Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

İzledim @china_shangai

Bölümde gerektiğinden fazla Settar Ağa sahnesi vardı.Ayrıca yanlarına helga falan bunlarıda eklemek lazım.Bölümün yarısı boş boş diyaloglarla geçti.Baltazar ve Pusat sefirliği beni hiç ama hiç heyecanlandırmıyor bunun yanına motorcular da eklenince hiç çekilmez oluyor.Cahitin nabzı durdurma sahnesi ve adamalrı tek başına öldürmesi sonra iki saat binada boş boş gezmesi resmen rezaletti.Gelelim Tilki ve Raskolne bu ikisini kullanmak yerine senaristler bu ikiliyi dizide yok etmeye çalışıyor Polatın Tilkiyi duymasını kaç yıldır bekliyoruz adamalr geçen bölümde sıradan biriymiş gibi gösterdiler.Son olarakta Sagir ise bal yapamayan arı konumunda

Şu anda senaryo da müziklerde kurguda yönetmende falan hepsinde sorun var.Bu sezon çok istikrarsız gidiyor bir bölüm iyi oluyor sonra ki bölüm kötü gidiyor.Anlamak mümkün değil

Son düzenleme:
Aslinda elinde uc tane cok onemli.malzeme var ama nedense bizim pana yazim grubu bu malzemeleri kullanmiyor
neden ki acaba

Aslinda elinde uc tane cok onemli.malzeme var ama nedense bizim pana yazim grubu bu malzemeleri kullanmiyor
neden ki acaba
Abi işte hepimizin kafasındaki soru da bu bizim düşündüğümüzü pana yazım grubu nasıl düşünemiyor nasıl bir bölüm iyi yazdıktan sonra diğer bölümü batırabiliyorlar.Niye milletin sevmediği karakterleri ısrarla oynatmaya devam ediyorlar.Bunun analizini yapmak lazım.Pana Film de şu anda hiç kimse görevini yerine getirmiyor herkes işini boş vermiş bence.Sene başında herkes sinema çekimi gibi bölümler diyordu ama şimdi kimsenin ağzında böyle bir cümle duymadık.

Silah sesleri de ayrı bir sorun

Selman Kayabaşı bence de senaryo ekibinde değil.Bölümleri karşılaştırırsak fark ortaya çıkıyor zaten.Maalesef geçen sezon dan farkı yok şu bölümün şu bölüm gibi en az 4 5 bölümün

Son sahnede Leyla falan kaçırılmıştır @34rcp44 ün dediği gibi 2 bölüm falan pusuydu şuydu buydu siyah sancak 2 dk da kurtarır sonra başka birisi kaçırılır falan böyle uzar da gider.İnanılmaz bir ksıır döngü hep aynı olaylar

Herhalde niye sarki soylemiyorsun demiyorum
))) yorum yapppppp kardesimmmmm
))))))
abi bu bölümün neyini yorumluyacaz afedersin saçma salak sahneler koymuşlar şu kadar söyliyim settar aganın ve hanımlarının sahnelerini bile kabul edebilirim ama cahit le safiye nin sahnesi beni çıldırttı hala öyle bir sahne nasıl çekmişler şaşıyorum

Pana grubunda herkes Necati abi hariç parasına bakıyo kimsenin kalite düşündüğünü zannetmiyorum

La olmmmm ila bu bolumu mu yorumlayacaz eskiler gelecekte ne olabilir onlardan bahsederdin

Mehmet Canpolat sözde ortak galiba.Vadi için elini taşın altına koyduğu yok
ya ne ortağı aga adamın artislikten başka bişeyi yok twitterda bile resmimiz yok diye adam bizi engelliyo yemişim böyle adamları necati abi nerden böyle bi adamla ortak olduki ah raci ah nevardıda bıraktın şu diziyi.

Ben dun gece iki twitt attim ama cevap yok belkide engellemistir benide

Necati abinin yerinde olsaydım hepsiyle yolalrımı ayırırdım Vadiye 1 ay falan ara verdirirdim yeni senaristler falan herşeyi hazırladıktan sonra ekranlara bomba gibi dönerdim.Aga silah sesleri de ciddi sorun pat pat diye ses çıkıyor resmen ve sahnenin inandırıcılığını öldürüyor.

Moral bozmak yok gencler bir kotu bolum bizileri tus mu edecek toparlanin silkinin artik 2015 bizim yilimiz olacak insaallah

tamam bu bölümü kötüydü ama sizde hemen hücuma geçmeyin agalar bu sezon ki ilk kötü bölümü izledik 🙂 vadi yine çatır çatır devam edicektir rahat olun siz