ıyım canım sağolasn dızı ızlıcem de onu beklıyorumIyiyiz ablacim sen nasilsin))
ıyım canım sağolasn dızı ızlıcem de onu beklıyorumIyiyiz ablacim sen nasilsin))
Hangi diziyi bekliyorsunıyım canım sağolasn dızı ızlıcem de onu beklıyorum
urfalıyam ezeldenı beklıyorum özetlerden neffet edıyorum yaHangi diziyi bekliyorsun
senın çocuğunmu varHangi diziyi bekliyorsun
Adam 40 yasinda olmasin mi ?urfalıyam ezeldenı beklıyorum özetlerden neffet edıyorum ya
senın çocuğunmu var
tamam abi bende seni çok merak ediyorum müthiş bi insansın seni görmeyi çok isterimAmin kardesim gurbette olmak nedir iyi bilirim tez zamanda okulunu bitirir ailenin yaninda olursun insaalllah.bak takas yszin istanbula gel bu sefer mutlaka goruselim.seni cok tanimak isterim
china abi forumun en büyüğü sende abi diyebilirsinurfalıyam ezeldenı beklıyorum özetlerden neffet edıyorum ya
senın çocuğunmu var
@-KADİR- İ ALIRIZ YANIMIZAtamam abi bende seni çok merak ediyorum müthiş bi insansın seni görmeyi çok isterim
keşke diğer arkadaşlarla da görüşme fırsatımız olsa
kesinlikle öyle aga necati abi çok büyük düşünüyor belli snuna kadar mücadelesini verecektir@china_shangai abi pana film özelde necati bey demek ki pana yı büyütmeyi düşünüyor bu da demektir ki kendi isteğiyle bu sektörden çekilmeyecek , o mücadelesini verecek seyircide sahip çıkarsa pana nın çok daha büyümesini yine tabi bu süreçte kurtlar vadisi efsanesinide uzun yıllar daha izlemek fırsatını yakalamış ve yaşamış olacaz
abi kadir afyonda gelebilir mi@-KADİR- İ ALIRIZ YANIMIZA
İLLAKI ISTANBULA GELİR YAZINkesinlikle öyle aga necati abi çok büyük düşünüyor belli snuna kadar mücadelesini verecektir
ah o kaza yok mu bu sezon ki kaderimizi değiştirdi desek yeridir yani her işte bi hayır vardır diyelim başka yapacak bişey yok
abi kadir afyonda gelebilir mi
İnşallah gelir abi çok güzel olurİLLAKI ISTANBULA GELİR YAZIN
ooo abi süper ötesi olur vallahiHEP BERABER ÇAMLICAYA USTAYI ZİYARETE GİDERİZ
mesajı aldım aga çok güzel@takas aga ben bakırköy doğumluyum hatırlatayım istanbul da çok komuşumuz vardır yani@china_shangai abi
necati şaşmaz cidden büyük adam onun vizyonu büyükte işte bu sistemde reyting demek para demek bu vizyonu hayata geçirmek için de para şart yani aga bu reytinglerde yükselmemiz şartkesinlikle öyle aga necati abi çok büyük düşünüyor belli snuna kadar mücadelesini verecektir
ah o kaza yok mu bu sezon ki kaderimizi değiştirdi desek yeridir yani her işte bi hayır vardır diyelim başka yapacak bişey yok
abi kadir afyonda gelebilir mi
bekleriz yeter ki istanbula ayak bas@takas aga ben bakırköy doğumluyum hatırlatayım istanbul da çok komuşumuz vardır yani@china_shangai abi
olur abi tabi istanbul bizim mekanımız sayılırbekleriz yeter ki istanbula ayak bas))))
Ben gelicem zatenbekleriz yeter ki istanbula ayak bas))))
@34rcp44 @Master.1000 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @papuleoo teklifim sizler içinde geçerlidir
gel bakalım kadirim gel seninde cemalini görmek varmışBen gelicem zaten
nasip abi inş, başka kimin gördün ki 😀gel bakalım kadirim gel seninde cemalini görmek varmış)))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?