Yok aga bu yeni haber.günaydın aga 2 ay öncesinin konusuydu o
Yok aga bu yeni haber.günaydın aga 2 ay öncesinin konusuydu o
bunu görmemişimYok aga bu yeni haber.Tıkla. http://www.medyaradar.com/necati-sasmaz-hayatinin-sokunu-yasiyor-haberi-118107
aga işte bu haberin kaynağı haber yapanın ismi verilmeden milliyet olarak gösteriliyorYok aga bu yeni haber.Tıkla. http://www.medyaradar.com/necati-sasmaz-hayatinin-sokunu-yasiyor-haberi-118107
bu aralar vadiyle ilgili acayip çok haber yapılmaya başlandı hadi hayırlısıbunu görmemişimİnşallah doğru değildir yıllarca hiçbir gücün bitiremediği diziyi kendi kendilerimi bitirecek bunlar ne yapıyor
aynen noluyor böyle anlamadımaga işte bu haberin kaynağı haber yapanın ismi verilmeden milliyet olarak gösteriliyor
bu aralar vadiyle ilgili acayip çok haber yapılmaya başlandı hadi hayırlısı
raci şaşmaz gerçekten böyle yaptıysa aralarında neler geçti epey merak ettim onlar gibi birbirlerine düşkün insanların bu duruma gelmesi çok şaşırtıcı ve düşündürücüaynen noluyor böyle anlamadım
Son birkaç aydır benim de dikkatimi çekti, sürekli Vadi ile ilgili haberler yapılıyor. Çoğunlukla Taraf, Milliyet, Hürriyet gibi gazetelerden çıkıyor bu haberler..aga işte bu haberin kaynağı haber yapanın ismi verilmeden milliyet olarak gösteriliyor
bu aralar vadiyle ilgili acayip çok haber yapılmaya başlandı hadi hayırlısı
Nasıl görmedin agam, neredeyse girdiğim tüm sitelerde bu haberler var.bunu görmemişimİnşallah doğru değildir yıllarca hiçbir gücün bitiremediği diziyi kendi kendilerimi bitirecek bunlar ne yapıyor
aynen bende gerçekten üzülüyorum bu ayrılıklarına kimse vadiyi bitiremedi kendi ayaklarına kurşun sıkıyorlarben inanmıyorum inanmak istemiyorum
ben haber sitelerine daha girmedim şimdi bakıyorum evet gördümSon birkaç aydır benim de dikkatimi çekti, sürekli Vadi ile ilgili haberler yapılıyor. Çoğunlukla Taraf, Milliyet, Hürriyet gibi gazetelerden çıkıyor bu haberler..
Nasıl görmedin agam, neredeyse girdiğim tüm sitelerde bu haberler var.
doğru bugün bütün magazin ve haber sitelerinin manşetinde vadi haberleri varSon birkaç aydır benim de dikkatimi çekti, sürekli Vadi ile ilgili haberler yapılıyor. Çoğunlukla Taraf, Milliyet, Hürriyet gibi gazetelerden çıkıyor bu haberler..
Nasıl görmedin agam, neredeyse girdiğim tüm sitelerde bu haberler var.
yalanda olsa doğru da olsa koyuyolar vadi demek hit demekdoğru bugün bütün magazin ve haber sitelerinin manşetinde vadi haberleri var
orası kesin aga hit almak için kaynağın güvenilirliği sorgulanmadan haber yapılıyoryalanda olsa doğru da olsa koyuyolar vadi demek hit demek
@mrt-06 aga hatırlıyosan geçen yaz tüm sitelerde vadi show tv de diye haber çıktı kesin sandık sonra ne oldu atv de kaldı
artık atv de kalması imkansız aga mutlaka kanal değiştirecek zaten geçen yıl atv de kalması bile büyük şok oldu benim için çünkü vadi show tv yılları dışında hiçbir kanalda üst üste 2 yıl kalmamıştı bu yıl ayrılacağı kesin ama bu kanal hangisi olur bilinmez şuan için;Bekleyelim daha. Her sene aynı terane zaten. Bence Atvde kalacak.
kanal d ye star ı tercih ederimartık atv de kalması imkansız aga mutlaka kanal değiştirecek zaten geçen yıl atv de kalması bile büyük şok oldu benim için çünkü vadi show tv yılları dışında hiçbir kanalda üst üste 2 yıl kalmamıştı bu yıl ayrılacağı kesin ama bu kanal hangisi olur bilinmez şuan için;
%70 kanal d
%15 show
%15 star
artık atv de kalması imkansız aga mutlaka kanal değiştirecek zaten geçen yıl atv de kalması bile büyük şok oldu benim için çünkü vadi show tv yılları dışında hiçbir kanalda üst üste 2 yıl kalmamıştı bu yıl ayrılacağı kesin ama bu kanal hangisi olur bilinmez şuan için;
%70 kanal d
%15 show
%15 star
hıım doğru ordada maçlar var kanal d yine bir adım öndeAga olursa Kanal D olsun. Star'da maclar oluyor. Show da olur ama Kanal D olmasini tercih ederim.
ben show derim yuvamız her zaman öndedir ama oranın hali ortada reyting olarak baktığımızda kanal d ve star öndeAga olursa Kanal D olsun. Star'da maclar oluyor. Show da olur ama Kanal D olmasini tercih ederim.
show da milli maçları aldıben show derim yuvamız her zaman öndedir ama oranın hali ortada reyting olarak baktığımızda kanal d ve star önde
starda da uefa maçları falan star dönemini hatırlamak bile istemiyorum pusunun en mükemmel sezonlarından biri olmasına karşın 2 haftada bir oynaması milleti isyan ettirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?