Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga haklısın silah efekleri hala tam iyi değil ama bu hafta geçen bölüme nazaran sesler biraz daha yerindeydi geçen bölüm full berbattı Serdar Akar geldi diye sevindik onunda içine ettiler

tamam bu bölümü kötüydü ama sizde hemen hücuma geçmeyin agalar bu sezon ki ilk kötü bölümü izledik 🙂 vadi yine çatır çatır devam edicektir rahat olun siz
Bu sezonun ilk kötü bölümü mü aga kusura bakma da sana en az bu bölüm kadar 5 bölüm veririm

Moral bozmak yok gencler bir kotu bolum bizileri tus mu edecek toparlanin silkinin artik 2015 bizim yilimiz olacak insaallah
Maalesef ben beklentileri azaltmaya başladım abi

aga haklısın silah efekleri hala tam iyi değil ama bu hafta geçen bölüme nazaran sesler biraz daha yerindeydi geçen bölüm full berbattı Serdar Akar geldi diye sevindik onunda içine ettiler
Yav aga Serdar Akar ı diğer dizi için getirmişler işin komik tarafı da bu.Doğan Ümit Karaca diğer dizinin Serdar Akar ise Vadinin yönetmeni olmalıydı maalesef tam tersini yapmışlar.

işte aga böyle koyun seyirciyi başka nerde bulucaklar

Aga oyunculukalrda dökülüyor Lion Timi diye getirdikleri tam fiyasko adamlar devamlı ölüyor ne büyük tim ama

Maalesef iyi değildi aga
aga lion timini hiç sorma armegedonda vuruluyodu ama bari onların karizması vardı ama bu sütlerde hiç bişey yok pastorize edilmeyi bekliyolar resmen

34rcp44 @Maeskeli Fedai agala r lin timi konunsunda kesinkes katılıyorum cast çok zayıf dizide ancak figürasyon olarak duruyorlar hiçbir işlevleride yok

siz konuşuyorsanız pek tartışmazsınız aga ancak yerden yere vuruyormuşsunuzdur , sabahtan akşama kadar doğra babam doğra

aga doğruyosak bile sevgimizden bak kaç senedir doğradık ama hala bitiremedik çünkü iliklerimize kadar işlemiş atsan atılmıyo satsan satılmıyo katlanıcaz artık naaplaım