Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

zordu abi ya gerçi hiç çalışmadım bakalım en azından idare edicek birşeyler alırsam iyi olacak, haşhaşiler projesi ni merakla bekliyorum
Ya kadir o konu varya muhtesem eger guzel kurgu ve oyuncular bulurlarsa varya cok is yapar tarih danismani mehmet celik muhtesem biridir cok iyi tanirim kendiside elaziglidir ulke tv de siradisi.programina cikar turgay gulerle

Ya kadir o konu varya muhtesem eger guzel kurgu ve oyuncular bulurlarsa varya cok is yapar tarih danismani mehmet celik muhtesem biridir cok iyi tanirim kendiside elaziglidir ulke tv de siradisi.programina cikar turgay gulerle
mit tırlarının durdurulmasına çıldırmıştı paralelciler bu işe çok bozulacak yalnız 🙂

orası öyle de bizde daha çok ağlarız reytinglerimiz düşüyor diye 🙂
Offfff KADİR bize ne reytinglerden
))))biz keyfimize bakalım 🙂 Alparslan'da ilgili sinemada yapacaklar mış pana çıldırmış coşmuş kafayı sıyımş ne oluyor KADİR bunlara muazzam atak bunlar

abi pana coşmuş durumda bu film dediğin gibi müthiş olur
filme de ilk bizim sınıf gider tarihçiler olarak

ama öncelik vadi olsun vadi dışındakiler pek umrumuzda değil açıkçası
sezon başlamadan serdar akar haberine çok sevinmiştik ama adamın vadiyle alakası yok diğer dizi için gelmiş ama yardımcısı doğan ümit karaca da sağlam adammış aksiyon sahnelerini çok kısa sürede halletti helal olsun

@Maskeli Fedai aga en çok kullandığım avatarlardan birini koymuşsun seni kendimle karıştırıyorum

Son düzenleme:
Bende karıştırıyorum aga

tamam abi güzel kardeşimizi bizim yerimize de öp benimde ufak kardeşim var çok özlüyorum telefonda konuşuyoruz abi gel gel diyo
Allah bizlere de nasip etsin abi
Amin kardesim gurbette olmak nedir iyi bilirim tez zamanda okulunu bitirir ailenin yaninda olursun insaalllah.bak takas yszin istanbula gel bu sefer mutlaka goruselim.seni cok tanimak isterim