Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

artık reyting yönünden beklentiler an itibariyle bitmiştir bu reytingler asla yükselmeyecek 8 in altına düşmemiz an meselesi
total ve abc1 de bile neredeyse geçilecez inanamıyorum ya kocamın ailesi nedir şaka gibi
TOTAL

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:43:3423:36:458.2720.34
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:59:0723:37:227.5118.54
3ROMAN HAVASISHOW TV20:00:1521:54:575.9014.15

AB

1KOCAMIN AILESIFOX TV20:59:0723:37:227.5219.92
2KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:43:3423:36:456.0015.89
3ARAMIZDA KALSINSTAR TV20:29:1122:41:245.1913.41

ABC1

1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:43:3423:36:458.7120.03
2KOCAMIN AILESIFOX TV20:59:0723:37:228.4919.41
3ROMAN HAVASISHOW TV20:00:1521:54:575.1512.38

roman havası resmen 6 reytingle başlamış o bile bizi geçebilir çok ciddi bi sorun daha

valla çok zor bi dönem yaşıyoruz hiç bu kadar reytinglerimiz düşmemişti

bakın bu reyting sistemi böyle şöyle demekle olmaz acil önlem almaları lazım hatta daha evvelden almaları lazımdı .reaksyon bitiyor oradan savcı turgutu al .senaryoda değişiklik yap.bende bu sisteme asla inanmıyorum ama vadide yüksek reyting alacak bölümler yapamıyor maalesef .önce iğneyi kendimize sonra çuvaldızı başkasına batıracaz.ilk 3 4 bölüm çok güzeldi hatta reytinglerde 10 reytingi aşmıştık ne olduysa necati beyin kaza haberinden sonra oldu

Son düzenleme:
abi böyle bi şanssızlık olamaz yemin ediyorum

16 ekim
Total
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:2124:14:409.8326.94
Ab
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:2124:14:407.2720.80
Abc1
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:2124:14:409.2524.41

Burdan sonra hiç ara vermeden devam etsek ve usta kaza geçirmemiş olsa herşey rayında devam etse şuan ki reytingimiz en az 12 olacaktı en az

ama burda bir ara verdik (23 ekim)
döndük

30 ekim
Total
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:46:2523:30:0710.2725.42

Ab
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:46:2523:30:078.4120.66

Abc1
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:46:2523:30:0710.2123.27

İşte ne olduysa bundan sonra oldu Necati Şaşmaz kaza yaptı ve bu en yüksek orana ulaştığımız haftadan sonra senaryo ister istemez değiştirildi ara verildi ve sonraki hafta;

6 kasım vadi yok

13 kasım;
1KURTLAR VADISI PUSUKANAL D20:44:4523:33:258.9222.25

tüm gruplarda 1 reytingten fazla düşüyoruz
ve bundan sonraki hafta ab grubunda 1 adım geriye gidiyoruz ve de 9 reytingi göremiyoruz

yani buna ne denir bilmiyorum ki herşeyin hayırlısı olsun

tamam eyvaallah bunlara bişey demiyorum ama bu sisteme yenik mi düşecek koskoca dizi .du düşüşü daha evvelden görüp önlem almaları lazımdı .bizler burada bas bas bağırdık reytingler iyi gitmiyor bir haraket aksiyon bir atraksyon lazım diye .ama adamlar hallerinden çok memnunlar ki daha da kötü bölümler yapmaya ara vermeden devam ediyorlar.o insanlar senelerin yapımcıları senaristleri .bizden çok daha iyi bilirler bu işleri .bizler burada o kötü gidişi görürken onlar orada ne iş yaparlar nasıl bir çözüm bulamazlar aklım hafızam almıyor . ve ne yazık ki ben hala aynı kafada olduklarını düşünüyorum

agalar reytingler umurumda bile değil yalnız bu oranlar çok tehlikeli o kadar tehlikeli ki vadiye final yaptırmayı gerektirecek düzeyde tehlikeli işin kötü tarafı bu

2KURTLAR VADISI PUSUKANAL D04.12.201420:43:3423:36:45DIZILER6,0015,89

Agalar bu sonuç vadiyi finale götürür tehlike çanları çalıyor

agalar reytingler umurumda bile değil yalnız bu oranlar çok tehlikeli o kadar tehlikeli ki vadiye final yaptırmayı gerektirecek düzeyde tehlikeli işin kötü tarafı bu
reytinglerin düşük olması umrumda deil vadi final yapsın mı diyorsun

çok tezat bir yorum olmuş ondan öyle yazdım 😱.bence umrunda olsun yoksa koskoca 12 yıllık çınar yerle yeksan olacak
işte bende onu diyorum ne kadar ilgilenmiyorum desemde öyle bir ihtimal yok bu reytinglerle final yapması söz konusu olacak muhakkak, o yüzden ne yapsak bilmiyorum , senaristlerede selam olsun hala cins cins durgun durgun bölümler çekmeye devam etsinler

abi adamlar senaryoyu bozmak istemiyor bi yandan haklılar bi yandan haksız
haklı olan yanları sezon başlamadan 17 bölüm senaryosunu hazırladılar belki de şimdi sezonun genel hatlarını çizip bitirmişlerdir kaba taslak ve bunun dışına çıkarak kendilerini zora sokmak istemezler senaryo anlamında ustanın kazası vadiyi 4 bölüm net durdurdu onun üzerinden gidecek olan senaryo top çevirilerek oyalanıyor bu yönden haklılar

haksız oldukları yön ise kardeşim tamam biz vadiyiz reyting meyting takmayız bunu necati abi de söylemişti ama artık eskisi gibi değil oranlar inanılmaz bi hal aldı ve tarihin en düşük sezonunu geçiriyoruz o yüzden artık senaryo menaryoyu 2.plana atıp reytingleri yükseletmek için herşeyi yapsınlar adam mı vuruyolar aksiyon mu yapıyoalr ne yapıyolarsa sonuna kadar direnecez bu sisteme

yav yıllardır reytingleri takip ediyorum 12 yıllık kurtlar vadisi tarihinde böyle bir dönem ne gördüm ne duydum ocak ayına geldik reytingler 8 seviyesinde ve 1 gram artış yokken her hafta düşüyoruz artık şaka boyutunu da geçti iş

kanal d ye geçmesemiydik ya bence kanal d de bu durumun sebeplerinden biri orda reiytngler düştü

yalnız bu bir operasyondur kurtlar vadisi ni bitirme operasyonu tam gaz devam ediyor haftalardır sürekli reytingleri düşürdüler inceden inceye resmen vadi her hafta doğranıyor ki milletin dikkatini çekmesin diye alıştıra alıştıra yaptılar yapacaklarını

bu dizi cemaate resmen meydan okuduğu ve tüm kirli çamaşırlarını ortaya döktüğü yani 218.bölümden beri sırtını doğrultamadı her hafta düşüyor yada düşürülüyor!

ne yaparsa yapsında artış olmuyor @china_shangai abi ne bölümler yaptılar mest olduk ama sonuç hiç değişmiyor valla adamlarda ne yapacaklarını şaşırmıştır heralde

menemen yenen sofraya bak @-KADİR- aslında herşeyi o kadar iyi anlatıyor ki ;o sofradan ustayı, zülfikar ağayı , hadi erhanı da çıkar ve geri kalan şahıslara bir bak , kimlere kaldık ;akif, cahit, pusat
))) geçen sene bu 3 adamla sezonu geçirdik.yetmedi bu sezonda senaryo bu arkadaşların üzerine kuruldu.vadide inanılmaz bir kalitesiz karakter sorunu var. bir tek andy garciayı getirerek olmaz bu işler diğer ana karakterler ve yan karakterlerle beslemek lazım .ben açıkcası cahiti pusatı akifi seyretmekten çok ama çok sıkıldım allah aşkına bir bakın bu arkadaşların rollerine hep diğerlerinin tekrarı hep aynı şeyler.eskiden polatın yanında kimler vardı memati abdül ve yanlarında sesi soluğu çıkmayan tıfıl cahit .şimdi o cahit geçen sezondan itibaren kurtlar vadisi pusunun bir numaralı başrol oyuncusu oldu polattan bile daha fazla role sahip olan kişi .bence sadece bu kıyaslama bile geçen sezonlardan karakter açısından ne kadar dibe vurulduğunun göstergesidir .daha çok sebeb sayılabilir .izliyenlere kabahat bulmamak lazım herkesin bir sabrı var bu düşüş sadece bu sezona ait deil asıl düşüş geçen sezon kış ayından sonra yaşandı polatı inine sokup başrollere cahit ve akifi getirdiler .sadece bu forumda deil açın bakın hemen hemen bütün forumlarda akif ve cahite rahmet okutuyorlar .bizlerin bütün serzenişi buydu. ama sesimizi duyuramadık .onlarda sanki bizim inadımıza bu iki arkadaşa 2 sezondur başrolleri paylaştırdılar .ben şahsen türk tv tarihine adını altın harflerle yazdıran bu dizinin akif ve cahite kalmasından son derece rahatsızım .zaten ben rahatsız olsam ne olacak sonunda bu reytinglerle kendi iplerini kendileri çekecekler.