Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben ilk bölümlere müthiş dedim sonraki bölümler ne yazık ki nostalji esintisi verdi bizlere yani berbat geçen geçen sezonun esintileri
abi 2 bölüm önceyi hatırlasana hani sonradan izlediğin bölüm

Aga sana kalsa atv sezonu tnt sezonu ve geçen sezon da müthişti süperdi
size kalsa da hep kötü geçen sezonda çok iyi bölümler vardı yalan mı tnt sezonu da çok iyi bölümler vardı
yani zevk almayı bilirsen her bölümden zevk alabilirsin hee eleştirirsin ama o kadar
eğer sırf eleştirmek hata aramak için izlersen kusursuz bile yapsalar yine beğenmezsin

evet hakkını yiyemem hakikaten güzel bölümdü ama takas kardeşim 10 bölümün 6 sı iyi 4 ü kötü olmamalı vadiye hiç yakışmıyor
abi tamamda kaza olayı oldu ellerinde olan bişey değil ki adamın çenesi kırıldı ne yapabilirler şansta lazım biraz ve bu vadide hiç yok

abi tamamda kaza olayı oldu ellerinde olan bişey değil ki adamın çenesi kırıldı ne yapabilirler şansta lazım biraz ve bu vadide hiç yok
allah tekrardan şifa versin diyelim gerçekten zor bir durum
ya inan şu necati beyi bir görsem varya içimde uktedir ona bu akifle cahiti şikayet edecem
.abicim ne olur oynatma bu rol yapma kabızlarını beni koysan ben bile onlar kadar rol yaparım diyecem
elinde tilki rascoln varken bu kalaslara ısrar nedir diyecem

abi akife herkes katılıyor ama inan ki cahit sevilen bir isim sana katıldığım nokta polatın önüne geçerilmemesi gerek cahit olsun ama yerini bilsin akif zaten bela oldu

artık yeni bölüm fragmanını bekliyoruz İnşallah çok sağlam bomba bir fragman olur yoksa işimiz çok zor
perşembe günkü reytingleri merakla bekliyorum eğer rakiplerimiz yükselirse total gider
özellikle roman havası korkutuyor beni diğer dizi er yada geç düşecektir fazla ömrü yok
starın dizisi aramızda kalsın ocakta bitiyor yerine çok iddaalı bir yeni dizi gelecek perşembeye o zamana kadar toparlanmamız şart

abi akife herkes katılıyor ama inan ki cahit sevilen bir isim sana katıldığım nokta polatın önüne geçerilmemesi gerek cahit olsun ama yerini bilsin akif zaten bela oldu
zaten benim bütün itirazım cahitin başrollerde yer alması .yoksa kendi adıma söylemek gerekirse polatın yanında opersayonlara katılmasında bir veis yok

5.sezon 6.sezon 8.sezon Vadi tarihinin yüz karası bölümlerinin olduğu bir sezpndur.Bu sene düzeldi derken şimdi yine bozdular
yav sana göre hep kötü zaten müthiş bölümler izledik bak geçen sene bile şöyle bi aç bak o kadar eleştirdiğimiz sezona dersin lan kötü de değilmiş he
bak ciddi diyorum geçen sezona bi göz at ne demek istediğimi anlayacaksın

Aga asıl anlatmak istediğim şu arlarında tabiki de güzel bölümler vardır ama sezonu ele alırsak genel olarak kötü bir sezon bölümlerin yarısından fazlası güzel değildir.Geçen sene birçok yorumlarıma bak kötü diyorum bazıalrına mesela

bak takas aslında benim dediklerimi dilinle ikrar ediyorsun
ama kalbin razı gelmiyor
)))) fragmana bağlamışsın bütün hayallerini .iyi olmazsa halimiz harap diyorsun bizde diyoruz ki iste vadiyi bu noktaya getirdiler bu bir günde olmadı geçen sezondan ustayı başkan yapıp o inin içine hapis ederek başrollerede o iki kabızı getirerek birer polat yapmaya kalkarsan bugün roman havasından da korkarsın ocakta yayınlanmaya aday diziden de .aslında aynı dilden konuşuyoruz ama sen bunu kabullenmiyorsun
))

yav abi ne geçen sezonu kazadan önce 10 reytingi geçtik orda 2 ara vermeseydik 1 hafta arayla şuan bunların hiçbirini konuşmuyor olacaktık
kaza kilit oldu bu sezon için yoksa şuan çok yüksek oranlarda olacaktık fikrim bu yönde
siz öyle bi tablo çiziyosunuz ki öldük bittik fiyasko sürünüyoruz sanki bu sezonki bölümlerin çoğu benim için müthişti 3-4 bölüm normaldir o kadar

neyse ben derse giriyorum akşam konuşuruz agalar iyi yorumlar @-KADİR- aga kolla buraları boş bırakma aman

aga dikkat ediyorumda hep kazayı bahane ediyorsun kaza bir bahane değil dizinin senaryo kalitesi düşüyo her bölüm eğer polat abi kaza yapmamış olsaydıda ben bişeyin değişceğini sanmıyorum en fazla 1 reyting daha fazla alıcaktık bakarsan maskeli bölümlerde usta mı vardı hayır ama millet bunu bile bile izliyodu çünkü izlettiren senaryo var bu sezonda necati abi var senaryo yok malesef bence pana yazım grubunu bir an önce def edip işin ehli kişileri bulmaları lazım yoksa bütün sahnelere aksiyon koyup hepsinde abi oynasa bile bu reytingler yükselmez.

aga katılmıyorum maskeli durumu senaristlerin planladığı bir durumdu orda ona göre bir plan yapılmıştı, bu sezon tamamen ustanın üstüne kurulmuştu bir anda koca senaryoyu nasıl toplayacaklar ayrıca bu sezon farklı olarak 17 bölümlük senaryoda hazırlanmıştı,
bir hususta bu reytingler hepimizin canını sıkıyor tamam ama reytinglere bakıp vadiyi eleştirmek büyük bir hatadır

aga bende sana katılmıyorum ben reytinglere bakıpda eleştirmiyorum eğer vadi 14 reyting alsada eleştirirdim sıkıntı tekrar ediyorum senaryo ve kurguda sahnelerin gerçekçiliği birbirinden bağımsız olması sıkıntı buralarda yoksa vadiyi eleştirmek için eleştiri yapmam asla ben geçen sezonlarda çok iyi reytingler aldığında bile takas agamla tartışıp eleştiri yapıyodum yani yeni değil bu durum

ya arkadaş bizler ayrı paralelde mi yaşıyoruz yada farklı bir dizi mi seyrediyoruz anlamadım gitti.geçen sezon tam bir fiyaskoydu hatta aç geçen sezonun yorumlarını tekrardan oku istersen .reytingler iyi demişsin sezon ortasına kadar evet gayet iyidi sonlara doğru çok düştü.yazdığın yorumlardan bi habersin o kadar muhteşem bölümlerse affedersin ama kıçı kırık roman havasından kocamın ailesinden ocakta ne idüğü belirsiz bir diziden neden korkar oldun .heeee bak sana söyliyeyim hemen reyting sisteminin çarpıklığından dem vuracan .her zaman söyledim önce iğneyi kendimize batırmayı bilelim sonradan çuvaldızı başkalarının gözüne gözüne sokarız

.bu sezon reytinglerin düşük gelmesiyle burada dönen yorumlara da bakmanı tavsiye ederim mutlaka seninde aynı minvalde yorumların vardır .ne deniyordu yorumlarda :berbat geçen geçen sezonda bile reytinglerimiz daha yüksekti bu sezon muhteşem başlamımıza rağmen neden bu düşük reytingler geliyor diye serzenişte bulunduk hepimiz .paradoks var ortada diye yorumlarda bulunuldu .ama şimdi kalkmışsın geçen sezonun reytinglerini gösterek geçen sezonun pürüzsüz ve iyi geçtiğini ima ediyorsun ( o zaman reytinglerde problem yoktu herhalde vadinin reytingleri iyiydi ya ) bu sezonda reytingler devamlı düşüş yaşadığı için ustanın kazası ve sistemden dem vuruyorsun .al sana bir paradoks daha .

biz her cuma günü sabahını iple çekerdik .reytingler açıklansada en yakın rakibimize ne kadar fark yaptık diye .özetimiz ikinci mi üçüncü mü olacak diye düşünürken .ortaya çıkan garabete bakar mısınız ben cuma günü sabahı foruma bile girmek istemiyorum hele ki perşembe reyting sonuçları yorumlarının yakınından bile geçmiyorum madara olmaktan milletin ağzına haklı sakız olmaktan artık irreti oldum .hala bazı arkadaşlar muhteşem bölümler diye nara atıyorlar ben bazen yazılan yorumlara inanamayıp ekrana yakınlaşıyorum acaba problem benim gözlerde mi diye .ister kabul edin etmeyin aslında vadinin çöküşü maskeli bölümlerde başlamıştır ne zaman necati bey balayından gelip gerçek maskeli kimliğine bürünüp yatağa düşmüştür ve akif tarafından hor görülmüştür vadinin reyting anlamında olmasa da saçmalama anlamında fişinin çekildiği bölümlerdir.zaten o bölümlerde saolsun pana yazım grubu akifi başrol için ısındırmışlardır.ve ondan sonra sazı eline bir verdiler türkülerle gömün moduna soktular bizi
geçen sezonda cahit abimiz sazı eline aldı
)))) bir taraftan cahit besteliyor diğer taraftan da artist akif şarkıyı hem güfteyip hemde icraa etmeye kalkınca vadinin de içine usulce ettiler.
ne yazık ki hala farkında deiller
))))))) bu kafayla devam etmekte ısrarcılar.sağlık olsun .anladığım kadarıyla şu kafadalar ''BENİ KESEN BALTANIN SAPI BENDEN''.olsun.iyi o zaman geçmiş olsun
))) çok uzun oldu hakkınız hella edin takas üstüne alınma bu genel değerlendirmeydi
tabi yersen

Son düzenleme:
helal olsun abi

bu akşam trt 1 de diriliş diye bir dizi başlıyor mutlaka seyredin derim
gerçekten osmanlı devletini anlatan dizi diğerleri gibi çakmasını anlatmıyor