Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya arkadaş bize karagülden maragülden Allah Allah git karagülün sayfasında yorumunu yap burası Kurtlar Vadisi
burda diğer dizilere yer yok! hadi bakalım
)

@-KADİR- aga usta bu bölüm çekimlere katılacak mı
haberlerde 238 diyolardı bi resim falan var mı
bu hafta sınavlarımız olduğundan pek foruma giremicem ama perşembe vadi zamanı girerim

bir bilgim yok aga bence katılacaktır , ustayı bu saatten sonra bağlasan durmaz

aga sagir sana da pala yı hatırlatmadı mı sagir de toplam üç kişilk ekip kurdu
valla aga paladan bi eksiği yok adamın oyunculuk ses karakteri falan ortada
diğer adamları da sağlam olursa fena estirecektir tek temennim karakterin çok uzun ömürlü olması jenerikte de ismi önlerde kolay kolay ölmez aga

inşallah aga , gerçi istanbul da ne yapacak onuda çok bilemedim ama bakalım senaristlere düşünmüştür biz izleyelim yeter

inşallah aga , gerçi istanbul da ne yapacak onuda çok bilemedim ama bakalım senaristlere düşünmüştür biz izleyelim yeter
aga sagir eylemlerine istanbulda devam eder şimdi bişeyler bulurlar mutlaka
bu da gerekliydi çünkü o karakterin direk müdahil olması lazım olaylara bu sezonun yeni karakterler içinde en önemlisi o çünkü

aga sagir eylemlerine istanbulda devam eder şimdi bişeyler bulurlar mutlaka
bu da gerekliydi çünkü o karakterin direk müdahil olması lazım olaylara bu sezonun yeni karakterler içinde en önemlisi o çünkü
İnsallah aga Sagir süper karakter ya İnsallah uzun sure Vadide yer alir kendileri acaba o Halife bozuntusu ne olacak merak ediyorum tartismalari güzeldi bir ara Sagiri hapae tiktirdi ama aonra ne oldu bilmiyorum

Ya adamlara bak ya gelip Vadi konusunda atip tutuyorlar ya ben burada olaydim gerekli cevaplari verirdim de anlarmiydular bilemem Vadi izle diyorduk bosuna diyormusuz adam gizliden gizliye Vadiye karsi dusmanmis

Kim kötülemiş aga ?

Nerden çıkarıyorsun arkadaşım vadiye düşman olduğumu ,yalnız anlatmak istediğimi da halen verememişim yada tek bir yoruma göre bana bunları yazıyorsun benim diziyle bir düşmanlığım yok konuştuğumuz konu apayrı düşmanlık falan değil ama anlatamıyorum hayır biraz okusan diğer yorumları ne olduğunu anlayacaksın....

238.bölümde bol akif li sahneler izleyecez gibi