Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

[BİLGİLENDİRME] Necati Şaşmaz'ın Dikişleri Alınacağından,Bu Hafta Vadi Yok..

[BİLGİLENDİRME] Necati Şaşmaz'ın Dikişleri Alınacağından,Bu Hafta Vadi Yok..​
Ben dün gece bunu söyledim
Kasım birinde kaza yaptı. Doktorlar 6 hafta sonra dıkislerin alınacağını beyan etmişlerdi.tamda bu haftaya denk geldi

tamam abi işte al sana geçerli bir sebep 🙂

iyi akşamlar admin bey kolay gelsin son dakika yüzde yüz bilgi olarak yazdı bir sayfa bunu ve tek bu tüyoyu alan bu kaynağı aldığım sayfaymış doğrumu acaba bu bilgiler MEHMET AKİF ALAKURT;OCAK 2015'TE,
KENAN İMIRZALIOĞLU;MAYIS 2015'TE (Sezon Finali),
HALUK BİLGİNEL&ÇETİN TEKİNDOR;2015-2016 Sezonunda;
KURTLAR VADİSİ PUSU'DA!!!!!!!!! (İSTİHBARAT;PANA FİLm

@34rcp44 aga bizim sayfada biri bu mesajı atti ben ihtimal vermedim var mi böyle birşey?

aga sallamasyonun dibine vurmuşlar böyle birşey olamaz hadi diyelim ki oldu bunu kimse bilemez

Son düzenleme:
yav şöyle saçma sapan şeylere inanıpta buraya yazıyon ya aga ne diyim sana @Polat Şaşmaz
kaynakmış kaynağını yesinler daha haftaya ne olacağını bilmyoruz adamlar gelecek sezon gelecek oyuncuları yazmışlar insan sallarda bu kadar sallamaz be kardeşim

abi resmen bana karşılık yazmışsın nasıl üstüme alınmayayım
reytingler yüksek olsaydı bunların hiçbiri yazılmayacaktı
kimse kusura bakmasın ama çoğumuz reytinge göre yorum yapıyor abi üstüne alınma gerçekten seni kastetmiyorum bazıları var tek tük yorum yapan vadi 15 alsa öve öve bitiremez düşük alınca gömer o vatandaşlara söylüyorum

aga sallamasyon olduğu 100 km den belli oluyo ihtimal yok.

vadi bu sezon asıl bombalarını patlatmadı bu sezon çok başka olacak usta tam olarak iyileşsin o zaman senaryo farkını göstercek diye düşünüyorum daha önümüzde en az 23 bölüm daha var

@34rcp44 aga kaza bi bahane değil gerçek resmen 2 ayımızı yedi be nesi bahane bunun
tüm senaryo bu sezon polatın üstüne kurulmuştu ve sezon başlamadan sezonun yarısının senaryosu hazırdı ee bi kaza oluyor ve sen tüm senaryoyu üstüne kurduğun polatı kenara çekmek zorunda kalıyorsun tüm planladıkların alt üst oluyor ara vermek zorunda kalıyorsun tam 10 reytingi geçmişsin herşey yoluna girmiş bölümler şahane senaryo ilerliyor noldu herşey yerlebir oldu

bu bahane falan değildir en son ki bölümü hatırlayın polat polislerden kaçıyordu ve oralarda yaşanacak heycan ve aksiyon malesef kesilmek zorunda kaldı ona rağmen ustanın olmadığı 2 bölüm sezonun en iyi bölümlerini izledik bu arada da tilki ön plana çıktı ve herkes zevk aldı

maskeli bölümleri örnek veriyosun uzaktan yakından sağdan soldan alakası bile olamaz o zaman senaryo zaten haftalık olarak gidiyodu ve evlilik öncesi herşey belirlendi yani ani bişey olmadı kararlaştırıldı ve uygulandı uygun zemin hazırlandı yani pat diye olan bişey değildi

hee birde ne yaparlarsa yapsınlar bu şekilde yükselmez demişsin bal gibide yükseliyorduk noldu verilen aralar vs.vs. düşürdü hee bunlarda mı bahane diyoruz sorun zaten varmıydı diyoruz evet sorunlar var zaten
bunları da her seferinde yazıyoruz ama reyting düştü diye yorumların şekli değişti vadi öldü bitti deniliyor senaryo kötü değil bu birincisi
ikincisi selman kayabaşı senaryoda ve kalabalık bi senaryo grubu var bunlar hafife almayın adamlar en ufak ayrıntıyla bile geçmişten bağ kurup paralel bi şekilde ilerletiyolar
mesela tilkinin gelişini çok güzel bi nedene bağladılar londra borsasında para kaybetmesine
bu tip senaryo hamleleri epey var yani adamalr geçmişten bi haber değiller uyumlu gitmeye çalışıyolar
hee eksikler tabi ki var hiçbir zamanda bitmez ve kimse her zaman memnunda olmaz
bazı arkadaşlar eleştirmek için yazıyor hazır bekliyolar ki bişey olsun vadiyi gömelin onu geçecekler

vadi bu sezon asıl bombalarını patlatmadı bu sezon çok başka olacak usta tam olarak iyileşsin o zaman senaryo farkını göstercek diye düşünüyorum daha önümüzde en az 23 bölüm daha var
aga şov yaptığımız zaman İnşallah dönüp bu yorumlara güleriz İnşallah hepimizin temennisi bu

Son düzenleme:
@takas aga eline sağlık durumu çok iyi analiz etmişsin resmen tercüman oldun hislerime 🙂 %95 ine kesinlikle katılıyorum , geri klan %5 lik kısmada yine katılıyorum

Polattan Ebruya Büyük Şok !

Elif Seni Seviyorum!

Memati:Usta sen ne dedin
Polat: Ne demisin Memati
Memati: Yengeye Elif dedin usta
Polat: 😱

@takas aga eline sağlık durumu çok iyi analiz etmişsin resmen tercüman oldun hislerime 🙂 %95 ine kesinlikle katılıyorum , geri klan %5 lik kısmada yine katılıyorum
şuna %100 diyelim aga
bende senin söylediklerine ve bundan sonra söyleyeceklerine şimdiden %100 katıldığımı ve katılacağımı söylim

@takas aga bizim vadi konusundaki agaları çok seviyorum hepsi vadinin daha iyi olmasını istiyor hepimizin derdi bu ;vadide yıllardır hep bize istediğimiz o hazzı bir şekilde hep vermeyi başardı umarım böyle en az bir beş sene daha gideriz Allah aramızdaki bu muhabbeti bozmasın 🙂

Resmen Allah Ölmemize İzin Vermedi Usta. Neden Patlamadi ki Bu ?

Kumandaya basar evi patlatır

Polat: Şansını fazla zorlama Memati

Süper ya en koptugun sahnelerden dolmusta kahkaha attigim olmuştu