Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yazılacak birşey de kalmadı artık.. 🙂 bu bölümde kullanılan kuru sıkı sahneyi çok gerçekci kıldı.. keşke yeniden bu düzende devam edilse..

Tapatalk 2

Vadi hepimizin belini buktu kafamizi one egdi
eskiden basimiz dik gogsumuz hep onnde giderdik
demek ki herseyin bir sonu varmis bizimde sonumuz pek yakinda galiba:,)

agalar herkesde bir demoralize olmuş bir hal var doğrusu bende de aynı durum var

Agalar isimiz falan bitmedi Vadi isterse bu reytingleri toz duman eder. Polat sahalara döndü mu Tilki Kgt yi dagitsin oldursun Polata resmini yollasin Polat Tilkiyle karsilassin konuska restlesme ardindan İskender Büyük dönemi gibi bir dönem Vadi yeniden cablanir Tilkiye İskender gibi bir senaryo yazılabilir aslinda bunu iyi degerlendirmeliler

agalar herkesde bir demoralize olmuş bir hal var doğrusu bende de aynı durum var
Kardes sendeki moral bozuklugu vadiden mi yoksa ictimai hayatta bir problem mi var yahut icimizden birine yada birilerine tavir alma mi var senin bu halin beni hem sasirtiyor hemde inan uzuyor

Kardes sendeki moral bozuklugu vadiden mi yoksa ictimai hayatta bir problem mi var yahut icimizden birine yada birilerine tavir alma mi var senin bu halin beni hem sasirtiyor hemde inan uzuyor
ilk iki saydığın madde doğrudur abi , vadicilere tavır falan söz konusu değil 🙂

ilk iki saydığın madde doğrudur abi , vadicilere tavır falan söz konusu değil 🙂
Adam cevap yazarken bile.bana niye soru soruyorsun havasinda
)))))) cevap soguk kisa ve basma.kalip cumlelerden olusuyor🙂yani bana bu aralar dokunmayin beni kendi halime birakin diyor.hayirlisi olsun

Adam cevap yazarken bile.bana niye soru soruyorsun havasinda
)))))) cevap soguk kisa ve basma.kalip cumlelerden olusuyor🙂yani bana bu aralar dokunmayin beni kendi halime birakin diyor.hayirlisi olsun
abi üç kelimeden acayip analizler yapıyon işte tecrübe böyle birşey olsa gerek

ne dyim şimdi

Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan herşeyi Polat Alemdar üzerinden yapıyordu.. şimdi ki Yazım Grubu Akif'e odaklanmış sanki. Şunu tekrar belirtim.. Akif karakterinde bir sorun yok.. tüm sorun ona yazılan senaryoda.. sonuçta adam senaryoya göre hareket ediyor.. benim anlamadığım Akif senaryosunu kimin yazdığı.. kendi karakterini kendi yazıyor heral.

Tapatalk 2

Haci sana bulabilirsen bahadirla cuneytin bir tv programinds seneler evvel polat alemdar karakteriyle ilgili soylediklerini atacam

Sabredin ! Polat Alemdar'ın dönüşü muhteşem olacak !

usta bu zor dönemi atlatırsa sırtı bi daha asla yere gelmez İnşallah atlatacaz bu sıkıntılı süreci alışık değiliz böyle şeylere

belki de hayırlısı buymuş o kaza olmasa inanın çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık şimdi

Sabredin ! Polat Alemdar'ın dönüşü muhteşem olacak !
sabrın sonu selamettir aga sabredecez bakalım
çok merak ediyorum acaba bu sonuçları necati abi ve pana film nasıl değerlendiriyor ve neler düşünüyolar

Son düzenleme:
aga ustanın sahalara dönmesi muhteşem olacaktır

Bana katilan katilmayan olabilir bu sadece benim sahsi düşüncem

Bence bu Tapinak olaylarini ilerletip 9-10 sene sonrasina biraksinlar. Senaryoyu ne yapip edip eski konulara cevirmeliler mesela İskender,Ersoy gibi konulara tekrar dönülmeli Tilki olabilir bu koltukta.beni bu tapinak olayları sıktı açıkçası. Biraz düzen lazim. Polatin yanina Abdulhey gibi Memati gibi Kara gibi yepyeni yoldaslar verilmeli olmadı Pusat,Erhan,Cahit de olabilir. Sadece aksiyon olmamali komedi de olmali yanında. Kgt Akif ve yol arkadaslarinin öldürülmesi lazim Kgt eski o gizemli havasina kavusmali. Daha varda şimdi gelmedi aklima

aga bu seviyeden sonra oralar dönmeleri olmaz da tilki sagir gibi çok sağlam karakterler üzerinden rahatlıkla yapılabilir

Ha birde o eski efsane ofise geri dönülmeli bu ofis eski ofisin yerini tutamaz
kesinlikle hele o kgt ofisi var ya kafadan eksi yani kafadan basık karanlık boğucu bir havası var
üstüne o berbat kgt elemanları olunca bunlara irrite oluyoruz