Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bence saçma

bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

hey gidi günler. 2005 yılında vadi kanal d ye geçince 2 dakikalık teasar yayınlanmıştı. sonda da bu sahne vardı. kanal d deki tüm bölümlerde hep bu sahneyi beklemiştim.

hey gidi günler. 2005 yılında vadi kanal d ye geçince 2 dakikalık teasar yayınlanmıştı. sonda da bu sahne vardı. kanal d deki tüm bölümlerde hep bu sahneyi beklemiştim.

tabi oda tanıtım amaçlı çıktı o maskenin altında kim var hala bugün de çözebilmiş değiliz

tabi oda tanıtım amaçlı çıktı o maskenin altında kim var hala bugün de çözebilmiş değiliz
o video tanıtım amaçlı çıktı ama kanal d de yayınlanacak 10 bölümden oluşan karma bir tanıtımdı .o zamanlar tapınakçılardan bi haberdik ve tanıtımın sonunda da o maskeli şahsiyet gözüküyordu gizem heyecan tavan yapmıştı nerede o eski gizem heyecan

Son düzenleme:
hernekadar 238.bölüm setine necati bey katılıcak deselerde ben braz korkuyorum açıkcası haftaya vadinin olmayacağını düşünüyorum hemen braz iyileşir iyileşmez necati beyle bölüm çekiceklerini ben inandırıcı bulmuyorum en azından 1 hafta daha dinlendirmek isterler bence
haftaya yine ara verilicek diye düşünüyorum malesef 🙄🙄🙄

bu fotoda tam cepheden çekilmiş necati bey bütün resimlerinde elini ağız ve çene çevresinde tutuyor kolay deil tabi allah şifa versin tekrardan

olsun işte abi bütün sezon hep böyle mi gidicek , çok daha iyi etiketler bulunur, sırf tembellikten her hafta aynı şey
bence tembellikle alakalı deil ipucu vermeme adına yapıyorlar ömer babanın öldüğü bölümde ömerbabanınvedası etiketi vardı o bölümde ne heyecan kaldı ne gizem ben bu sitemi desdekliyorum

bence tembellikle alakalı deil ipucu vermeme adına yapıyorlar ömer babanın öldüğü bölümde ömerbabanınvedası etiketi vardı o bölümde ne heyecan kaldı ne gizem ben bu sitemi desdekliyorum
Abi zor birşey değil ki biraz yaratıcı olmaları yeterli sadece

zor yada yaratıcı olup olmakla alakalı deil ki dizinin gidişatıyla ilgili ipucu vermek istememeleriyle alakalı .zaten etiketi verdiler mi gidişat hakkında bilgi sahibi oluyorsun bu da bence dizinin tadını heyecanını kaçırıyor

mete aymar ve kaan girgin aynı karede ve mezarlıktalar acep niye??????

cahitte onlara eşlik edecek herhalde

bu akşam ki en önemli konu suha beyle juliet ne konusacak ? polatla diyaloğu nasıl olacak. tabikide en cok sevdigim sahne elbette akifin vurulmasi..icimin yaglari eridi..
))))) ama mutlaka yırtacaktır

kurtlar vadisi pusu necati olabilirdi bence bukadar basit yanı hem bölümle alakalı değil hemde yaratıcı şekilde necati beye geçirdiği kazadan dolayı çok güzel bir jest yapılabilirdi
kurtlar vadisi pusu necati