Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Eminim Vadiye hainlik yapmasalardi Reaksiyon da Beyaz Karanfil de cok iyi giderdi ama Vadiye hainlik ettikleri için Vadi izleyicileri de onlara saygi göstermeyip seyretmiyorlar helal olsun be. Ama aga bölümün son sahnesini kesinlikle izle su ana kadar Reaksiyon sahnelerinin en iyisi

Agalar Vadinin o begenmedigimiz fragman muzigi varya bu sene ki ilk Amonun Polatla gorustugi bölümde calmisti sonra D Kanal Cendereyle degisti iste o müziğin değerini bir biz bilememisiz. Önce Reaksiyon caldi simdi de Muronun başrolünde olduğu dizi Aşkın Kanuni su an Trt 1 de vay yav

tamam aga sen öyle diyosan öyledir
göz atıyodum ama derin futbol başlayınca değiştirdim bakarım sonra

yok be aga iyi değildi bırak çalan çalsın bizim yüzlerce daha iyi müziğimiz var

hadi bakalım bahadır ö. hadi bakalım ismail demirci reaksiyon devam ediyor diye artist artist konuşmaya devam edin, kusura bakmayın da ... devam eder

hadi bakalım bahadır ö. hadi bakalım ismail demirci reaksiyon devam ediyor diye artist artist konuşmaya devam edin, kusura bakmayın da ... devam eder
reaksyon resmen çökmüş daha beter olacaklar. Allah onlara abisini kardeşini satmanın bedelini ödetiyör. kesin Atv ye transfer olur demedi demeyin

cüneyt beyler necati şaşmaza ziyarete gitmediler diye bukadar çöktüler bu hafta
vadicilerin bir kısmı cüneyt beyleri destekliyordu ama necati şaşmaza ziyaret etmedikleri için şuan o destekleyen kısımda braktı reaksiyonu aynı şekilde beyaz karanfilde perşembe günü büyük düşüş yaşayacak
cüneyt beyler eğer bir geçmiş olsuna gitseydi herkes helal olsun diyip reksiyona daha çok yönelicekti dizide artış yaşayacaktı ama cüneyt beyler vefasızlık yaptığı için bukadar düştüler bu hafta 🙂🙂🙂

çok da iyi oldu herkes kendi gerçek yüzünü göstermiş oldu, biz vadiciler yapılan yanlışı unutmayız 😀

çok da iyi oldu herkes kendi gerçek yüzünü göstermiş oldu, biz vadiciler yapılan yanlışı unutmayız 😀
evet katılıyorum cnm bu ziyaret olayı fena şekilde etkilemiş diziyi eğer bu kini brakıp hastaneye gitselerdi ben eminimkı reytinglerde bu oranalrı bu hafta almıcaklardı eğer seyirciler bu tutumunu sürdürürse ab gurubundada 3 reytingi artık geçemezler 6 falan bundan sonra olmaz yanı artık 🙂🙂🙂
beyaz karanfil var sırada 2 reytinge düşücekler bu hafta kesinlikle 🙂🙂🙂

Polat Alemdar kirli komployu bozabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı.

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor.

Polat Alemdar, kendisine kurulan kirli komployu bozmaya kararlıdır. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır. Fakat bu kez, fedakarlıkları da büyük olacaktır. Cahit’in emniyette tutuklu beklerken yaptığı plan, Brandon’ı büyük bir korkuya düşürmeye yeter. Cahit’in büyük sırrı Algis ve Martin’i endişeye sürüklemiştir. Zehir saçanlarla savaşı devam eden Pusat, yoluna sürpriz bir darbeyle devam ederken, bir dostlarının telefonu Pusat ve Miran’ı, suç çetesiyle kıyasıya bir aksiyonun içine sürükleyecektir. Şedid kampındaki gerginlik, Britani ve Sagir’in tartışmalarına yol açacak kadar büyümektedir. Akif, kimliğini gizli tutmaya çalışırken, Sagir kendini büyük bir tuzağın içinde bulur. Yeni planlarını hayata geçirirken Polat Alemdar, ekibi ve dostlarıyla görüşme halindedir. Tüm dünyaya servis edilen haberler hakkında basın toplantısı düzenleyen Brandon’ın unuttuğu bir şey vardır. O da bu haberlerin insanların vicdanlarında Polat Alemdar’ı mahkum etmeye

Mustafa Kemal 19 Mayista Samsuna Cikti Washingtona Değil !

Devlete Düşman Gerek !

Korku Yaratmazsan Devleti Yonetemezsin Elinde Tutamazsin !

Teröre 300 milyon dolari vermezsen her ay %100 verirsin maaslarini bagimsizliklarini özgürlüklerini

Terör olmasaydi Bayrak gonderde gönüllerde olurdu !

Senin Kirmizi Kitabin varsa bizimde Kirmizi cizgimiz var !

Sen bir kere alindi ya ben sana dokundum ya onlar inanmasalarda iclerine kurt dustu bir kere

A birde Nazimin su planladigin suikasti söyleyince isin hepten bitti