Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

diğer forumdan alıntıladım süha tarık olayına çok enteresan yaklaşmışlar çok ilgimi çekti herkesin okumasını tavsiye ederim

Soy kitabi degil o iyi izleyin karsilastirin. Ayrica 11 kadim soyu yetistiren soy kitabi muhafizlarida olamamisin nedeni sudur . Suha dedi ki artik uyku vakti sona erdi teskilatlari uyku halindeymis simdi aktif hale geccekkler yani burdan o ihtiyarlara adam yetistiren olusum olmadiklarini anliyoruz cunki onlar kafalrina gore uykudan uyanip aktif olamiyo butun heyetin olmesi lazim sadece ozman aktif oluyolar ayrica soz sahibi degiller sadece adam secer yetistirirer artik aktif olma zamani geldi diyemezler. Yani omer babaninki baska bisiy islamik bi teskilat. Tapinakcilar varsa yani deccal bunlarda karsit olarak bunu hz. Hizirin gibi bi olusum cikcak

bu arkadaşa diğerinin cevabıda bu şekilde

Süha Tarık zaten isminden belli.. Tarık, , vurmak çarpmak demek , bundan hareketler geceleyin aniden gelen vuran, çarpan yani kapıyı çalan demek..
Yani Polat'ın ışığının söndüğü (Ömer Baba) bir zamanda kapıyı çalan kişi oldu bu Süha Tarık..Tarık aynı zamanda "yol" demek.(Tarikat kelimesi bundan gelir)
yani aynı zamanda bu Süha Tarık yol gösteren oldu Polat'a..

Dizide müthiş sırlar var, şu güzel birşekilde ifade ediliyor....
Hızır dediğin manevi ilm sahibi.. Polat'a manevi anlamda destek olacak..
Deccal demişsin.. Deccalle mücadele eden Mehdi'dir.. Dolayısıyla Polat Mehdi olmuş oluyor.. Hızır da onun yardımcısı..
Valla verileri biraraya getirince bu resim ortaya çıkıyor..
Deccal de o 66 nolu bebekle ilgili bir şey olabilir. Kutsal kase vs..
Yani oluşum oalarak bakacaksak
apınakçılar*İhtiyarlar savaşı..

Helal kardesim sende benim dusuncedesin dedigimi anlamisin icimi okudun resmen tapinakcilardan baphomete kadar varsa bu dizide bizim islamik tarafindada hizir islenmesi gerekiyo sonucta hizir tarih boyunca hep kotulerle mucadele eden bi sahis ayrica polatin ruyalarina kadar girdi ihtiyarlar gibi bi olusumun ruyaya girmesi olamaz manevi kisilik degiller bunlarda hz. Hizirin baskanliginda hz. Mehdinin geldiginde yardimci olmak icin olmusmus bi teskilat polat falan degil

Ve buyuk bi ihtimalle kiyamet alametleri artmaya basladi hz. Mehdinin gelmesi yakin oldugundan uyanisa gectiler. Gayet mantikli okusunlar dusunsunler. Ve dizide olsa mehdi yapmazlar polati cunki dinimizi dogru yorumluyolar pana .hz mehdininde hz. Muhammed sav. İn torunu olan hz. Huseyinin soyundan gelcegini biliyolardir dizide oyle islerler geldiginde guclu olup yardim etmek icim kurulmus bi teskilattir o deccalle bebek olabilir. Mucadele etmek icin

@china_shangai abi sen iki haftadır izlemiyon bak ne hallere düştük çabuk izlemeye başla artık yoksa total de de liderliği kaybedecez bak ona göre

@china_shangai abi sen iki haftadır izlemiyon bak ne hallere düştük çabuk izlemeye başla artık yoksa total de de liderliği kaybedecez bak ona göre
yorumlarda herkes dizi saatinin yerinde olduğunu yazmış gereksiz olaylar kişiler yokmuş bu bölümde .tamam iyi de kardeşim vadi erken bitmemeli en azımdan 23 ,30 lara kadar devam etmeli hal böyle olunca reytingler düşük geliyor birde tabi en önemlisi şartlar ne olursa olsun bundan sonra asla ara vermemeleri lazım

o kanal d nin ben dediklerinde haklısın

o kanal d nin ben dediklerinde haklısın
bu arada geçen bölümün süresine baktım 1 saat 50 dakika sürmüş reklamsız bu bölüm 90 dakika diyorlar arada 20 dakika gibi uzun bir süre var
ulan kış olsun reytingler artar diyorduk aksine düşüyoruz

kadir yükseliş zor dersen bu işi olmaz allahın izniyle aralıksız bu konular etrafında devam etsin illa ki yükselecektir
abi illaki yükselicek de öyle bizim beklediğıimiz yerlere gelmeyecek 10, 10,50 civarında çıkacak, yazında söylediğim gibi bu sisteme güvenmiyorum, ama ne yazık ki bundan başka çare de yok

abi illaki yükselicek de öyle bizim beklediğıimiz yerlere gelmeyecek 10, 10,50 civarında çıkacak, yazında söylediğim gibi bu sisteme güvenmiyorum, ama ne yazık ki bundan başka çare de yok
yalnız diğer birçok forumdan yorumları okudum herkes çok beğenmiş
vadi enteresan dizi vasat denen bölümleri daha yüksek reyting alıyor çoşan bölümleri de ne hikmetse daha az alıyor .dün sizlerden okuduğum kadarıyla reklam stratejisi de berbatmış bölümde kısa olunca düşüşte kaçınılmaz olmuş. zoruma giden ne biliyon mu kadir kocamın ailesi gibi bir diziye ab de geçilmek .inan perşembe günü vadi harici çok güçlü dizi yok yine de reytingler düşük geliyor çok enteresan

237. Bölümle gizem tavan yaptı.. bunu bozmadan sezon finaline yürürsek.. vadi unutulmaz bir sezona imza atar.. Gökhan Kırdar'a bir kez daha teşekkürler.. bu adam görünmeyen bir efsane! Bu bölümde tekrardan kullanılan 10. Yıl müzikleri nefesimizi kesti! Yeni müzikler gerçekten de çok başarılı olmuş..

Tapatalk 2

kesinlikle aga 10.yılda o polatı caminin arka tarafında ameliyat ettikleri bölümlerde çalan cami mix çok sevdiğim bi müzikti onu duyunca acayip sevindim üstad coşturdu dün
vadi şuan acayip zevkli bi hal aldı karakterlerin hepsi süper neredeyse
raskolnller tilkiler sagirler dehşet bi karakter yapısı var

raskoln çok değişik bi tip ya adam süper ötesi bi karakter oldu iyice
hala raskoln ölsün diyenleri anlamıyorum ulan raskolnun olduğu sahnelerden zevk almıyomusun alıyosun ee niye ölsün
tilki ölsün gerekirse ama raskoln ölmesin
raskolnü daha çok seviyorum İnşallah harcamazlar

ya arkadaş bi bölüm reklamlardan ufakta olsa feragat et bi düzen oluştur strateji yap vadiyi uçur iş rayına oturunca sonra ne halt yiyosan ye kış geldi biz sürünüyoruz reytinglerde ilk kez böyle bişey oluyor
20.00-20.15 i reklam yap sonra özeti başlat 21.00 e kadar özet ver
21.00-21.15 reklam yap sonra bi başlat 22.45 e kadar reklam girme sonra gir reklamı 22.45-23.00 arası
bölümde özellikle uzun olsun o hafta
sonra 23.45 e kadar reklamsız sonra bi reklam ve 00.00 da bitsin

bunu bi deneseler en az 1 rtg farkedecek en az
tabi bu sistemde o bile olmayabilir dünkü o bölümde bu reiytngi alınca benim hiç ümidim kalmadı artık

21.45 stratejinden sonra en iyi taktik 10.sezonda ki o müthiş strateji en azından sunu uygulayin be kardeşim akik yok bu kanallarda basa icimizden herhangi birini getirsinler Vadiyi uçururuz biz bile bunlardan iyi yonetiriz bunlar kafayi bir taraflara vurmuş herhalde

bölümü biraz evvel seyrettim muhteşem bir bölüm olmuş emeğe geçen herkese sonsuz teşekkürler

10. sezonda vadi belli bir süre 1,30 saat hiç ara vermeden devam ederdi . o zaman kanal d de intikanm dizisi yeni başlamıştı .aslında 2 yada 3 hafta tv başındaki insanları tekrardan vadiye angeje etmek için bu strataji uygulanabilir .bu oranlar vadiye hiç yakışmıyor ve bu oranların bu sene ki senaryoyla yakından uzaktan alakası yok . muhakkak kanal önlem almalı almıyorsa pana filim kanalla görüşüp bir çözüm yolu bulmaları lazım bu işler düzelir rayına oturur diye beklememek lazım pusu sezonunun en muhteşem sezonu olmaya aday yoksa çok yazık olur

Son düzenleme:
süha tarıkın kim olduğunu ve ömer baba ile birlikte ihtiyarlarla entegreli veya bir bakımdan bağlantılı gizli oluşumunu gördük. polat artık bu oluşum kisvesi altında olacak.
gizli mahfiller ve teşkilatlar istediğim şeyler benim vadide. mesela baltazar pitbull ve pusat sahnelerini pek samimi ve vadinin o atmosferine uygun görmüyorum. amatör geliyor o sahneler bana.

tilkiyi o bölgeye konumlandıracaklar derken geçen sezon Londra borsası başkanına yapılan operasyonun arkasını görmeye yani polat için türkiyeye gelmiş. polat ve tilki arasında çatışma boyutu için ortam hazırlanıyor bekliyoruz böyle bir savaş.

son olarak muhteşem bölümdü.

@china_shangai abi senden böyle olumlu eleştiriler almak gerçekten çok kıymetli, yalnız bu reyting oranlarıyla vadinin bu muhteşem sezonu hak ettiği değeri alamıyor bu duruma gerçekten üzülüyorum

bu düşüş geçen hafta olsa şaşırmazdım ama bu hafta gerçekten sezonun en iyi bölümünü izledik totalde 10 reyting hak ediyordu ab de de birincilik..böyle uyduruk yapımlara geçilmesine üzüldüm açıkcası bu sonuçlar hepimiz için süpriz oldu .tabi birde bunun medya ayağı var necati beyin kazasından sonra öyle haberler çıktı ki ocağa kadar yok
yok dizi 3 hafta ara verecek .herkesi bizim gibi düşünmeyin biz her haberi anında internet ortamında alıyoruz ama vatandaşın çoğu öyle deil.ayrıca ben bu haftaki bölümün tanıtımlarını bile göremedim neredeyse. İnsanlar habersiz kalmış olabilirler. necati şaşmazın geçirdiği kaza yüzünden yeni bölüm yayınlanmayacak zannetmiş olabilirler.burada kanal d vadi konusunda çok pasif tanıtımlarını nerdeyse hiç yapmıyor hal böyle oluncada bu sonuçlar kaçınılmaz oluyor maalesef .birde unuttuğum iki mevzu var birincisi vadinin bundan sonra ara kelimesini unutması lazım ikincisi de sürenin 1 sat 50 dakikalarda olması gerekir