Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet abi burda üstüne basa basa söylüyorum kanal d hiç tanıtım yapmıyor ben hiç denk gelmiyorum diye, ilk 3 haftadan sonra malesef vadiyi iyice bıraktılar, perşembe günü hürriyetin sitesinde vadinin reklamı bile yok , resmi hesaplarından paylaşım yok ,

Akşam izleyip anında yorumumu yaparım anladığım kadarıyla eleştiremeyeceğim kadar müthiş olmuş
@-KADİR-
aga istersen illaki eleştiricek birşey bulursun da bence güzeldi gerçekten zevk verdide hayırdır sen izlemedin mi bölümü 😱

Misafir yüzünden onlarda açtılar kocamın ailesini bende gittim yatttım

aynen özellikle hürriyetin web sayfasında vadi ile ilgili zerre haber bulamazsın adamlar sanki vadiyi aldıklarına alacaklarına pişman olmuş havasındalar .enteresan hem o kadar para ver üstünede vadiyi yok say

Kurtlar Vadisi'nin ciddi bir kanal sorunu var.. bunu zamanın da Bahadır Özdener de her seferinde dile getiriyordu. Kanal D, bu sezon yeni dizileri için yaptığı tanıtımları hepimiz biliyoruz.. sonuçta hepsi hüsran. Şimdi de Şeref Meselesi ile tarihi bir reklam rekoru kırıyor..

Tapatalk 2

Vadi gelmeden önce kanalda reklam 5 dk ydi Vadi bir geldi reklamlar 15 dk
Reklamlar havada ucusuyor şuraya bak
Sponsor bile almışlar Vadinin tekrar bölümlerine

238. Bölümü merakla bekliyoruz.. İstanbul savaş alanına dönecek.. herkes İstanbul da buluşuyor.

Tapatalk 2

Raskolnü kim öldürdü Pusat

Bu sahnede çok güldüm ya.Tilki öldürdü ne yapacan Raskoln efendi gidip öldürecen mi
Aga bak görürsün Poyrazin sonu gibi olacak Raskolnun sonu o Kara icin saldiriyordu ayagini kaybetmisti Raskoln Tilkiyi oldurmeye calisiyor 2.tekil kisiyi kaybetti 1.tekil kisi kaldi

aynen özellikle hürriyetin web sayfasında vadi ile ilgili zerre haber bulamazsın adamlar sanki vadiyi aldıklarına alacaklarına pişman olmuş havasındalar .enteresan hem o kadar para ver üstünede vadiyi yok say
abi ben daha en başında söylemiştim kanalın vadiyi alış amacı alıp ve bitirmek eski vadide olduğu gibi insanların izlemesini engellemek bu ortalama reytingler şuanda kanalı idare ediyor heleki diğer dizilerin hiç biri bu reytingi geçmediğini söylersek vadinin sezon sonunda hiç düşünmeden yuvasına Show Tv ye geçmesi lazım rekorları anca orda kırarız reklam düzeni saatleri herşeyi rayında olan tek kanal.