aga epey özledik bir an önce yarın akşamın gelmesini bekliyoruzVadiye artık son gün.. yarın iki haftanın özlemini alırız inşallah.
Tapatalk 2
nereye geliyor aga 🙂Oha İskenderle Memati de mi geliyor
yok aga necati şaşmaz falan gelecek beyaz show aKeske gelseler be
Bu Mert İlgaz kim ? inanmıyorum o herife
Ertuğrul Şakar sayfa admin ve Mehmet CANPOLAT retweet yaptırBu Mert İlgaz kim ? inanmıyorum o herife
tam ben yazacaktım evet haber doğru , Necati Şaşmaz haftaya çekimlere başlayacakErtuğrul Şakar sayfa admin ve Mehmet CANPOLAT retweet yaptır
aga ne adamsın ya boşver , usta sahalara dönüyor işte buna baksana senYa bu Mert kim ? [emoji35] Sette calisiyor herhalde su an acayip kiskanclik tuttu adam da ki şansa bak
Süper gelişmeaga ne adamsın ya boşver , usta sahalara dönüyor işte buna baksana sen
aga buna da şükür zaten çekimlere katılabiliyorsa durum iyiSüper gelişmeİyileşene kadar yüzünü gösterir ama konuşmaya geldi mi ya dublorunu koyup arkadan cekip yuzunu gostermezler ya da hic gözükmez
İyi geceler agaNamaz kılmayan yârdan kork, O,RABBİN'i terk etmiş,seni mi terk etmiyecek
iyi geceler 🙂
ya arkadşa sen nasıl bişeysin he iskenderle memati geliyor aslan amcada geliyomuş beyaz showaOha İskenderle Memati de mi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?