Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga madem beğenmiyon izleme zorla mı izletiyolar sana saçma sapan yorumlar

Yarın haftanın en güzel günü oh beee

Aga madem beğenmiyon izleme zorla mı izletiyolar sana saçma sapan yorumlar
Ne alaka var ? Abdülheyi sevmek zorunda mıyım.Adam odun gibi oyunculuğu vardı beyaz karanfil de gördük bu adama başrol gitmemiş olmamış açık ve net.

Hem benim beğendiklerimi de sen beğenmiyon Gaye Gürsel iyi diyorum sen gereksiz falan diyorsun

İbrahimin oyunculuğunu beğenen kisi mi söylüyor bu yorumlari ? Abdulhey o kasintidan daha iyi oyuncudur aga adam Reaksiyon da kendini rezil etti
İnsan farklı bir yorum yapınca hemen saldırıyorsunuz.Abdülheyin oyunculuğunu beyaz karanfil de gördük karakterini de vadiden ayrılışında gördük.Öyle birini beğeneceğime İbrahimi beğenirim daha iyi

Ulan adam Çiğdem Batur u beğenmez gayesi mayeyi beğenir çok sinirleniyorum yav maskeli maskeli

Maskeli nedir bu entel ayakları geç bunları geç
Abdülhey karakterinin hakkını sonuna kadar vermiştir kenan çoban

oyuncu koçu gibi sallamakla olmuyor aga neymiş efendim çiğdem batur güzel olduğu için oynuyormuşta falan filan
kız yılların tiyatro oyuncusu be neden bahsediyosun senin hayatın kadar rol yapmıştır o kadın

2.si ibrahim çelikkol çok mu iyi oyuncu ali buhara mete 50 ile çarpıp 20 ye böler sonra bi daha 50 ile çarpar yani aynı sonuç çıkmış olur

kenan çoban dan abdülhey karakteri için kıvırmasını mı bekliyosun adam hayat verenin kulu yalnız yaşar yalnız ölürüm diyordu yani karakteri müthiş yansıttı ve efsane haline getirdi sen 10 yıllık adamı kalas ibrahime tercih edeceksin ve gelip farklı yorumlar iyidir miyidir gibi zırvalıkları söyleyeceksin
kesinlikle söz konusu bile olamaz ve sırf sana cevap vermek için bilgisayarı açtım sınava da çalışamadım daha çünkü sinir oluyorum o kadar saçma yorumlar ki cevap vermezsem çatlarım

neyse yarın günlerden vadi heycanla bekliyoruz

Oyunculuk sıfır bence , ne cest var ne mimik , sürekli aynı donuk yüz...
Kurtlar Vadisinde alışılagelmiş bir karakter olduğu için farketmiyor , ama başka bir diziye koyun mesela acayip sırıtır.
Kendini fazlasıyla geliştirmesi gerek

Kenan Çoban ile ilgili bir yorum yav anlayın işte adam kötü oyuncu.İbrahme kötü diyorsunuz da buna neden demiyorsunuz anlamadım.Beyaz Karanfil de oynadı ve sırıttı adam duygu sahnelerinde sıfır jest yok mimik yok donuk surat onu bende yaparın hem kenana çoban şansa oyuncu olmuştur yoksa hayatta onu oyuncu niyetine almazlar hiçbir diziye yav adam geçen sene karaoke sahnesinde ağzını kıpırdatmıyordu.Onun dışında vadiden ayrışışını söylememe gerek yok

Ali buhara içinse ondan ondan
onuda koy başka diziye sırıtmazsa bende birşey demiyorum bunlar torpil sayesinde oyuncu olan insanlar.Cahiti de pek sevmezdim ama adam son iki yıldır kendini epey geliştirdi

Aga sen Reaksiyonun sadece İbrahimin öldüğü sahneyi seyretmedin mi git bir kac bölüm izle sonra yorum yap aşk sahnelerinde tamam iyi oyuncu ama aksiyona gelirsek - lerde

Aga sen Reaksiyonun sadece İbrahimin öldüğü sahneyi seyretmedin mi git bir kac bölüm izle sonra yorum yap aşk sahnelerinde tamam iyi oyuncu ama aksiyona gelirsek - lerde
Aga İbrahimi ben çok rollerde izlemişim bir sahneyle değil tamam o da çok ahım şahım değil ama yinede orta

kardeş anlatamıyorum galiba banane beyaz karanfilden siyah karanfilden ben Abdülhey karakterinden bahsediyorum sana
adam bu karakterin tüm gereklerini sonuna kadar yerine getirmiş ve müthiş oynamıştır aksiyon sahnelerinde on numara koşarken saçının sallanması falan efsanedir

beyaz karanfilde berbat dublajı vardı ve o diziye al pacino yu bile koysan beğenemezsin berbat bi diziydi

ya arkadaş ibrahimi gördük reaksiyonda neden bahsediyosun berbat oynuyor be ismail demirci on kat üstün oynuyor o dizide
ali buhara mete nin ufak tefek bikaç dizide daha tecrübesi var diye biliyorum
bak bazı insanlar vardır aileden yetenekli ali buharanın babası ömer lütfi mete müthiş yetenekli bi adamdı bu adamın oğlunun yeteneksiz olma ihtimali yok yani

akif rolüne kendini on numara veriyor her duyguyu çok rahat bi şekilde yansıtıyor akif karakterine hadi neyse ali buhara ya sallamak insafsızlıktır
aynı şekilde kenan çobana a çiğdem batura da
ulan önüne gelene sallıyosun gerçi kaale almamak lazım sen git ibrahimini izle hadi bakalım!

Kaale almıyorsan alma kardeşim seni de kaale alan yok senin gibi gidip her vadi oyuncusunu beğenecek kadar dibe vurmadım.Hadi kardeşim hadi

hee birde burak bu entel ayalarını sen önceden böylemiydin smileysiz mesajlar 3 noktalar soru işaretleri falan filan
kendi özüne dön millete özenme kendin ol aga vallahi mesajların o kadar samimiyetsiz geliyor ki bu mesajları abi kadir recep master yada çd yazsa hiçbişey demem ama sen yazınca inandırıcı ve samimi gelmiyor bana boş ve saçma geliyor