Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Diziyle alakalı tabi ekip uzun bir aradan sonra oturup menemen yedi işte biz bir ekibiz dimdik ayaktayız mesajı verildi. Diğer bölüme Polat Tilkiyi öğrenir artık

Diziyle alakalı tabi ekip uzun bir aradan sonra oturup menemen yedi işte biz bir ekibiz dimdik ayaktayız mesajı verildi. Diğer bölüme Polat Tilkiyi öğrenir artık
ben diğer bölüdme yine polatla akifler görüşmemiş olarak sühanın yanında olcuak diye düşünüyorum cnm yanı akiflerle polatı görüşmüş olarak diğer bölüme bence yansıtmıcaklar bu sahneyi sadece mesaj amaçlı oldunu düşünüyorum 🙂🙂🙂

Kesinlikle katılmıyorum.Bu sahne diziyle alakalı öyle olmazsa yayınlanmazdı.Zaten ekip dışarıdaki koşuşturmalara ara verip birlikte aynı sofrada toplandılar

Kesinlikle katılmıyorum.Bu sahne diziyle alakalı öyle olmazsa yayınlanmazdı.Zaten ekip dışarıdaki koşuşturmalara ara verip birlikte aynı sofrada toplandılar
inş öyledir ben polat tilki andrei sahnesinin artık acilen olmasını bekliyorum ama bu sahneyi fragmanda iyi tanıtım yapmak lazım amon poalt görüşmesi gibi anca ozaman 10 reyting şansımız olur bence 🙂🙂🙂

@-KADİR- kardesim allah zihin acikligi versin allah yardimcin olsun allah muaffak eder insaallah dualarimiz seninle

abi sende böyle vadi bitti dersen biz ne yapalım @china_shangai
sen değilmiydin bu sisteme yenik düşmeyiz pes etmek yok diyen

vadi istemediği sürece bitmez gereken ne ise yapılır

bu arada hepimiz reytinge göre konuşuyoruz bunu da söylemek lazım şuan oranlar 12-13 falan olsa hiçbirimiz böyle şeyler demeyecektik

@-KADİR- aga Allah zihin açıklığı versin İnşallah sınavın çok iyi geçer İnşallah

Kardesim bu yazdigin yorumla ilgili detayli yazi yazacam ama suanda biraz isim var

Sagiri cok daha sevmeye basladim ya
Adamin replikleri tipi sesi oyunculuğu harika ya
Bende sana sus dedim (kafa atar) sus bu sahne neydi be

@-KADİR- pana filimin yapacagi filimle ilgili yaptigin haber muazzam bir haber muhtesem konusu olan bir filim haberin dogruligu konusunda emin misin

@-KADİR- pana filimin yapacagi filimle ilgili yaptigin haber muazzam bir haber muhtesem konusu olan bir filim haberin dogruligu konusunda emin misin
kesin abi haberi resmi kanalları paylaştı ordan aldım bende

kesin abi haberi resmi kanalları paylaştı ordan aldım bende