Polat Şaşmaz
Favori Üye
yok aga öyle birşey yoktur 🙂Acaba 2015-2016 sezonu icin Star Tv ile mi anlaştık ?
uefa maçı mı varmış yineaga bu haftada bjk maçı varmış saat 9 da
yok abi tr kupası başlıyo bu hafta , şanssızlık bizim işimizuefa maçı mı varmış yine
boşver kim takar bjk yiyok abi tr kupası başlıyo bu hafta , şanssızlık bizim işimiz
öyle demeyin ya sonra ab de birinciliği kaybedip total de düşüş yaşıyoruz , bize zararı oluyorboşver kim takar bjk yi))))))
Usta gelmeyene kadar karşımızda hiç kimse olmasada artık pek yükselmeyiz onun için kim olursa olsun bizim alacağımız belli.öyle demeyin ya sonra ab de birinciliği kaybedip total de düşüş yaşıyoruz , bize zararı oluyor
hiç olur mu öyleşey aga ne demek yükselmeyizUsta gelmeyene kadar karşımızda hiç kimse olmasada artık pek yükselmeyiz onun için kim olursa olsun bizim alacağımız belli.
onu mu diyom ben oranlarımızdan bahsediyom olumsuz etkiliyor diye yoksa tabi geçerizGeçen hafta ki maci gectiysek bu hafta ki maci hayli hayli geceriz
Bu hafta oranlarimiz daha iyi olur aga tabii Tns .. iseonu mu diyom ben oranlarımızdan bahsediyom olumsuz etkiliyor diye yoksa tabi geçeriz
olacak tabi aga olamsı gerekiyor ama nasıl olucak görücezBu hafta oranlarimiz daha iyi olur aga tabii Tns .. ise
Aga durumumuz ortada polat çıkmadan bence yükselme olsa bile çok az olur ki düşüyoruz şu an için. Onun için ustanın geldiği aktif olduğu bölümler gelince o zaman bakarız reytinglerin ne kadar çok arttığına.hiç olur mu öyleşey aga ne demek yükselmeyiz
aga bu reytingler yükselecek o kadar ben zaten 12 13 e fırlasın demiyorum 10 reytinglere çıkmaktan bahsediyorum bizim ölmüz bu reytingi alırAga durumumuz ortada polat çıkmadan bence yükselme olsa bile çok az olur ki düşüyoruz şu an için. Onun için ustanın geldiği aktif olduğu bölümler gelince o zaman bakarız reytinglerin ne kadar çok arttığına.
Aga zaten polatın olmadığı bölümler bizim en kötü bolumlerimiz ben ne yapayim eğer polat yoksa diziyi. 5-10 bölüm izler bırakırız biraz gerçekçi olalım.aga bu reytingler yükselecek o kadar ben zaten 12 13 e fırlasın demiyorum 10 reytinglere çıkmaktan bahsediyorum bizim ölmüz bu reytingi alır
UYANDA BALIĞA ÇIKALIMYazın eski bölümleri izlerken dikkatimi çekmişti.Ustanın ilk ofisi çakırın kumarhanesiymiş.Orayı ofise çevirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?