümü ile yeni dönemde Kanal D’de ekrana gelecek.

Kanal D Yayın Grup Başkanı Murat Saygı, dizi yapımcısı Raci Şaşmaz ve senarist Bahadır Özdener, dün Kanal D TV Center’da düzenledikleri basın toplantısıyla yeni projelerini açıkladı. Buna göre dizinin yapım şirketi Pana Film ve Kanal D, dizinin yanı sıra “Kurtlar Vadisi”nin sinema filmi ve yeni bir dizi projesinde birlikte çalışacak.

Toplantıda dizinin senaristi Bahadır Özdener, “Kurtlar Vadisi” ile ilgili merak edilen konulara açıklık getirdi. Dizinin ileriki bölümlerinde oynamak üzere ünlü Hollywood aktörü Al Pacino’nun adının geçmesine değinen Özdener, öncelikle “Kurtlar Vadisi”nin, aktör değil senaryo üzerine kurulu bir dizi olduğunu hatırlattı. “Al Pacino ile bir senedir görüşüyoruz. Ancak üslup olarak kesinleşmeden açıklamada bulunamayız.” diyen Özdener, aktörle anlaşma konusunda iddialı olduklarını belirterek, “Dizinin konseptine ve rolün karakterine uyan her oyuncuyu oynatacak güçteyiz.” şeklinde konuştu. Özdener’in, dizinin fanatiklerine bir de kötü haberi vardı. “Kurtlar Vadisi”, yeni yayın döneminde ekrana gelecek 14. bölümle birlikte kesinlikle sona erecek. “Hikâyeciler olarak reyting bizi ilgilendirmiyor.” diyen senarist, işin başında 100 bölüm olarak tasarlandığını ve buna uygun olarak 100. bölümde dizinin biteceğini sözlerine ekledi. Tatile girmeden önceki son bölümde dizinin baş kahramanı Polat Alemdar, bir tabuta konulmuştu. Polat’ın tabuttan kurtulacağını açıklayan Özdener, “Ancak oradan çıktıktan sonra izlenen yol ve varılacak hedef de birer simgedir.” dedi.

Film, Ocak’ta vizyonda

Dizi dışındaki projeleri konuşmak için erken olduğunu söyleyen Özdener, “Kurtlar Vadisi” filminin çekimlerine yazın başlanacağını ve filmin 2006 Ocak’ında vizyonda olacağını söylemekle yetindi. Kanal D Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ise dizinin Show TV ile kont-rat süresi bittikten sonra görüşmeler yapıldığını belirterek, “Bu sadece dizinin kanal değiştirmesi değil, bir film ve bir diziyi de kapsayan uzun soluklu bir proje.” diye konuştu. Show TV yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

kaynak:http://www.zaman.com.tr/tv-rehberi_p...ek_187730.html

Yeni senarist grubu şöyle bir sahne yazamadı arkadaş 8 yıl geçmiş aradan, yeni senaristler ileriye gideceklerine geri gittiler ne yazık ki bu bir gerçek.

v2 gelseydi iyi olurdu amma neyse
yok canım şimdi oturdukları koltuktan kalkacaklar bilgisayar başına geçecekler ,sahneleri ayıklayıp yeni bir fragman hazırlayacaklar
)))) oooooo ölme eşşeğim ölme
sizde pana filimden ne kadar çok şey istiiyorsunuz
haddinizi bilin oturun totuşunuzun üstüne

aslında onlarda haklı bir tane fragman vermişler bizde yetinmeyip 2.sini istiyoruz oda var yani

Yeni senarist grubu şöyle bir sahne yazamadı arkadaş 8 yıl geçmiş aradan, yeni senaristler ileriye gideceklerine geri gittiler ne yazık ki bu bir gerçek.

bize 1 saatlik bölüm izlettirsinler ama böyle kalteli sahneler izleyelim şimdi sahnelere bak bide eskiye daha iyiye gitmemiz lazımken hep geri hep geri yazık be.

@takas cuma günü dedin ki; pazar gününe kadar bana süre verin o günden sonra bütün işim vadi olacak dedin. konular açıp organizasyon ayarlayacaktın ve bugün pazartesi hadi kardeş seni bekliyoruz yap bir organizasyon arkandan yığınlar aksın

bugün V2 çıkabilir arkadaşlar dikkatli olun

ya abi bi yere gittim erken gelemedim o yüzden kaldı kusura bakmayın aslında şimdi bişey söylicem kızacaksın söylim mi

üstteki eski konu da bahadır özdener yine döktürmüş ben böyle müthiş konuşan bi adam görmedim ya vadiyi süper şekilde aktarıyordu özledik be abi sen bu dizinin olmazsa olmazıydın niye böyle yaptınız

vadiden ayrıldıktan sonra bahadır tv8 de bi programa katılmıştı hatırlayacaksınız orda sunucu vadiyle ilgili bi soru soracakken hiç girmeyelim o konuya dedikten sonra bile dayanamayıp vadiden bahsedip ödvüştü yine adamın içinde vadi sevgisi var

üstteki eski konu da bahadır özdener yine döktürmüş ben böyle müthiş konuşan bi adam görmedim ya vadiyi süper şekilde aktarıyordu özledik be abi sen bu dizinin olmazsa olmazıydın niye böyle yaptınız

vadiden ayrıldıktan sonra bahadır tv8 de bi programa katılmıştı hatırlayacaksınız orda sunucu vadiyle ilgili bi soru soracakken hiç girmeyelim o konuya dedikten sonra bile dayanamayıp vadiden bahsedip ödvüştü yine adamın içinde vadi sevgisi var

SÖYLE KARDEŞ SÖYLE KIZMAYIZ SANA
vadiye kıyamıyoruz be abi bu bölümü beklesek mi ne dersin
bence müthiş bi bölüm olacak vadi uçuracak bizi organizasyona gerek bırakamyacaktır ne diyosun

@takas aga RA vadiye giriş yapıyor zarf falan bunları nerden aldın kesin mi heyecan yaptım bak 😀
agam kesin tabi RA vadiye iniyor dikkatt

vadi adamın uykusunu kaçırır uykusunu perşembe günü müthiş ötesi süper bi bölüme hazırlıklı olun bundan sonra firesiz devam ediyoruz gel perşembe gellll

Demir tavında dövülür.demişler
)))))

Demir tavında dövülür.demişler
)))))
abi bu bölüm çok süper olmazsa net bi şekilde bu işi yapalım derim çünkü 2 haftadır yok vadimiz şimdi organizasyon değil de 1 şans verelim sonra baktık 241.bölümle aynı o zaman ne istiyosanız yapalım
hee siz nasıl isterseniz öyle olur abi ama @-KADİR- @34rcp44 kardeşlerim ne derler

Kurtlar Vadisi Resmi Youtube Kanalında;

Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölüm; 2.000.000 KEZ İZLENDİ!

Kurtlar Vadisi Pusu 242.bölüm Fragmanı; 1.000.000 KEZ İZLENDİ!

Son düzenleme:
aga organizasyona şimdilik gerek yok bende senin gibiyim bekleyelim tatmin olmazsak biz zaten yine burdayız 🙂 ayrıyetten bu bölüm dehşetül vahşet olacak hissediyorum

aga organizasyona şimdilik gerek yok bende senin gibiyim bekleyelim tatmin olmazsak biz zaten yine burdayız 🙂 ayrıyetten bu bölüm dehşetül vahşet olacak hissediyorum
kesinlikle aga geçen bölüm 2 milyon izlenmiş yotube kanalında
fragman 1 milyon olmuş