Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abi pana film özelde necati bey demek ki pana yı büyütmeyi düşünüyor bu da demektir ki kendi isteğiyle bu sektörden çekilmeyecek , o mücadelesini verecek seyircide sahip çıkarsa pana nın çok daha büyümesini yine tabi bu süreçte kurtlar vadisi efsanesinide uzun yıllar daha izlemek fırsatını yakalamış ve yaşamış olacaz

Amin kardesim gurbette olmak nedir iyi bilirim tez zamanda okulunu bitirir ailenin yaninda olursun insaalllah.bak takas yszin istanbula gel bu sefer mutlaka goruselim.seni cok tanimak isterim
tamam abi bende seni çok merak ediyorum müthiş bi insansın seni görmeyi çok isterim
keşke diğer arkadaşlarla da görüşme fırsatımız olsa

urfalıyam ezeldenı beklıyorum özetlerden neffet edıyorum ya

senın çocuğunmu var
china abi forumun en büyüğü sende abi diyebilirsin

kesinlikle öyle aga necati abi çok büyük düşünüyor belli snuna kadar mücadelesini verecektir
ah o kaza yok mu bu sezon ki kaderimizi değiştirdi desek yeridir yani her işte bi hayır vardır diyelim başka yapacak bişey yok

abi kadir afyonda gelebilir mi

İLLAKI ISTANBULA GELİR YAZIN

HEP BERABER ÇAMLICAYA USTAYI ZİYARETE GİDERİZ
ooo abi süper ötesi olur vallahi

o değilde usta çok zayıfladı ya ama karizması artarak yükseliyor sakalın bu kadar yakıştığı bi adam görmedim keşke hep sakallı olsa acayip yakışıyor
adam en az 10 kilo vermiş belli kendini tamamen toplaması kolay olmayacak melemen sahnesinde yiyormuş gibi yaptı içim gitti be

eskilerden

Son düzenleme:
necati şaşmaz cidden büyük adam onun vizyonu büyükte işte bu sistemde reyting demek para demek bu vizyonu hayata geçirmek için de para şart yani aga bu reytinglerde yükselmemiz şart