Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

polatın spor hallerine aşığım ya aşık😉

ali memati büyümeyecekki yaaa
T

Offfffff birazdan Polattan müthiş yürüyüş ve İskender Büyük bize olumsuzluk vad ediyor diyene müthiş cevap verecek manyak manyak merakla bekliyorum

Eski bölümleri izlemeyeli uzun zaman oldu.. @Polat Şaşmaz burda yazdıkca ben heycanlanıyorum.. birbirinden güzel efsane replikler,gelişen olaylar vs. harika gerçekten.. bence Vadiyi iki döneme ayırmak gerek.. 202. Bölüme kadar Raci-Bahadır.. 203. Bölüm ve sonrası yazım grubu.

Tapatalk 2

Bence de. Raci ve Bahadir gibi müthiş senaristler görmedim ya. Adamlar resmen her bölümde destan yaziyordu. Şimdi ki beriberbat ne hikaye var ne o efsane replikler

Bence de. Raci ve Bahadir gibi müthiş senaristler görmedim ya. Adamlar resmen her bölümde destan yaziyordu. Şimdi ki beriberbat ne hikaye var ne o efsane replikler
bu sezon iyi başlamıştı ama beğensemde biraz daha hareket lazım
birde bu bölümlerden sonra yeni bölümleri izlemek böyle hissettiyor insana

Sezonun başında ki motivasyonu kaybetmişler.. ilk dört beş bölüme gösterilen titizlik şuan yok. Bunun üstüne de verilen klasik aralarla ve unutulmaz 241. Bölümle bu noktaya gelindi.

Tapatalk 2

Sezonun başında ki motivasyonu kaybetmişler.. ilk dört beş bölüme gösterilen titizlik şuan yok. Bunun üstüne de verilen klasik aralarla ve unutulmaz 241. Bölümle bu noktaya gelindi.

Tapatalk 2
ben kazaya ve necati şaşmaz bağlıyorum yalnız yazıyor ekip var ama
yetmiyor iyi bir senarist lazım vadiye