Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

sus payı yapmışlar vadicilere
arkadaş kaç gündür fragmanı görmek için açıyorum yok 1 kez bile olsa yok
çarşamba ve perşembe gelmeden göstermiyo adamlar
Vadi'nin tanıtıma mı ihtiyacı var aga

Ben Kanal D'nin Vadi'yi önemsemediği, bitirmek istediği tarzındaki yorumlara katılmıyorum o kadar para döktüler diziye bu sezon düşüş olduğu doğru ama yine de kanalın en çok izlenen dizisi yani kanal önem veriyordur diziye en çok izlenen dizileri sonuçta Vadi.

aga tamam da çok ara veriyolar ama millet yeni bölüm ne zaman bilmiyo açıyolar yok açıyolar yok biraz tanıtım verecek ki iyice hafızlara kazınsın
yoksa bizim kitle belli reklama ihtiyacımız yok

@takas aga RA vadiye giriş yapıyor zarf falan bunları nerden aldın kesin mi heyecan yaptım bak 😀

abi amma negatifsin ya daha dur bir olay olsun ondan sonra istediğini söyle hemen baştan eleştiri moduna geçiyorsun
Bizim fabrika ayarlarimizi bozdular kadirim
))) bu sizin iyimserliginizi ben yillardir millete vadiyi savunarak yaptim
)))) inan artik kendimi saldim bizi o kadar cok uzdulerki hayal kirikliklari yasattilarki inan tutulacak yerleri kalmadi😉)ne zaman iyi olacak dedim beni hep negatif yonde sasirttilar
hal boyyle oluncada insan ister istemez negatif oluyor

ha bir nevi totem yapıyorsun bak şimdi bu söylemlerine daha sıcak bakmaya başladım 🙂

abi güzel yöntem ara sıra bende yaparım böyle tamam ben ses etmiyorum 🙂 sen @takas ın yazdıklarına ne diyosun çok ciddi şeyler söylüyo
Tovbe tovbe seni beni anlamamakta kararlisin
)))) eger ra olayina giriyorlsrsa kesin senaryoda degisiklige gidilmis gozukuyor
))) birden bire bayram deil seyran deil RA beni niye optu
)))) daha vardi o olaua sezon finaline dogru isleyeceklerdi

Yav aga bırak uğraşmaya değmez @takas gerçek yüzünü gördük iyi oldu hatırla bu foruma ilk geldiği zamanları eski Vadiyi izlememişti bile internetten bitirdi başkası falan mı ele geçirdi hesabı ondan şüpheleniyorum ha

Zaten kendi kendine üstüne alınmış ben ortaya yazmıştım mesajı yarası olan gocunur söylediğimde körü körüne siyasi amaç uğruna eleştirmeyin diye kanalı ve diziyi buydu yani.

Hakaret içerikli bir mesaj atmadım ayrıca iki kaybolduk aslan olmuş bütün forum hayırlısı bakalım.

Yav size yalan mi soyleyecem ey Allahim inanmazsaniz inanmayin bir Kuran uzerine yemin etmedigim kalmisti o da oldu... Kuran üstüne yemin ederim ben 13 senedir Vadiciyim ey Allahim Yarabbim ya cattik ya. Fazla kendini yorma o mesajlarindan herşey belli oluyor hakaret etmemismis ortaligi atesle birde benim bir gunahim yok güzel taktikmis

Çok güzel bir dizi yazmışlar.. birkaç yıl önce izlemiştim.. altı bölümlük bir dizi zaten. Muhteşem bir senaryo grubu.. beş harika isim: Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Sönmez Atasoy, Ahmet Turgut.. yönetmen: zübeyr şaşmaz

Tapatalk 2

Of of senaryo ekibine bak

Sakin olun beyler boş yere birbirinizi kırmaya gerek yok. Olur arada böyle tartışmalar. Özelden halledin aranızdaki durumu. @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT

Bu arada Saruhan Hünel uzun zamandır ekranda yoktu eğer dönüyorsa çok iyi olur.