Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şuna %100 diyelim aga
bende senin söylediklerine ve bundan sonra söyleyeceklerine şimdiden %100 katıldığımı ve katılacağımı söylim
eyvallah aga
yalnız bu iddialı oldu biraz şurda bir futbol tartışması olsa bırak %100 ü %5 lik bir dilimde bile güç bela anlaşırız

senin sağın solun belli olmaz aga katıldığım yerler olur tabi ama kadir kardeşim ne yazıyorsa altına imzayı çakarım

aga vadiyle ilgili diyorum futbolda durum tam tersi olur %5 bile olmaz
eyvallah aga bilmukabele 🙂 az sonra sana bir hediye poster gönderecem

aga seni anlıyorum ama sende bizi anla biz vadiyi gömmeye çalışmıyoruz bizde istiyoruz vadi reyting patlaması yaşasın şov yapsın ama aga bunu sende çok iyi biliyosunki bu senaryoyla olmaz.

eyvallah aga bilmukabele 🙂 az sonra sana bir hediye poster gönderecem
bekliyoruz aga

aga seni anlıyorum ama sende bizi anla biz vadiyi gömmeye çalışmıyoruz bizde istiyoruz vadi reyting patlaması yaşasın şov yapsın ama aga bunu sende çok iyi biliyosunki bu senaryoyla olmaz.
aga işte şans faktörü de önemli hepimizin ortak isteği vadinin daha iyi olması bu şüphesiz zaten

@34rcp44 eyvallah aga şimdi durum dahada netleşti

gs li agalar biraz latife yapalım dedik fazla kızmayın şimdi hep beraber anamızın liginde şampiyonluk için yarışacaz en az kötü olan kazanacak

aga şaka maka şu adamdan bir kurtulamdık ha işin kötüsü kurtulma ihtimalimizde yok şu adam a doğru düzgün sahneler yazsalar bari
vadide ölecek en son adam unutalım aga bu ihtimali polat alemdar ölür akif ölmez buna yürekten inanıyorum