sen aç aga konuyuKaynak nedir Kadir? 😱
Kvp'den çıktıklarına bin pişmanlar.
sen aç aga konuyuKaynak nedir Kadir? 😱
Kvp'den çıktıklarına bin pişmanlar.
Forumu biliyorsun Kadir laf ederler.sen aç aga konuyuaz sonra zaten duıyulur
Yazık oldu o zaman.Twitter'da öyle diyorlar.
doğrudur aga sen bilirsin ,Forumu biliyorsun Kadir laf ederler.
Kaynak yok çünkü.
Yazık oldu o zaman.
Açıldı konu.doğrudur aga sen bilirsin ,
elleme aga bin pişman olsunlar
aga ikside mefta gelmezler , hem hangi yüzle gelecekler ikiside vadiyi satıp bırakıp gittiler , senaryo gereği ayrılmadılarAçıldı konu.
Gelme ihtimalleri yok mu aga?
Rezil olurlar zaten gelmesinler.aga ikside mefta gelmezler , hem hangi yüzle gelecekler ikiside vadiyi satıp bırakıp gittiler , senaryo gereği ayrılmadılar
bir bilgim yok aga bence katılacaktır , ustayı bu saatten sonra bağlasan durmazya arkadaş bize karagülden maragülden Allah Allah git karagülün sayfasında yorumunu yap burası Kurtlar Vadisi
burda diğer dizilere yer yok! hadi bakalım)
@-KADİR- aga usta bu bölüm çekimlere katılacak mı
haberlerde 238 diyolardı bi resim falan var mı
bu hafta sınavlarımız olduğundan pek foruma giremicem ama perşembe vadi zamanı girerim
valla aga senaryo müthiş bi boyut kazandı bundan sonraki bölümler acayip olacakbir bilgim yok aga bence katılacaktır , ustayı bu saatten sonra bağlasan durmaz
aga sagir sana da pala yı hatırlatmadı mı sagir de toplam üç kişilk ekip kurduvalla aga senaryo müthiş bi boyut kazandı bundan sonraki bölümler acayip olacak
sagirde istanbula geliyor çok fena olacak
valla aga paladan bi eksiği yok adamın oyunculuk ses karakteri falan ortadaaga sagir sana da pala yı hatırlatmadı mı sagir de toplam üç kişilk ekip kurdu
inşallah aga , gerçi istanbul da ne yapacak onuda çok bilemedim ama bakalım senaristlere düşünmüştür biz izleyelim yetervalla aga paladan bi eksiği yok adamın oyunculuk ses karakteri falan ortada
diğer adamları da sağlam olursa fena estirecektir tek temennim karakterin çok uzun ömürlü olması jenerikte de ismi önlerde kolay kolay ölmez aga
aga sagir eylemlerine istanbulda devam eder şimdi bişeyler bulurlar mutlakainşallah aga , gerçi istanbul da ne yapacak onuda çok bilemedim ama bakalım senaristlere düşünmüştür biz izleyelim yeter
İnsallah aga Sagir süper karakter ya İnsallah uzun sure Vadide yer alir kendileri acaba o Halife bozuntusu ne olacak merak ediyorum tartismalari güzeldi bir ara Sagiri hapae tiktirdi ama aonra ne oldu bilmiyorumaga sagir eylemlerine istanbulda devam eder şimdi bişeyler bulurlar mutlaka
bu da gerekliydi çünkü o karakterin direk müdahil olması lazım olaylara bu sezonun yeni karakterler içinde en önemlisi o çünkü
Kim kötülemiş aga ?İnsallah aga Sagir süper karakter ya İnsallah uzun sure Vadide yer alir kendileri acaba o Halife bozuntusu ne olacak merak ediyorum tartismalari güzeldi bir ara Sagiri hapae tiktirdi ama aonra ne oldu bilmiyorum
Ya adamlara bak ya gelip Vadi konusunda atip tutuyorlar ya ben burada olaydim gerekli cevaplari verirdim de anlarmiydular bilemem Vadi izle diyorduk bosuna diyormusuz adam gizliden gizliye Vadiye karsi dusmanmis
Nerden çıkarıyorsun arkadaşım vadiye düşman olduğumu ,yalnız anlatmak istediğimi da halen verememişim yada tek bir yoruma göre bana bunları yazıyorsun benim diziyle bir düşmanlığım yok konuştuğumuz konu apayrı düşmanlık falan değil ama anlatamıyorum hayır biraz okusan diğer yorumları ne olduğunu anlayacaksın....İnsallah aga Sagir süper karakter ya İnsallah uzun sure Vadide yer alir kendileri acaba o Halife bozuntusu ne olacak merak ediyorum tartismalari güzeldi bir ara Sagiri hapae tiktirdi ama aonra ne oldu bilmiyorum
Ya adamlara bak ya gelip Vadi konusunda atip tutuyorlar ya ben burada olaydim gerekli cevaplari verirdim de anlarmiydular bilemem Vadi izle diyorduk bosuna diyormusuz adam gizliden gizliye Vadiye karsi dusmanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?