Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kaçak'a Büyük Transfer !!
Oktay Kaynarca (Hasan Mengen) Olarak Dizi'ye Girecek.!
Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ı yine benzer bir karakter ile mafya babası olarak sahalara dönmesi seyirciyi heyecanlandırdı. Abisi Ustura Faysal’ın intikamını almak için geri dönen Hasan Mengen (Oktay Kaynarca) diziye daha da heyecan katacağı bekleniyor.

@takas @Polat Şaşmaz @Çiğdem-

oha aga bu doğruysa kaçak çok ciddi yükselir net söylüyorum

ayyy süperr bir haber bu

ilk sezondan itibaren oktay beyi bu dizide istiyordum ben şahin göz oktay olmadığı için çok üzülmüştüm geç olsun güç olmasın şimdi gelmesine çok sevindim ozaman bu dizi bu sezon final düşünmüyor bence 3.sezonu olabilir
@gizem ak cnm oktay kaynarca haberine sende sevinirsin sanırım

aga bana bu ayakları yapma ya senin ciğerini biliyorum hadi ordan
Tamam o üstte yazdiklarim gercek gerekceler değildi. Ama biraz azaltmak istediğim doğrudur kabak tadi vermeye basladi forum bu forumda olma nedenlerim sen ve vadici kardeslerimdir. Şöyle gerçek hayatta telefonlassak görüşmeye baslasak artik diyorum su forumdan atalim kendimizi olmazsa baska bir forum kurup oraya gecelim. Bakarsin 6-7 sene sonra burada olursak İnşallah benim hedeflerimden biri forum kurup kendimiz calar kendimiz oynariz

aga azalt tabi her an burda olursan ister istemez kabak tadı verir arada bir git çok fazla giriyosun o yüzden sıkıldın

Harika bir sahne...

Senaryo: Bahadir Özdener, Cüneyt Aysan

Bahadirlar keske dönse.. senaryo daki eksikligi hissediliyor bence.

Son düzenleme:

Harika bir sahne...

Senaryo: Bahadir Özdener, Cüneyt Aysan

Bahadirlar keske dönse.. senaryo daki eksikligi hissediliyor bence.
tıfıl akife bakar mısın ?
)))) ona deil de yanındaki mirsada üzülürüm sırf akiften daha çok sevildiği için ipini çektiler adamın

tıfıl akife bakar mısın ?
)))) ona deil de yanındaki mirsada üzülürüm sırf akiften daha çok sevildiği için ipini çektiler adamın

aynen abi sadece o değil erkan da aynı şekilde talhada hatta şamil hepsi akiften çok sevildiği için hepsinin ipini çektiler ama yanlışlarını çok az zaman sonra görücekler belki yine bana kızıcaklar ama vadi beklenen patlamayı bu haftada yapamicak reytinglerde çakılıcaz gibime geliyo.

sana hak veriyorum
bu hafta ki reytingler canımızı çok acıtacak