Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kadir biz seninle gecen yaz ramazanda ne.muhabbetler etmistik deil mi bu sezon icin ne hayeller kurmustuk
))) deil mi
öyle valla abi geceleri epey burda yardırıyorduk ben hala hayret ediyom o zamanlar hiçbir detay bile yoktu olmayan birşey hakkında bu kadar yorum yapmakta ilginç bir olay yani 😀

agalar bizim dışımızda kimse dizisine bukadar sahip çıkamaz sadece vadi izleyiceleri dizileri ne kadar kötü olucağını bilsede sezona en geç başlayıp en erken s.finali yapıcağını bilsede dizilerinin arkasındadır ama bu vadicilik daha ilk bölümden başlamalı eski vadiyi izlememiş bi adama ben vadici demem pusuyu 1.bölümden izleyenler bile benim gözümde vadici değildir.

Ulsn recep bugun beni benden aldin adam gibi yorum
))) iste budur

aga tamam da benim bizzat başlattığım pusu konseptinden yakın arkadaşlarım var adamlar şimdi hepsi birer vadici oldular öyleleride var yani çıtayı daraltmamak lazım 🙂

aga tamam da benim bizzat başlattığım pusu konseptinden yakın arkadaşlarım var adamlar şimdi hepsi birer vadici oldular öyleleride var yani çıtayı daraltmamak lazım 🙂
aga hernekadar olsada eski vadiyi başından sonuna izlememiş bi adam pusu konseptiyle o tadı alamaz şahsen tabi bu benim fikrim saygı duyarım diğerlerine karşıda.

O pusuyu seyrettigin adamlara vadinin eski bolumlerini izletsen bu vadi ise pusu ne diye bön bön yuzune bakarlardi .asla ve asla mukayese bile edilmez edilemez .lutfen eskilere biraz saygi ve hurmet
)))))

O pusuyu seyrettigin adamlara vadinin eski bolumlerini izletsen bu vadi ise pusu ne diye bön bön yuzune bakarlardi .asla ve asla mukayese bile edilmez edilemez .lutfen eskilere biraz saygi ve hurmet
)))))
başkan beni anlamya çalış lütfen ben ne diyorum istersen bir daha oku eskiye bir laf atmıyorum 😀

Vadici 15 ocak 2003 te vadiye başlamış kişidir sonradan başlayanlar çakma vadicidir hele eski vadiyi izlememis biri vadi izliyorum demesin bile vadiyi yarıda bırakan biride vadici olamaz

Yorumlarınız süper devam edin

Bi bölüm kötü diye olumsuz hava olmasın vadi adamı çarpar!

Anladın sen aga
))))

Selman Kayabaşı nı abartmayin beyler adam senarist değil ki alanı belli