Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

onur tana bakın reaksyonda konuk oyuncu olarak yer almış

ey gidi günler ey abdül ile mematinin kapışmalarına ne kadar da kızardık
şimdi bu sahneleri özler olduk.insan elindekinin kıymetini kaybedince daha çok anlıyormuş

son yarım saattir bu haftaki bütün yorumları tekrardan okudum.vay arkadaş ya ne öyle resmen roman yazmışız .
gözlerime inanamadım
)))) vadinin olmadığı bir haftada bu kadar çok yorum yazmak bize özgü hal olsa gerek
özellikle de kendime inanamadım nasıl yazılar yazmışım öyle şu anda ben bile kendime hayret ediyorum 😱. şu negatif ve pozitif yorumların birbirleriyle çatışması bizi baya gaza getirmiş
))) sağlık olsun önemli olan farklı düşünceleri bir kenara atmadan içimizde özümseyerek kendi fikirlerimizle harmanlayıp ortaya karışık bir sentez meydana getirmek. .bunun sonucunda da beynimizde oluşan fırtınaları klavyeden sanal aleme aktararak biz vadi sevenlerin hizmetine sunuyoruz
))))) daha ne olsun öyle deil mi

aynen öyle tam da dediğin gibi abi 😀

abi vad farklı ya vadi seyircisi de farklıdır o yüzden hepimize helal olsun müthiş analizler ev çözümlemeler yaptık

@-KADİR- hayırdır aga yav nereye işime başlıyosun detay versen

abi vad farklı ya vadi seyircisi de farklıdır o yüzden hepimize helal olsun müthiş analizler ev çözümlemeler yaptık

@-KADİR- hayırdır aga yav nereye işime başlıyosun detay versen
yok aga zaten sürekli çalışıyorumda bu aralar iş yoğunluğum artacak öyle söyleyeyim

bilgisayara film falan atmak için internet cafeye geldim yanındaki adam eski vadiyi izliyor

böyle efsane asla bi daha gelmeyecek