- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
sen izliyon mu abiHerkes diriliş izliyor galiba
Bizde birbirimizi yerizYarın ne yapacağız vadisiz.. bari fragman verilse.
Tapatalk 2
ha ha güzeldi buBizde birbirimizi yeriz))))bir tarafta negatif guruh diger tarafta pozitif guruh))) altta kalanın canı cıksın -
eyvallah abi bilmükabele 🙂Sizleri inanin cok seviyorum arkadaslar iyi ki varsiniz
Ne olacak haftaya total grubunda 6 reytingle baslarizDiriliş dizisi genel olarak beğenilimiş.. yorumlarınızı az çok takip ettim.. umarım gereken reytingi yarın alır. Biz ney yapacağız bakalım.. verdiğimiz aralarla insanları iyice uzaklaştırtık.. yarın yine bir çok kişi için süpriz olacak, Ben Bilmem Eşim Bilir programı.. internet ortamda bulunmayan izleyici kitlemiz durumdan habersiz.
Tapatalk 2
kötüyüm ben canım sıkkınİyiyiz siz nasılsınız
lan olm 2 hafta önce burda öve öve mesaj kutusuna sığdıramıyordun ne çabuk unuttun yav@takas aga Ustanın kazasını falan demişsin de biz o zaman da süper bölümler izlemiyorduk ki 234 235 izle aç bir izle istersen.Ha şurda kimse Vadiyi gömmeye de çalışmıyor.Herkes yaptıkları yanlışları söylüyor
hiç sorma aga bozguna uğrayacağımızdan korkuyorum vadisiz bi gün ve hafta çok anlamsız yavDiriliş dizisi genel olarak beğenilimiş.. yorumlarınızı az çok takip ettim.. umarım gereken reytingi yarın alır. Biz ney yapacağız bakalım.. verdiğimiz aralarla insanları iyice uzaklaştırtık.. yarın yine bir çok kişi için süpriz olacak, Ben Bilmem Eşim Bilir programı.. internet ortamda bulunmayan izleyici kitlemiz durumdan habersiz.
Tapatalk 2
hayırdır bişey mi oldukötüyüm ben canım sıkkın
evet laptobu bozuldu face gitti şikayet etmişler kapandılan olm 2 hafta önce burda öve öve mesaj kutusuna sığdıramıyordun ne çabuk unuttun yav
çok değil sadece 2 bölüm öncesi hatırlasana
hiç sorma aga bozguna uğrayacağımızdan korkuyorum vadisiz bi gün ve hafta çok anlamsız yav
vadi olunca bende bi heycan oluyor perşembe günümü ona göre ayarlıyorum akşamı heycanla bekliyorum falan filan ee şimdi kötü bir gün sıkıcı bir hafta olacak inan ki vadisiz olmuyor
yemişim bbeb i kim takar onu
dediğin gibi çoğu kişi vadiyi izlemek için kanalı açınca göremeyecek ve acayip sinir olacak söylim biz takip ediyoruz ama perşembeden perşembeye kanalı açanlar çalışanlar var
valla çok korkuyorum bundan da düşecez diye İnşallah bişeyler olur da artık yükselişe geçeriz
bu arada diriliş ertuğrulu izledim dövüş sahneleri müthişti jenerik müziğide harika çok hoşuma gitti genel olarak güzel bi dizi ama takip edermiyim zor tarih okumama rağmen tarihi diziler sarmıyor beni bu dizinin dövüş sahneleri çok iyi yalnız
hayırdır bişey mi oldu
geçmiş olsun abla laptop a ne oldu tam olarak sıkma canını yavevet laptobu bozuldu face gitti şikayet etmişler kapandı
çökmüştü babam tamire götürdü fişini takınca elektirik ğelmemiişgeçmiş olsun abla laptop a ne oldu tam olarak sıkma canını yav
kısa zamanda hallolmasını diliyoruz iyi akşamlarçökmüştü babam tamire götürdü fişini takınca elektirik ğelmemiiş
tşk ederim bende çıkuyorum iyi gecelr herkesekısa zamanda hallolmasını diliyoruz iyi akşamlar
başta @china_shangai abi olmak üzere tüm kardeşlerime iyi geceler Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?