hem sınavlarım olduğu için hemde internetim kesildiği için foruma giremedim 1-2 gündür sizi özledim be
Arkadaşlar 241.bölüm resmi youtube kanalında 1 milyonu geçmiş vay be sezonun en kötü bölümü rekor kırmış resmen
ayrıca master kardeşimin dediği gibi yorum rekoru da kırmış bombardımana tutulmuş haklı olarak
ve bir not daha resmi youtube kanalı her geçen gün abone sayısını arttırıyor vadi gücünü her yerde belli ediyor 85 bini geçmiş daha daha daha yetmez bize
ya arkadaş bu hafta vadinin olacağına nasıl inanıyorsunu vadi ne zaman yılbaşında oynamış yapmayın tabi ki yok
2015 KURTLAR VADİSİ TAKVİMİ
Bu da nostalji..
Son olarak arkadaşlar sıkıntılı olan konularda büyük bir kalabalıkla organize olup tüm resmi kanallarda şikayetlerimizi dile getirmemiz şart bunu da Allah ın izniyle yapacaz
bu konuyu 2 hafta önce düşünmüştüm aslında benim sınavlar bi bitsin de o zaman süper bi organizasyon yapacaz diğer forumlarda ki vadicileri face twitter vs. her yerde birlik olup resmi kanallara saldıracaz adeta bu planı yapmak gerçekleştirmemiz lazım
Yav eski bölümleri izliyoruz beyaz tv de yemin ediyorum o kadar güzel ki herşeyi süper replkler senaryo karakterler müzikler heşey ama herşey
şimdi imkanlar daha fazla neden aynısı yapılmıyor bunu kafası alan var mı benim kafam almıyor
şu pusunun iskolu bölümleri aron fellerli cevatlı zazalı murolu vs. vs. eski vadiden farksız hatta aksiyon yönünde daha müthiş bile denilebilir dün cevatın öldüğü bölümü izliyorum la kaçıncı tekrar insan coşuyor ya resmen coşuyor harika ötesi mükemmel bişey insan vay arkadaş diyor.