Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga reaksiyonla kaçak ı ortak izliyonuz zaten 🙂
yok be aga ne reaksiyonu kaç haftadır doğru düzgün izlemiyorum birazdan bakacam ama bi göz atalım ne var ne yok

kaçak ı fırsat buldukça izliyorum ama bi işim falan olursa hiçbirini izlemem amma vadi varsa iş yoktur

Şu Carsambayla Cumaya care bulamadik aga dvd yi verdik kumanda icin adam dvd yi kirmis ne desem az simdi bekliyom yapmasi icin 3 aydir etrafta yok gorsem adamin beyni patlatacam
aga cumada izleyecek bişeyler buldum ben
tv8 de atalay demirci kel alaka var o program güzel sonrada beyaz showu izle işte dizileri salla
çarşamba harbiden boş hiçbişey yok

He bak dogru Kel Alaka super adamim var orada. Sen hangi programi izle dersen izlerim aga zevklerimiz uyusuyor

iyi iyi aga izlememen daha hayırlı zaten

Şu Carsambayla Cumaya care bulamadik aga dvd yi verdik kumanda icin adam dvd yi kirmis ne desem az simdi bekliyom yapmasi icin 3 aydir etrafta yok gorsem adamin beyni patlatacam
aga adamın dükkanı yok mu , kime verdiğn belli değil mi gece gece iyi güldürdün beni

Agalar pana film veya kanal d açıklama yaptı mı dizi ile ilgili bilen var mı?

@-KADİR- aga çd nin işlerine akıl sır ermez o yüzden fazla sorgulamamak lazım

Cahit resmen gaza gelmiş önüne gelene combo cekiyordu.. vurma diyorsu prens henry ben diyordu cahit vuruyordu ben diyordu cahit vuruyordu safiye Allahini seversen artik vurma diyordu yeteer diyorsu yeteer.. cahit dinlemiyor henryi tokatliyordu en son konuştu henry ben dedi, ben prens henry cahit bi duraksadi Osmanlı tokadini caktigi gibi bayiltti henryi ve dedi ki sen git kralın gelsin..

Süper

@china_shangai abi hani cumartesinden sonra güzel yorumlarını görecektik
işin vardır tabi ama arada da olsa yaz senin yorumlarını stretijik bi şekilde çözümleyelim