- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Nasil gectievet abi yazete den
bugün vardı girdim abi birde yarın var yine
Nasil gectievet abi yazete den
bugün vardı girdim abi birde yarın var yine
zordu abi ya gerçi hiç çalışmadım bakalım en azından idare edicek birşeyler alırsam iyi olacak, haşhaşiler projesi ni merakla bekliyorumNasil gecti
Ya kadir o konu varya muhtesem eger guzel kurgu ve oyuncular bulurlarsa varya cok is yapar tarih danismani mehmet celik muhtesem biridir cok iyi tanirim kendiside elaziglidir ulke tv de siradisi.programina cikar turgay gulerlezordu abi ya gerçi hiç çalışmadım bakalım en azından idare edicek birşeyler alırsam iyi olacak, haşhaşiler projesi ni merakla bekliyorum
mit tırlarının durdurulmasına çıldırmıştı paralelciler bu işe çok bozulacak yalnız 🙂Ya kadir o konu varya muhtesem eger guzel kurgu ve oyuncular bulurlarsa varya cok is yapar tarih danismani mehmet celik muhtesem biridir cok iyi tanirim kendiside elaziglidir ulke tv de siradisi.programina cikar turgay gulerle
Serceden korkan dari ekmezmismit tırlarının durdurulmasına çıldırmıştı paralelciler bu işe çok bozulacak yalnız 🙂
orası öyle de bizde daha çok ağlarız reytinglerimiz düşüyor diye 🙂Serceden korkan dari ekmezmis))))
Yaz bakalim merakla bekliyoruzPolat Alemdar ile ilgili bir yazı yazacam yakında
Sizce nasıl olur agalar
Hayret bu sefer bana takılmadın 😱Yaz bakalim merakla bekliyoruz
Beceremezsin denemeHayret bu sefer bana takılmadın 😱
Beceririm yazı yazmak ne kadar zor olabilir kiBeceremezsin deneme)
Sen yazarsinda biz anlar miyiz nuammaBeceririm yazı yazmak ne kadar zor olabilir ki
Ben seni anladığıma göre sende beni anlarsınSen yazarsinda biz anlar miyiz nuamma)
abi pana coşmuş durumda bu film dediğin gibi müthiş olurorası öyle de bizde daha çok ağlarız reytinglerimiz düşüyor diye 🙂
Offfff KADİR bize ne reytinglerden))))biz keyfimize bakalım 🙂 Alparslan'da ilgili sinemada yapacaklar mış pana çıldırmış coşmuş kafayı sıyımş ne oluyor KADİR bunlara muazzam atak bunlar
Bende karıştırıyorum agaabi pana coşmuş durumda bu film dediğin gibi müthiş olur
filme de ilk bizim sınıf gider tarihçiler olarak
ama öncelik vadi olsun vadi dışındakiler pek umrumuzda değil açıkçası
sezon başlamadan serdar akar haberine çok sevinmiştik ama adamın vadiyle alakası yok diğer dizi için gelmiş ama yardımcısı doğan ümit karaca da sağlam adammış aksiyon sahnelerini çok kısa sürede halletti helal olsun
@Maskeli Fedai aga en çok kullandığım avatarlardan birini koymuşsun seni kendimle karıştırıyorum
ama çok süper bi resim agaBende karıştırıyorum aga
Unutmadim bizim cocuk uyusun bilgisayarda yazacam simfi tlfdayim
tamam abi güzel kardeşimizi bizim yerimize de öp benimde ufak kardeşim var çok özlüyorum telefonda konuşuyoruz abi gel gel diyoUnutmadim bizim cocuk uyusun bilgisayarda yazacam simfi tlfdayim
Amin kardesim gurbette olmak nedir iyi bilirim tez zamanda okulunu bitirir ailenin yaninda olursun insaalllah.bak takas yszin istanbula gel bu sefer mutlaka goruselim.seni cok tanimak isterimtamam abi güzel kardeşimizi bizim yerimize de öp benimde ufak kardeşim var çok özlüyorum telefonda konuşuyoruz abi gel gel diyoAllah bizlere de nasip etsin abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?