yine stok bölümümüz yok ucu ucuna çekilen bölümlere devamUlan o kadar ara verdiler hala 243. Bolumdeler mi)))bunlar ne kadar cok yatip kaseyi buyutuyorlar😉😉
yine stok bölümümüz yok ucu ucuna çekilen bölümlere devamUlan o kadar ara verdiler hala 243. Bolumdeler mi)))bunlar ne kadar cok yatip kaseyi buyutuyorlar😉😉
Ya kadir uc hafta ara verildi kardesimyine stok bölümümüz yok ucu ucuna çekilen bölümlere devam
Yavas gel senin yasin kadar benim Vadi seyretmisligim var...Forumda sık sık dolasmiyorsun bence fazla kasma kendini sen yokken neler değişti be gülüm bana milattan öncelerle gelme
Gülüm mülüm büyüdün mü olum sen iki yoktuk @takas dünkü vadici ayar çekicek aklı sıra ne olmuş böyle aga
ekipte erkek arkadaşım varrr en kolay tüyo alma yoluu hhhahahZaten sende cozemedigim.bir gizem mevcut kimi gundeme alsan o kisi ya vadide oluyor yada dedikodusu)))
ne yaptıkları ortada abi çekim ekibi ve oyuncular yatmış onu anladık tek umudumuz senaristlerin dizi senaryosu üzerinde çalışma yapmış olmalarıYa kadir uc hafta ara verildi kardesim))) ne yapiyorlar anlamis deulim😉
Insaallah senaryi uzerinde yogun calismislardir ve degisiklige gidilmistirne yaptıkları ortada abi çekim ekibi ve oyuncular yatmış onu anladık tek umudumuz senaristlerin dizi senaryosu üzerinde çalışma yapmış olmaları
La olmmmm yavas gel birbirinizi kirmayinYavas gel senin yasin kadar benim Vadi seyretmisligim var...
Abi ben bu adama bu güne kadar hep iyi niyeyli davrandim aga falan ama bunun bana ilk günden gerezi var yazilarindan falan bu çok iyi anlasiliyordu zaten ben yine de sakin kaldim sogukkanliligimi bozmadim adam gelmiş burada neler yazmis yazik ya..La olmmmm yavas gel birbirinizi kirmayin)) ayip oluyor ozellikle de sen kucuksun biraz daha temkinli ve dikkatli yorumlar yap)) sonucta westcostta vadiyi seyreden bir arkadasimiz yakismiyor bu tur soylemler
detaylar önemli pek bir değişiklik olacağını sanmasamda yola devam en azından 5-6 hafta aralıksız devam etsinde izleyelim ben razıyımInsaallah senaryi uzerinde yogun calismislardir ve degisiklige gidilmistir
Tamamda uzatmanin bir anlami yok sen ona yaziyon o sana cevap veriyor sonra yine senAbi ben bu adama bu güne kadar hep iyi niyeyli davrandim aga falan ama bunun bana ilk günden gerezi var yazilarindan falan bu çok iyi anlasiliyordu zaten ben yine de sakin kaldim sogukkanliligimi bozmadim adam gelmiş burada neler yazmis yazik ya..
yok aga resme iyi bak pusat ın yanındaki adam hakan balta resmin vadiyle ilgisi yok 🙂243 mu bu simdi ?
Bende diyom bu adami nerden taniyomyok aga resme iyi bak pusat ın yanındaki adam hakan balta resmin vadiyle ilgisi yok 🙂
Sen zaten bu gidisattan memnun oldugun icin senin acindan problem gozukmuyordetaylar önemli pek bir değişiklik olacağını sanmasamda yola devam en azından 5-6 hafta aralıksız devam etsinde izleyelim ben razıyım
şimdi sen bana niye böyle geçiriyon ki abi ben de herşey dört dörtlük hiçbir eksik yok demiyorum eksiklikler olduğunu söylüyorum zatenSen zaten bu gidisattan memnun oldugun icin senin acindan problem gozukmuyor)))ve fakat bizim gibi sesiz yiginlik bu durumdan cok rahatsiz senaryo ilk birkac bolum haric ne yazik ki cop((( vadi senin onune ne koyarsa herseye eyvallah dedigin icin sen uzerine alinma senaryo tadilati icin dediklerimi @34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai vs dikkate alacaktir)))))
Estagfurallah sana niye giydireyim kişimdi sen bana niye böyle geçiriyon ki abi ben de herşey dört dörtlük hiçbir eksik yok demiyorum eksiklikler olduğunu söylüyorum zatenama vadinin hakkınıda teslim ediyorum şu an vadinin hala en iyi olduğunu söylüyorum
eyvallah , vadi nin daha çok yolu var uzun yıllar ekranlarda devam etmeini bekliyoruz zaten yorgun bir ekip var onları bu kadar acımasız eleştirmek ne kadar doğru sence yanlış anlaşılmsın eleştiri hep yapılmalı yapılmalı ki oratay daha iyi bir iş çıksın benim kasteddiğim bunun dozajı ve içeriğiEstagfurallah sana niye giydireyim ki)))) ama sunu bil sevdigim ve nazim gecene bu giydirmeleri yaparim))))degerini bil yaniiiiiiiiii😉😉😉😉😉
Foruma saygımdan ağzımı bozmuycam seviyeyi düşürmeye gerek yok ayrıca benim kimseye garezim olmaz bana yanlış yapmadıktan sonra. Eski günlerin hatrına uzatmıyorum tartışmayı bu yavaş gel ayaklarını bırak.Yavas gel senin yasin kadar benim Vadi seyretmisligim var...
Ben sana ne yaptim o zaman bana bu garezligi yapiyosun varsa birşey söyle bizde bilelim ayrica agzini bozsaydin karsiligini alirdin zaten bende bunca yillik arkadaslarimin hatrina tartismayi uzatmiyorum...Foruma saygımdan ağzımı bozmuycam seviyeyi düşürmeye gerek yok ayrıca benim kimseye garezim olmaz bana yanlış yapmadıktan sonra. Eski günlerin hatrına uzatmıyorum tartışmayı bu yavaş gel ayaklarını bırak.
abi yine bizim söylediğimize geliyo iş senaryoda tırt olucak bölümlerde adamlar yaklaşık 1 aydır yatıyo daha 1 bölüm ilerdeler yazık ya bazı arkadaşlar senaryo üzerinde çalışıyolardır demiş keşke öyle olsaydıda 2 hafta daha izlemeseydik ama böyle bişey yok nedersek boş.Sen zaten bu gidisattan memnun oldugun icin senin acindan problem gozukmuyor)))ve fakat bizim gibi sesiz yiginlik bu durumdan cok rahatsiz senaryo ilk birkac bolum haric ne yazik ki cop((( vadi senin onune ne koyarsa herseye eyvallah dedigin icin sen uzerine alinma senaryo tadilati icin dediklerimi @34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai vs dikkate alacaktir)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?