- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
kaynakSabredin ! Polat Alemdar'ın dönüşü muhteşem olacak !
kaynakSabredin ! Polat Alemdar'ın dönüşü muhteşem olacak !
Isler 6. Hislere kaldiysa cok isimiz var demekkaynak 6. hissim 😀
bende sana diyorum ki: '' Daha herşey yeni başlıyor''O
Isler 6. Hislere kaldiysa cok isimiz var demekbende sana polat alemdarca bir cevap vereyim o zaman-kurtlar vadisi operasyonu turk halki adina benim nezlimde dogrusuyla yanlisiyla bitmistir.vatan saolsun)))))
Hayat realitelerden gerceklerden ibarettir .6.7.8.9.uncu hislere yer yokturbende sana diyorum ki: '' Daha herşey yeni başlıyor''
agalar bugün sınavım var biraz dua ederseniz sevinirim zira işim tamamen dualara kaldı
Akifin Cahitin başrol olduğu bir Vadi ile karşı karşıyayız.Usta maalesef çok fazla geri plana çekildi.Hayat realitelerden gerceklerden ibarettir .6.7.8.9.uncu hislere yer yoktur)))))sen hala durumun ciddiyetini kavrayamadin herhalde .kusura.bakma senin adina soylemiyorum ama artik bu laflara herkesin karni tok midede bunyede bu tur hamasi kelamlari kaldirmiyor-bu cokusu daha evvelden hissedip onlem almaari gerekirdi .deniz bitti kara gozuktu.herkesin ortak haykirislarina kulaklarini kapatirsan bu sonda kacinilmaz olurdost aci soyler ben bunlari yazarken bana burda cok kisi kiziyordur felaket tellaligi yaptigimi dusunenler vardir ama ne olursa olsun ben girdugumu hissettiklerimi yazacan gunes balcikla sivanmaz kadir kardesim sizde artik bu polyanna tavirlarinizdan vazgecin bir zahmet gercekler o kadar net bir sekilde karsimizdaki bunu gormemek olmaz
herşeyde bir hayır varmış cnm tabiki necati beyin durumu keşke böyle olmasaydı ama ben necati beyi çok formda gördüm necati şaşmazın bir an önce kilo vermesi gerekiyordu bu dizi daha uzun yıllar devam edicekse necati şaşmaz formunu korumalıydı bence ama son zamanda braz kilolu görüyordum kendisini menemen sahnesinde baya zayıflamış gördük yemek yiyemediği için baya zayıflamış o göbekten kurtulmuş çok iyi olmuş yanı 10 yıl önceki formuna kavuşmuş adam 🙂🙂Menemen sahnesini kaç defa izledim bilmiyorum ama o sıcaklık hiçbiryerde yok o sahnede ne göndermeler var tabi anlayana.Ustanın ilk lokmasını da Erhana vermesi ayrı bir güzel olmuş.Bölümden bu sahneyi çıkar gerisini at çöpe.Bu sahne çoktan efsaneler arasında yerini aldı.
ayyy siz yine iyisiniz benim babam bir menemen yap kızım diyip bana iş çıkardı gece geceBirşey daha eklemek istiyorum eminim adım kadar eminim ki herkes o sahneden sonra menemen yemiştir.Tıpkı benim gibi
aga bende yedim tam 2 yıl sonra kendime menemen yaptımBirşey daha eklemek istiyorum eminim adım kadar eminim ki herkes o sahneden sonra menemen yemiştir.Tıpkı benim gibi
İyi işte adamın canı çekmiş istemişayyy siz yine iyisiniz benim babam bir menemen yap kızım diyip bana iş çıkardı gece gece
nesi iyi beee tam yatmaya gidicekti nezaman bitiyor bu vadi diyordu sonra başımıza menemen çıktı uğraş durİyi işte adamın canı çekmiş istemişbende ertesi gün kahvaltıda yaptım anneme yaptırmadım
bu sahne diziyle alakalı bir sahnemiydi cnm polatın yanında olan sühamıdır nedir timura polat kimseyle görüşmeyecek demişti yanı şimdi diğer bölüdme polatla akifler görüşmüş oalrakmı devam edicek yoka polat yine sühanın yanında olup akiflerle görüşmemiş mi olucak yanı bu menmeen sahnesi bölümle alakalımıydı orasını anlamadım ben 🙂🙂🙂Polat Alemdar mutfağa girdi: Ekibe ziyafet!
Kurtlar Vadisi Pusu'da dün izleyicilerin alışık olmadığı bir sahne ekrana geldi. Aksiyon sahneleriyle gündeme gelen dizide ziyafet vardı.
Kanal D'de yayınlanan ve daha çok aksiyon sahneleriyle gündeme gelen dizinin dün akşamki bölümünde ekip mutfağa girdi.
Dizi karakterlerinden Pusat odun kırdı, Erhan çay demledi, Zülfikar Ağa da sofrayı hazırladı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun ana karakteri Polat Alemdar ise ekip arkadaşlarına menemen yaptı. Hep birlikte menemenin başına geçen ekip abilerinin yaptığı menemeni yedi.
Kurtlar Vadisi Pusu'da yaşanan bu sahneler akıllara Abdülhey'i getirdi. Kurtlar Vadisi'nin daha ilk bölümlerinde Polat ile Abdülhey'in tanışmasından sonra Abdülhey de bir barakada Polat Alemdar'a menemen yapmıştı.
Kaynak: Haber7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?