evet oğlunu gösterecekler ayy yerim onu ne tatlı yaaga @Polat Şaşmaz beyaz ana haber vadi müziğiyle hangi haberi veriyordu
Necati Şaşmaz veliahti Ali Nadirle ilk kez poz verdi diyordu 19:39 gibi gene gösteriraga @Polat Şaşmaz beyaz ana haber vadi müziğiyle hangi haberi veriyordu
Eski bölümleri izlemeyeli uzun zaman oldu.. @Polat Şaşmaz burda yazdıkca ben heycanlanıyorum.. birbirinden güzel efsane replikler,gelişen olaylar vs. harika gerçekten.. bence Vadiyi iki döneme ayırmak gerek.. 202. Bölüme kadar Raci-Bahadır.. 203. Bölüm ve sonrası yazım grubu.
Tapatalk 2
bu sezon iyi başlamıştı ama beğensemde biraz daha hareket lazımBence de. Raci ve Bahadir gibi müthiş senaristler görmedim ya. Adamlar resmen her bölümde destan yaziyordu. Şimdi ki beriberbat ne hikaye var ne o efsane replikler
ben kazaya ve necati şaşmaz bağlıyorum yalnız yazıyor ekip var amaSezonun başında ki motivasyonu kaybetmişler.. ilk dört beş bölüme gösterilen titizlik şuan yok. Bunun üstüne de verilen klasik aralarla ve unutulmaz 241. Bölümle bu noktaya gelindi.
Tapatalk 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?