Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Biz Kanal D dedikce adamlar havaya mı girdi ne oldu anlamadım.. ellerinde ki tek dizi ile haftalık reyting sıralamasında zirvede yer alıyorlar ama halen saçma sapan yayın yapıyorlar.. adamlar sanki zorla almış gibiler.. şimdide kurtulma derdindeler sanki..

Tapatalk 2

ben bu yorumu en başından beridir yapıyorum
sanki adamlar vadiyi aldıklarına alcaklarına bin pişman havası çiziyorlar
hiçbir yayın organlarında vadi ile ilgili hiçbir haber yorum bulamazsınız.enteresan

Vadi Forumundan Aciklama

Forum sitemize DDoS saldirisi yapilmaktadir. sitemize bu saldiriyi yapanlari kiniyoruz ve Allaha havale ediyoruz. forum sitemiz en geç yarin açilacaktir. duyurulur.

ben bu yorumu en başından beridir yapıyorum
sanki adamlar vadiyi aldıklarına alcaklarına bin pişman havası çiziyorlar
hiçbir yayın organlarında vadi ile ilgili hiçbir haber yorum bulamazsınız.enteresan

Evet.. oysaki dizi bence kanala çok yakışıyor.. TV dünyasını anlamak zor gerçekten.. Pana Film'in şansı da bu kadar.. adamlar her kanal da sorun yaşıyorlar.

Tapatalk 2

Vadi Forumundan Aciklama

Forum sitemize DDoS saldirisi yapilmaktadir. sitemize bu saldiriyi yapanlari kiniyoruz ve Allaha havale ediyoruz. forum sitemiz en geç yarin açilacaktir. duyurulur.
adamlar güyya vadi forumu nerdeyse hepsi kendilerini vadiye saldırmayı bir görev olarak telakki ediyorlar
)))

Son düzenleme:
Evet.. oysaki dizi bence kanala çok yakışıyor.. TV dünyasını anlamak zor gerçekten.. Pana Film'in şansı da bu kadar.. adamlar her kanal da sorun yaşıyorlar.

Tapatalk 2
sadri alışığın turist ömer ve kemal sunalın da talih kuşu filimlerinde söylediği müstehcen bir kelam vardır tam da bu konuyla iliskilidir herkesi talih ..... bizi kör salih
))))))

238.bölüm özet
Televizyon fenomeni “Kurtlar Vadisi Pusu”, bu bölümüyle de izleyenleri ekran başına kilitleyecek.
Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır?

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar. Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir. Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

@china_shangai

Çiğdem Batur sırf güzel diye iyi oyuncu diyorsunuz bence oyuncu değil rol yapamıyor diğer zatı söylememe gerek yok.İbrahim bu ikisinden daha iyi oyuncu