evet aga orhan kılıç 🙂bu adam orhan kılıç değilmi aga
demekki onuda dahil ettiler iyi adam yakışır vadiye ama düşman tarafında olmalı benceevet aga orhan kılıç 🙂
yok aga onun dizisi başka panan nın diğer dizisinde başrol oynuyor seti ziyaret etmiştir 🙂demekki onuda dahil ettiler iyi adam yakışır vadiye ama düşman tarafında olmalı bence
hmm doğru ya aga ben onu tamamen unutmuşumyok aga onun dizisi başka panan nın diğer dizisinde başrol oynuyor seti ziyaret etmiştir 🙂
aga yorumları gördün sana %100 hak veriyorum @Polat Şaşmaz bu saygısız mesajların sana hiç yakışmadı bu lafları hiçbiriniz weste söyleyemezsinizForumda sık sık dolasmiyorsun bence fazla kasma kendini sen yokken neler değişti be gülüm bana milattan öncelerle gelme
Gülüm mülüm büyüdün mü olum sen iki yoktuk @takas dünkü vadici ayar çekicek aklı sıra ne olmuş böyle aga
lan olm akıllı ol aklını alırım çd bu ne terbiyesizlik sen vadiin ne olduğunu bilmezken o adam vadiciydiYavas gel senin yasin kadar benim Vadi seyretmisligim var...
Oha sen adamin attigi yorumlari görmedin galiba gorduysen cok kirildim. ben 13 senedir Vadiciyim siz neden bahsediyosunuz. Vadiden önce Deli Yürek vardi onu da kacirmazdim hatta Memati de vardi ordaaga yorumları gördün sana %100 hak veriyorum @Polat Şaşmaz bu saygısız mesajların sana hiç yakışmadı bu lafları hiçbiriniz weste söyleyemezsiniz
onun için akıllı ol çd kendine gel!
lan olm akıllı ol aklını alırım çd bu ne terbiyesizlik sen vadiin ne olduğunu bilmezken o adam vadiciydi
bu pusatta bütün futbolcularla kanka
Vadiyi özledim be kardeşim hadi be hadi V2 gelsinde coşalım biraz
NOSTALJİ!
la olm adam bişey dememiş hemen artistlik yapıyosun ayıp değil miOha sen adamin attigi yorumlari görmedin galiba gorduysen cok kirildim. ben 13 senedir Vadiciyim siz neden bahsediyosunuz. Vadiden önce Deli Yürek vardi onu da kacirmazdim hatta Memati de vardi orda
Ne özür dileyecem adam bana gelip bu kadar hakaret etmiş kendimi savunmayayim mi. Tabii benim attigim mesajlar saygisiz onun kiler saygili degil mi ha birde kimse weste o mesajlari gonderemezmis yok ya sana da sovse gorecektim bende seni. Adam geldiği ilk günden bana garezi var. Ben ona size de davrandigim gibi kardesim gibi davrandim ama arkamdan vuruldum.la olm adam bişey dememiş hemen artistlik yapıyosun ayıp değil mi
yav aga bana masal anlatma gözünü sevdiğim ilk geldiğin zamanı biliyorum foruma ona bişey demiyorum zaten ama west e ayıp etmişsin söylim özür dileyip gönlünü al
la olm admini niye etiketliyonNe özür dileyecem adam bana gelip bu kadar hakaret etmiş kendimi savunmayayim mi. Tabii benim attigim mesajlar saygisiz onun kiler saygili degil mi ha birde kimse weste o mesajlari gonderemezmis yok ya sana da sovse gorecektim bende seni. Adam geldiği ilk günden bana garezi var. Ben ona size de davrandigim gibi kardesim gibi davrandim ama arkamdan vuruldum.
Onceden post kasiyomusum @OzaN silsin tum mesajlari beni ilgilendirmez
o zamanlar post kastigimi bilmeyerek kasiyordum sonra ogrendim biraktim @emreemreu sagolsun.
Dediğim gibi ben foruma ilk geldiğim zamanlar kendi kişiliğimi yansitmazdim yasimi 20+ göstermiştim o zaman adimi kendimi Mustafa olarak tanitmistim Fks14 geldi bana dedi gercek adin ne filan o zaman söyledik gercek adimizi. O zamanlar Çocuklar Duymasin fani olarak gezerdim sonra alistik foruma actik icimizi. Dediğim gibi ben 13 senedir Vadiciyim önceden de dedim Deli Yürek bitince Vadi basliyodu basmistim kufuru Vadiye İnsallah tutmaz falan ama bizde bagimlisi olduk. İlk 3 bölüme falan bakmadim sonra kuzenler sağolsun Vadiye baslattilar beni. Neyse ya fazla uzatmayayim arkadasligimiz su arkadas yuzunden bozulmasin.
Silsin mesajlari diye etiketledim hepsini silsin 0 dan baslayalim postcu olarak anilmaktansa hepsi silinsinla olm admini niye etiketliyon
neyse eve geçim senin derdin neymiş çözelim şimdi konuyu uzatmayalım
yarın v2 bekliyorum
mesajla falan ne alakası var yav adam ufak bişey diyor hemen posta koyuyosun west bizim kardeşimiz değil mi kardeşimiz en azından benim çok sevdiğim bi kardeşim yıllardırSilsin mesajlari diye etiketledim hepsini silsin 0 dan baslayalim postcu olarak anilmaktansa hepsi silinsin
fragmanı mı var agaŞu anda Vadi tanıtımı var Kanal D'de Vadiciler
Onun yasi ne kadarmis merak ettimmesajla falan ne alakası var yav adam ufak bişey diyor hemen posta koyuyosun west bizim kardeşimiz değil mi kardeşimiz en azından benim çok sevdiğim bi kardeşim yıllardır
bir de senin yaşın ufak agam ortalamamıza göre o yüzden biraz daha saygılı olman lazım
biraz kendine hakim ol ben senin hayatın kadar vadi izledim falan diyosun o adamı foruma geldiğimden beri tanıyorum çok sağlam ve eski bi vadicir emin ol eski vadiyi de senden iyi bilir
kanal konusunda haklıyız ama atv de de beterdi bunlar fragmanı vermiyolar sıkıntı orda
aga hatrım varsa biraz westten özür dileyip konuyu kapatın yok diyosan bişe demiyorum eyvallah der geçerim o kadarOnun yasi ne kadarmis merak ettim
Aga Şeref Meselesi reklama girdikten sonra önce Poyraz yayınlandı zaten Vadi fragmanı ikinci planda olsa da yayınlandı işte yine de.fragmanı mı var agahayret bi yanlışlık olmasın şeref meselesi veya poyraz karayelin kasediyle vadinin ki karışmıştır
sus payı yapmışlar vadicilereAga Şeref Meselesi reklama girdikten sonra önce Poyraz yayınlandı zaten Vadi fragmanı ikinci planda olsa da yayınlandı işte yine de.
Senin hatrin var tabii ama kusura bakma ben alttan aldikca o üstüme geldi ateşi o körükledi ben özür mözür dilemem ondan da birsey beklemiyorumaga hatrım varsa biraz westten özür dileyip konuyu kapatın yok diyosan bişe demiyorum eyvallah der geçerim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?