abi gitme gibi durumum yok da artık aktif olamaycam zaten o zamn yine söylerimama en azından şunu yap gideceğin zaman bizlere haber ver bizde bilelim .fellik fellik aramayalım kadir nerde diyeoldu mu gözüm
abi gitme gibi durumum yok da artık aktif olamaycam zaten o zamn yine söylerimama en azından şunu yap gideceğin zaman bizlere haber ver bizde bilelim .fellik fellik aramayalım kadir nerde diyeoldu mu gözüm
bu dediğin akşamları geçerli olmayacak deil miabi gitme gibi durumum yok da artık aktif olamaycam zaten o zamn yine söylerim
çapsız abidin bile bu akiften daha çaplıdırVe çapsız Akif Ustanın yanında
aynen abiçapsız abidin bile bu akiften daha çaplıdır
abi şu an pek belli değil de şu ana göre geceleride mümkün olmayacakbu dediğin akşamları geçerli olmayacak deil mi
tabi abi olur
aynen öyle tam da dediğin gibi abi 😀son yarım saattir bu haftaki bütün yorumları tekrardan okudum.vay arkadaş ya ne öyle resmen roman yazmışız .gözlerime inanamadım)))) vadinin olmadığı bir haftada bu kadar çok yorum yazmak bize özgü hal olsa gereközellikle de kendime inanamadım nasıl yazılar yazmışım öyle şu anda ben bile kendime hayret ediyorum 😱. şu negatif ve pozitif yorumların birbirleriyle çatışması bizi baya gaza getirmiş))) sağlık olsun önemli olan farklı düşünceleri bir kenara atmadan içimizde özümseyerek kendi fikirlerimizle harmanlayıp ortaya karışık bir sentez meydana getirmek. .bunun sonucunda da beynimizde oluşan fırtınaları klavyeden sanal aleme aktararak biz vadi sevenlerin hizmetine sunuyoruz))))) daha ne olsun öyle deil mi
abi vad farklı ya vadi seyircisi de farklıdır o yüzden hepimize helal olsun müthiş analizler ev çözümlemeler yaptıkson yarım saattir bu haftaki bütün yorumları tekrardan okudum.vay arkadaş ya ne öyle resmen roman yazmışız .gözlerime inanamadım)))) vadinin olmadığı bir haftada bu kadar çok yorum yazmak bize özgü hal olsa gereközellikle de kendime inanamadım nasıl yazılar yazmışım öyle şu anda ben bile kendime hayret ediyorum 😱. şu negatif ve pozitif yorumların birbirleriyle çatışması bizi baya gaza getirmiş))) sağlık olsun önemli olan farklı düşünceleri bir kenara atmadan içimizde özümseyerek kendi fikirlerimizle harmanlayıp ortaya karışık bir sentez meydana getirmek. .bunun sonucunda da beynimizde oluşan fırtınaları klavyeden sanal aleme aktararak biz vadi sevenlerin hizmetine sunuyoruz))))) daha ne olsun öyle deil mi
yok aga zaten sürekli çalışıyorumda bu aralar iş yoğunluğum artacak öyle söyleyeyimabi vad farklı ya vadi seyircisi de farklıdır o yüzden hepimize helal olsun müthiş analizler ev çözümlemeler yaptık
@-KADİR- hayırdır aga yav nereye işime başlıyosun detay versen
hayırlısı olsun buraları boş bırakma kendini özletme yeter agamyok aga zaten sürekli çalışıyorumda bu aralar iş yoğunluğum artacak öyle söyleyeyim
eyvallah agahayırlısı olsun buraları boş bırakma kendini özletme yeter agam
Beyaz Tv mi ?bilgisayara film falan atmak için internet cafeye geldim yanındaki adam eski vadiyi izliyor
böyle efsane asla bi daha gelmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?