Polat Şaşmaz
Favori Üye
aga beklentilerinizi minumum seviyeye indirin yoksa görüyosunuz ozaman insan daha kötü oluyo görürsün o gün hiç bir cacık olmicak koskoca 10.yıl bölümündede sürpriz bekledik ne çıktı ah ah çıktı ah çıktıCakir mi dönecek acaba
Raci Bahadir gelmeden duzelmezaga beklentilerinizi minumum seviyeye indirin yoksa görüyosunuz ozaman insan daha kötü oluyo görürsün o gün hiç bir cacık olmicak koskoca 10.yıl bölümündede sürpriz bekledik ne çıktı ah ah çıktı ah çıktı
bu konuda yalnızım ama olsun bahadır ı bir kere es geçin onu bence unutun agalar hayır adam daha ne yapacak vadicilere anlamıyorum ki raci ye birşey diyemem ne olursa olsun kardeşi birgün inş yine eski günlerine dönerlerRaci Bahadir gelmeden duzelmez
güzel bir yöntem hiç olmazsa hayal kırıklığı yaşamış olmazsınaga beklentilerinizi minumum seviyeye indirin yoksa görüyosunuz ozaman insan daha kötü oluyo görürsün o gün hiç bir cacık olmicak koskoca 10.yıl bölümündede sürpriz bekledik ne çıktı ah ah çıktı ah çıktı
raci diğerlerine göre biraz daha zor aga ama inşallah onlada barışır her şey para değil diziye dönmüyosa dönmesin ama barışsınlarRaci Bahadir gelmeden duzelmez
hacı abi çok acımasızsın tabi geçen haftaki bölüm için hak etti o ayrıYonetmrn once kendine baksin dingil dingil sahneler cekmesin)))artist herif
Polyanna kardesim sende cok toz pembesinhacı abi çok acımasızsın tabi geçen haftaki bölüm için hak etti o ayrı
abi burda sinerji vermeye çalışıyorum işte pozitif enerji göderiyom ; şimdi o teknede nasıl bir çatışma çıkacak kimler çatışacak ona bir cevap veriverde rahat uyuyayımPolyanna kardesim sende cok toz pembesin))))))))
Cevap veriyorum settar ve kevaşeleriabi burda sinerji vermeye çalışıyorum işte pozitif enerji göderiyom ; şimdi o teknede nasıl bir çatışma çıkacak kimler çatışacak ona bir cevap veriverde rahat uyuyayım
abi yarın bu kevaşe meselesini soracam detaylıca anltırsın artıkCevap veriyorum settar ve kevaşeleri
Tamam kardesiabi yarın bu kevaşe meselesini soracam detaylıca anltırsın artıkşimdi ben çıkıyom iyi geceler
Bu Yasar neydi ya
Şu sahnede ki diyaloğa bakarmısınız.. Bahadır'ların gelmesi şart! Yoksa bu sahnede ki Polat Alemdar'ı bir daha göremiyeceğiz.. baştan sona doğru bir izleyin, senaristler dağıtmışlar yine.
Tapatalk 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?