Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Lafa bak kurtlar vadisi aynı durumda gözaltına alinsaydi medya kamp kurardi Emniyette demiş
Ulan sen o uyduruk dizinle koskoca kurtlar vadisi ni bir mi tutuyon

@Master.1000 kesinlikle aga vadiye tek kelime edemezlerdi ağızlarına tikardi Bahadır

Bahadır Özdener in katıldığı tüm programları izlerdim özledik be

Son düzenleme:
Ben size diyim bu Fetonun yeni hedefi Vadidir. Adam yakında Vadiye ``evlerine atesler salsin duygularini pursaklarinda biraksin`` tövbe Yarabbim sen koru. Derse sasirmayin derim bu da Vadinin büyüklüğünü gösterir

inşallah yeniden anlaşma sağlanırda geri dönerler herkez arasında kırgınlık olur böyle kavgalar sonrası barışanlar daha da uzun süre ortaklılarını bozmaz ben yeni sezonda tekrardan dönüş yapıcaklarını düşünüyorum inşallahda olur.

kimler geri döner recep kardeş anlamadım

abi bunlar sadece vadiye gelirlerse yeniden başarılı olurlar osman sınavlada iş görmez raporu alırlar bence
ben iş görüründe deilim .))) olacaklardan bahsediyorum tabi bu benim düşüncem
osman sınavda uzun süredir dizi tutturamıyor. belki iki iş göremez kutuplar biraraya gelince bişeyler çıkar ümidiyle birbirlerine sarılabilirler
iki eksi rakamın toplamı yine eksi olur ama birbirleriyle çarparsan artı olur
)) belki bunlara çarpan etkisi iyi gelebilir

Son düzenleme:
Fazla dolaşanın ayağına bok bulaşır.

Neresinden dönersen dön dönek derler.

Polat Alemdar'ın yanında ne ölmeye ne de yaşamaya yalvaracak kimse yok.

Azraili anladıkta Memati kim?

Bir mezara bir kişi girer evladım, iki kişi değil.

Ben tehdit etmem, Pişman ederim. Anandan doğduğuna pişman ederim!

Son düzenleme:
abi bu adamı geri getiricekler anlaşıldı hadi elleri değmişken bahadırla cüneyt te gelir inşallah
bence bu iş kesin olacak recep kardeşim bu kadar tesadüfün birarada olması imkansız
)) polatın ortağı resmen görüştüklerini teyit etmiş

@-KADİR- seni etiketlemeyi unutmuşuz kusura bakma kardeşim
)) heyecandan ne yaptığımı bilemedim

Son düzenleme:
evet abi yalnız bu senaristler kralı gelse iş yapmaz bahadırla cüneytide almaları şart

eğer vadiye çakır dönerse herkes döner
))) oktay kaynarca zamanında vadi ve necati beyin arkasından çok ama çok kötü konuşmalar yaptı
yani bukadar laf söylemiş bi adam geliyosa onların hayli hayli gelmesi lazım kaçakta final olunca memati döner haydaaa heyyy