Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yüregine Saglik!

İmzamı atarım

@34rcp44 senin kulağın kesiktir
yeni bölüm var mı @Eski Yara kardeşimiz var diye bir kelam attı ortaya
)))
abi benim kaynak olacağına dair bi açıklama yapmadı ama ben ümitli değilim olucağından bölüm hazır olsa bile Kanal d yayınlamicaktır her yıl başında yeni reklam düzeni filan yapıyolar ya oyüzden ama inşallah olur tabi

evet birde o reklam verenlerin ocak ayı sendromu vardı deil mi ?

241.Bölüm yorum rekoru kiriyor.. bir izleyicinin yakaladigi su hataya bakin.

42:59 ve 43:04'de Cahit'in yüzüne dikkat..

241.Bölüm yorum rekoru kiriyor.. bir izleyicinin yakaladigi su hataya bakin.

42:59 ve 43:04'de Cahit'in yüzüne dikkat..
vışşşş 3 saniye içinde cahitin iki yüzü
)))) bu nasıl bir yönetmen
bizde ne sevinmiştik serdar akrla doğan ümit karacana meğersem içi boş kofti yönetmenmiş

Mesela: 'Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle 8 Ocak 2015'de Kanal D'de' gibi ufak bir duyuru yapsalar, millet bu kadar işkence çekmez. Bugün için demiyorum, genel olarak bunu yapmaları gerekir. Pana Film bu konuda sıfır malesef. Neyse bu hafta için yok diye kendimizi ayarlamıştık ama @Eski Yara kardeşimiz var dedi, bakalım. Bugün fragman çıkmazsa, bölüm haftaya artık..

Tapatalk 2

aynen dediğin gibi aga seyirciye bu konuda saygı gösterilmeli

biz her sene aynı şeyleri söylüyoruz ama seyircisine bu konuda pana hiç önem vermiyo malesef biz yine burda kendimize çalıp söylüyoruz kimsenin tınladığı yok

Aslında diyorum, biz seyirci olarak bir kampanya mı başlatsak.. eski senaristlerimizin geri gelmesi için. Biz bunların barışmalarını beklersek iş işden geçmiş olacak. Vadinin gün geçtikçe kan kaybetmesine dayanamıyorum. Son dönemde seyirci den gelen yorumlar da bu yönde. Bizler zaten hergün sayfalarca yazıyoruz. Bölümler ne kadar kötü de olsa izleyici bu diziyi sonuna kadar izleyecek ve sahip çıkacaktır tabiki fakat şuan ki gidişatta herkesi üzmekte. Herkez Kurtlar Vadisi için bir çözüm düşüncesinde. Ayrılık sonrası senaryoda ki düşen kalite göz önünde. Tüm karakterleri geçtim, Polat Alemdar karakterin bile eski diyalogları yok. Her bir karakterin ayrı bir kaliteli diyaloğu vardı.. vadiyi tüm yapımlardan farklı kılan senaryoda ki o muhteşem kaliteydi. Şuan ki yazım grubu ne yazacağını bilmiyor gibi bir havası var.. işin ciddiyet farkındalar mı onu da bilmiyoruz. Yazdıkları karakterler belli.. adamları doğru dürüst konuşturamiyorlar bile.. klasik diyaloglar hep. Çekimde sorunlar eskiden beri vardı ama senaryoda ki kalite bunu az çok örtmeye yetiyordu.. fakat şuan hem çekimde hemde senaryoda ciddi sorunlar var. Ve bunu Polat Alemdar, Amon gibi karakterlerle örtmeye çalışıyorlar.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
bu sezonun senaryosu güzel. kabul ediyorum ama bu senaryo da iyi oyuncularla, iyi sahnelerle olur. cengiz sezici çok iyi bir oyuncu. ancak, ona sahneler yazan senaristler harbiden sahne yazmak için yazıyorlar. bir süre sonra da ister istemez karakterden soğuyor izleyiciler

oyuncularda ve repliklerde noksanlıklar çıktı. İskenderin konuşmaları, Bulutla Memati atışmaları çok orjinal, zevkli, sadece o konuşma, laf sokma sahneleri için izlettirebilecek türdendi. bugün bunlar kalmadı. pusat hakkının yanına geldiğinde baltazarı görünce, o günlerde olduğu gibi ince iğnelemelerin, racon kesmelerin olduğu bir konuşma bekledim ancak nerdee..

Ağırlığı ve karizması olan, zaman zaman Polat ve adamlarına darbeler indirebilen, çok şiddetli bir çekişmeye sahne verebilecek düşman lazım. Brandon da o karizma ve ağırlık yok. Tilki de var. Ama büyük darbe indirebilecek güç ve zeka da İngiliz de var. 2'sini daha sık ve kuvvetli bir araya getirmek bu meselede belli bir gelişme sağlayabilir. Ciddiyetle espriyi meczedebilen, içinde bulundukları dünyaya göre bunu sunabilen karakterler de lazım. Raskoln bu konuda en iyi eleman gibi duruyor..
Pitbul gibi karakterlerse ancak komedi oluyor. Ama kalitesiz komedi..

Settarı 2. Zaza yapmaya çalışıyorlar ama boşuna uğraşıyorlar bu diziye 2. bir Zaza gelmez

Seyirciyle resmen dalga geçiyorlar o kadar basit mantık hataları yapıyorlar ki şaşıyorum bunların yaptıklarını O küçümsenen Kaçak dizisi bile yapmıyor. Nasıl olsa seyirci ne koyarsak izliyor kafasındalar.

bu yazdıklarım hepsi alıntıdır her bir pragraf farklı kişilerin yorumlarıdır

hem sınavlarım olduğu için hemde internetim kesildiği için foruma giremedim 1-2 gündür sizi özledim be

Arkadaşlar 241.bölüm resmi youtube kanalında 1 milyonu geçmiş vay be sezonun en kötü bölümü rekor kırmış resmen
ayrıca master kardeşimin dediği gibi yorum rekoru da kırmış bombardımana tutulmuş haklı olarak
ve bir not daha resmi youtube kanalı her geçen gün abone sayısını arttırıyor vadi gücünü her yerde belli ediyor 85 bini geçmiş daha daha daha yetmez bize

ya arkadaş bu hafta vadinin olacağına nasıl inanıyorsunu vadi ne zaman yılbaşında oynamış yapmayın tabi ki yok

2015 KURTLAR VADİSİ TAKVİMİ

Bu da nostalji..

Son olarak arkadaşlar sıkıntılı olan konularda büyük bir kalabalıkla organize olup tüm resmi kanallarda şikayetlerimizi dile getirmemiz şart bunu da Allah ın izniyle yapacaz
bu konuyu 2 hafta önce düşünmüştüm aslında benim sınavlar bi bitsin de o zaman süper bi organizasyon yapacaz diğer forumlarda ki vadicileri face twitter vs. her yerde birlik olup resmi kanallara saldıracaz adeta bu planı yapmak gerçekleştirmemiz lazım

Yav eski bölümleri izliyoruz beyaz tv de yemin ediyorum o kadar güzel ki herşeyi süper replkler senaryo karakterler müzikler heşey ama herşey
şimdi imkanlar daha fazla neden aynısı yapılmıyor bunu kafası alan var mı benim kafam almıyor
şu pusunun iskolu bölümleri aron fellerli cevatlı zazalı murolu vs. vs. eski vadiden farksız hatta aksiyon yönünde daha müthiş bile denilebilir dün cevatın öldüğü bölümü izliyorum la kaçıncı tekrar insan coşuyor ya resmen coşuyor harika ötesi mükemmel bişey insan vay arkadaş diyor.

Resmi Youtube Kanalı;

Kurtlar Vadisi Pusu 241.Bölüm HD ; 1.008.554 izlenme

aga işte sıkıntıda burda önceden maddi imkanları yoktu daha kaliteli sahneler çekiyolardı şimdi hem para hem imkan hemde gelişen teknoloji varken bizim adamlar eskisindende beter sahneler çekiyo burdaki tek sorun kimsenin üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaması sadece necati abiylede olucak bi iş değil ve korkarımki bu 12 yıllık çınarın sonu iyiye gitmicek acilen birlik olup eski senaristlerle anlaşılıp büyük bir toplantı yapmaları lazım ama dinleyen kim