Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

oha 2 hafta yok mu vadi vadisizlikten ölürüz be

ama açıklama yapmaları hoşuma gitti @Master.1000 aga sesini duymuşlar bak güzel bi açıklama olmuş

beyler size tek kelime söylim 15 ocak 2015 242.bölüm tartışmasız sezonun en iyi bölümü olacak ötesi yok
o yüzden seviniyorum bu ara boşuna verilmedi coşturacaklar ve de bu da demek oluyor ki eleştirileri dikkate almışlar helal Pana

vadi 12 yaşına gireceği gün dönecek öyle bi bölüm olsun ki yer yerinden oynasın hadi İnşallah güvenmek istiyorum panaya

arkadaşlar zamanınız varsa nolur şu beyaz tv de ki eski bölümleri izleyin ötesi yok gerçekten ya heycan bir saniye durmaz mı inanılmaz bişey
cevatın öldüğü bölüm sonrasında ebrunun abdülheyi vurduğu ve kaçırıldıkları polatın ebruyu kurtardığı bölümler felaket ötesi müthiş eski vadiden farksız aksiyonu daha üstün NET

müzikler inanılmaz ya gökhan kırdar gerçketen çöküşe geçmiş resmen müzikler bile şu bölümleri kurtarır ama üstad da çökünce olmuyor vallahi vadiyi müzikler bile uçurmaya yeter

dünkü bölüm gladio müziğiyle bitti kaçıncı kez izledim ama hemen diğer bölümü izlemek istedim yapana da çekene de yazana da helal olsun
sadullah şentürk müthiş bi yönetmendi

178.bölümü kastetim ben 15 ocak 2013 @takas
aga o bölm tam olarak neler olduğunu hatırlamıyorum ama süper bölümlerdi maskeli bölümler bile fenaydı heycanlıydı

Bence 10.sezonun en iyi bolumlerinden biriydi

mehmet canpolatın twitinden sonra bikaç mesaj önce söylediklerimi geri alıyorum kanal karar vermiş yani özel bi hazırlık yok belli ki

mehmet canpolatın twitinden sonra bikaç mesaj önce söylediklerimi geri alıyorum kanal karar vermiş yani özel bi hazırlık yok belli ki
aga sen sınavlarını çabuk bitirde dediğimiz organizasyonu yapalım yoksa bu çapsızlarda icraata geçicek potansiyel yok

aga sen sınavlarını çabuk bitirde dediğimiz organizasyonu yapalım yoksa bu çapsızlarda icraata geçicek potansiyel yok
aga haftaya cuma bitiyo Allah ın izniyle

bu arada 241.bölüm değerlendirmesi ranini den samet aslan;

http://www.ranini.tv/ozet/2580/kurtlar-vadisi-pusu/polyanna-diri-diri-gomerdi

alttaki yorumlara da bakın derim çok sağlam bi vadici gerçekten

Bizim Hayran sayfasından KVP hayranlarının İSTEKLERİİİİİİ;
- Reklamlar azaltılmalı,
- Settar Ağa ve eşleri ölmeli,
- Pusat,sefir olmalı,
- Polat,arkasındaki gücü kullanabilmeli,
- Siyah Sancak,yurt dışında operasyonlar yapmalı,
- Polat Tilki ile uğraşmalı,
- Kriptex,Tapınak Şövalyeleri meseleleri daha çok işlenmeli,
- Armageddon dönmeli ve başında Cahit olabilmeli,
- Yapmacık,günü kurtaracak değilde senaryoyu ilerletecek operasyonlar yapılmalı,
- Işid tekrar horlatılmalı,
- Siyah Sancak her bölüm operasyonlarda bir adam kaybı bile vermiyor,ve bu da biraz yapmacık oluyor.Bu yüzden SİS'den birkaç kişi ölmeli,
- Polat operasyonları masanın yanısıra sahadan yönetmeli,
- Heyet toplanmalı,
- Senaryoda Raskoln'e daha çok yer verilmeli,
- Polat,sistemi masadan değil de sahadan çökertmeli,
- Hanedanlar'ın gerçek gücünü belli etmesi ile Polat biraz boynu bükük kalmalı,
- Lion her operasyonda darma duman olmamalı.Biraz da bunların bizimkileri öldürmesi ile heyecan olmalı,
- Cendere orchestrall mix kullanılmalı,
- Saçma-sapan sahneler bitmeli diyenler?
''Vadi’ye tutkun'' biz hayranlardan istekler!! Özellikle de çatışma sahneleri düzelsin

YORUMLARDAN BİRİNDEN ALDIM ÇOĞUNA KATILIYORUZ

Vadi uzun vadeli düşünüyormuş Polat daha iyilesmemis tam olarak

PANA FİLM'E , KURTLAR VADİSİ PUSU SENARİSTLERİNE VE NECATİ ŞAŞMAZ'A SESLENİYORUM
Diziyi 1. bölümünden itibaren izleyen yada izlemeyen herkes bu sezondan şikayetçi..
1-Dizi yönetmeni çok amatörce sahneler çekiyor,bazı kamera açıları berbat..
2-Eski senaristler ayrıldıktan sonra gelen pana yazım grubu bu işi yapamıyor.Yeni senaristler gelmesi lazım..
3-Dizide bir karmaşa var, düzeltilmesi lazım senaryo bir bölüm başka karekterler diğer bölüm başka karekterler herkese eşit süre verilmiyor..
4-Settar ağa başta olmak üzere Baltazar,Pitbull karakterlerinin diziden acil ayrılması lazım.Dizinin kalitesini inanılmaz düşürüyorlar..
5-Figüranlar berbat ötesi biraz daha iyi oyuncular seçilmesi lazım..
6-Polat alemdar karakterine İskender büyük,Ersoy ulubey,Poyraz,Aron feller, gibi çok güçlü ve piskopat düşmanlar gelmesi lazım..
7-Tilki andreİ,Raskoln gibi halkında çok sevdiği sivri karekterlere daha çok süre verilmesi gerekli..
.
8-Polat alemdar'ın yanına Memati baş gibi sağ kolu olabilecek,izleyiciyi sıkmayan,ünlü bir oyuncu takviyesi yapılmalı..
9-Akif karakterine kesinlikle daha az süre verilmeli ve büyütülmemeli dizide.İzleyici Akif'i benimsemedi..
10-Eskisi gibi racon sahneleri sıkça olmalı..
11-Diziden teknoloji sahneler minimum'a indirilmeli kgt ofisi eskisi gibi olmalı..
12-İhtiyarlar heyeti eskisi gibi büyük ve güçlü gösterilmeli..
13-Çatışma sahnelerindeki silah sesleri düzeltilmeli acil..
14-Ve dizinin müzikleri acil değişmeli, eski müziklere dönmeli...Vadiyi vadi yapan önemli bir unsurda Müzikleri
Binlerce insan bu yazılanlardan şikayetçi.Pana film çalışanları ve Necati abimiz lütfen dikkate alın bu yazılanları diziyi kaybetmek istemiyoruz.
Necati abi bir eski Kurtlar vadisi,Kurtlar vadisi pusu bölümlerine bak birde şimdiki bölümlere. Düzeltilmesini istiyoruz..

%1000 hepsine katılıyorum hepsine

beyler bizden önce diğer vadiciler zaten seslerini çıkarmaya başlamışlar organize olmamız çok kolay olacak anlaşılan ve herkes aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüp dile getiriyor

aynen aga adamların dedikleri harfiyen doğru bizim bi platformda toplanıp topluca organize olmamız lazım böylece sesimizi daha iyi duyucaklardır

buğra gülsoy u vadide görmek isterim

Bunu kim dile getirmis bu isler boyle olmaz twitterda birlesip tt olmak lazim

buğra gülsoy u vadide görmek isterim
Seni osesci seni
)))))