Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Özgü Namal banada samimi gelmiyor artık.. Vadi seyircisinin yanında yeri çok ayrıydı.. fakat son dönemde olanlar ve yetenekte ki garip tavırlarıyla bunu nerdeyse bitirdi.. meğer Oktay Kaynarca bu konuda herkesi beraberinde götürmüş.. bunlar böyle yaparak kendi kendilerini bitiriyorlar seyirciye karşı.. Vadiden ayrılanların çoğu diziyi yerden yere vurmuştur.. nedir bu düşmanlık anlamış değilim.. bunlar Vadi seyircisinin gözünde de bitmiştir zaten.. Vadi sonrası oynadikları dizilerin tutmama nedeni de bu yüzden.. mesela Bergüzar Korel halen 'Kurtlar Vadisi projesi benim dönüm noktam oldu' diyor.. o da sadece bir filmimiz de oynamasına rağmen.. Vadiyi unutmayanı seyirci de unutmaz.. herzaman destekçisi olur.. helal olsun gerçekten!

SEYİRCİ BENİM SERT HALİMİ SEVİYOR * “Karadayı” dizisiyle kendinizi bulduğunuzu söylediniz. Senaryoyu ilk okuduğunuzda kariyerinizde yeni bir dönemin başlangıcı olacağını hissetmiş miydiniz? - Özellikle kariyerim söz konusu olduğunda içgüdülerim beni hiçbir zaman yanıltmadı. Risk aldığım, “acaba”larla geçirdiğim uykusuz gecelerim oluyor elbette. Sonra kafamda tartıyorum ve ardından kendimi akışa bırakıyorum. “Karadayı”yı ilk okuduğum zaman, öncelikle ekip ve yapım firmasını göz önüne aldığımda zaten içim rahattı. Profesyonellikleri, yaşayabileceğimiz riskleri en aza indiriyordu.

“Kurtlar Vadisi Irak” filminde Leyla’yı canlandırdınız. En büyük çıkışı ise “Binbir Gece” ile yaptınız. Kariyerinizin dönüm noktası neydi? - Kariyerimin dönüm noktası “Kurtlar Vadisi Irak”... Leyla, bir kadın oyuncu için zor bir başlangıçtı aslında. Ama bir yandan da çok şey öğretti bana. Eğer istersem hiçbir engelin olamayacağını gösterdi. Sonrasında beni daha büyük kitlelerle tanıştıran ise Şehrazat... DİZ ÜSTÜ ÇİZME VE MİNİYE TAHAMMÜLÜM YOK * Önemli davetlere katılırken stil danışmanlığı alıyor musunuz? - Bir ay kadar önce stil danışmanlığı almaya başladım. Yoğun çalışma tempomun içinde yükümü çok hafifletti. Tarzınızı nasıl tanımlıyorsunuz, asla giymem dediğiniz parçalar var mı mesela? -Spor bohem bir tarzım var. Dekolteyi çok fazla sevmiyorum. Son yıllarda trend olsa da diz üstü çizme ve mini ikilisine de gerçekten tahammül edemiyorum!

Tapatalk 2

Son düzenleme:
abdülkerim durmaz kurtlar vadisini ve polat alemdarı çok beğeniyomuş kadir inanırdan sahneler yayınlanınca o da vadiyi istedi

beyaz futbol bugün süper ya vadiden görüntüler izleyip yorumladılar resmen vadiyi analiz ediyolar müthiş izlemeyenler izlesinler harika

Sinan Engin; Hoca sen Türk futbolunun Polat Alemdar'ısın

Berker @cacuna_bici 3 dk.3 dakika önce
Sinan E. -Hocam Sen bi fil Polat Alemdarsın Ahmet Ç.-Fil saldırgan değil,ben saldırgan hayvanım. Rasim O.K- Haydaaaaağ #HerkesDerinFutbolda

Nisali Bağ@BagNisali 3 dk.3 dakika önce
#HerkesDerinFutbolda @_ertemsener @ahmetcakar1 @RasimOzan_K Ertem Şeneri Kurtlar Vadisine koysak oynarmı acaba ?

serkanadams@nakres3413 4 dk.4 dakika önce İstanbul
#HerkesDerinFutbolda @_ertemsener @RasimOzan_K Polat Alemdar Volkan Demirel dir evinden aldırırım diyen o değilmi sonuçta...!!!

Son düzenleme:
Adam yanlış söyledi Polat orada sahte bomba atiyor o diyor bombayi patlatti kacti

Bir kac resimde benden

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416268406607.png
    384 KB · Hit: 15
  • uploadfromtaptalk1416268427802.png
    339 KB · Hit: 14
  • uploadfromtaptalk1416268440889.png
    377.5 KB · Hit: 15
  • uploadfromtaptalk1416268460203.png
    330.8 KB · Hit: 15
  • uploadfromtaptalk1416268480762.png
    348.8 KB · Hit: 14
Ertem Şener'e helal olsun be adamın dibi dibi Necati Şaşmaz a geçmiş olsun diledi necait abiye geçmiş olsun diliyorum falan dedi
bu adam harbi vadici polatı çok seviyo

Ertem Şener'e helal olsun be adamın dibi dibi Necati Şaşmaz a geçmiş olsun diledi necait abiye geçmiş olsun diliyorum falan dedi
bu adam harbi vadici polatı çok seviyo
Neredeyse 1 saat Vadiyi konustular
Ahmet Cakarin Aziz Basmacisina çok guldum

Karizma her yerde karizma

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416269263471.png
    453.1 KB · Hit: 14
diğer forumdan alıntı yapılmıştır

Son düzenleme:
Ben İskenderi Dümdüz Ederim Dümdüz !

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416330930323.png
    201.4 KB · Hit: 8
  • uploadfromtaptalk1416330938700.png
    191.5 KB · Hit: 7
Kurtlar Vadisi'nin 236. bölüm çekimlerinde kullandığı araçla kaza yaptıktan sonra hızla iyileşen Necati Şaşmaz, ilk kez görüntülendi.

Çene kemiği kırılan Şaşmaz’ın geleceği ekibi fena halde düşündürüyordu. Ancak başarılı oyuncu beklenilenden önce iyileşti ve Şaşmaz, 238. bölümden itibaren tam zamanlı dizide yer alacak.

Öte yandan, Necati Şaşmaz eşi Nagehan Şaşmaz ile birlikte bugün Bakü 2015 1. Avrupa Oyunlarının tanıtım toplantısına katıldı ve çok sağlıklı olduğu görüldü.

sevindirici bir gelişme @china_shangai @takas @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai