Pişman mısın?şimdi hd olmasa izleyemiyorum düşün
Eski bölümler hep tost makinesi zatenBir kere indirdim.Sanki tost makinesiyle çekilmişti
Ben Galip Derviş`i bile hd izliyorum
Pişman mısın?şimdi hd olmasa izleyemiyorum düşün
Eski bölümler hep tost makinesi zatenBir kere indirdim.Sanki tost makinesiyle çekilmişti
Ben Galip Derviş`i bile hd izliyorum
neden pişmanmıyımPişman mısın?
Eski bölümler hep tos makinesi zaten
HD video bulamayınca izlediğinden zevk alamıyor insanneden pişmanmıyım
Margareth'ın sahnesi yok denecek kadar az,bayan kontenjanından dizide tutabilirler orası ayrı tabii.aga ben yakında öleceğini sanmıyorum en kötü sezon finaline kadar yaşar
@Yakamoz-Asi set resimlerinde başrol kadın çiğdemle takılıyolar genelde
aga bana niye söylemedin hemen üye olurdum
Galip`i bile hd arıyorum yaHD video bulamayınca izlediğinden zevk alamıyor insan
o kadar da değil ama hd olunca daha bi güzel oluyor tabiHD video bulamayınca izlediğinden zevk alamıyor insan
Artık gelecek yıl televizyondan izlerim zaten.Klasik HDsevmez mantığı
tabi showa geliyo ya tv den izlersinArtık gelecek yıl televizyondan izlerim zaten.HD MD boş iş.
Aynen. İzlediğim 5 şey de HD olmak zorundaGalip`i bile hd arıyorum ya
Sen daha tam pişmemişsino kadar da değil ama hd olunca daha bi güzel oluyor tabi
Şu Show TV nelere kadir Allah'ım?Artık gelecek yıl televizyondan izlerim zaten.HD MD boş iş.
senin kadar abartmaya da gerek yok vadi olsunda ben ondan her türlü zevk alırımAynen. İzlediğim 5 şey de HD olmak zorunda
Sen daha tam pişmemişsin
Şu Show TV nelere kadir Allah'ım?
Ben 1080p olması için Vadi'yi Cumartesi günü izledim. Açıklayıcı olmuştur umarımsenin kadar abartmaya da gerek yok vadi olsunda ben ondan her türlü zevk alırım
Efendim?
Bu hd kontakt lens'ler var hiç uğraşma Hd arıyacam diye tak izleBen 1080p olması için Vadi'yi Cumartesi günü izledim. Açıklayıcı olmuştur umarım
Efendim?
kusura bakma da sende hd ile kafayı yemişsin agaBen 1080p olması için Vadi'yi Cumartesi günü izledim. Açıklayıcı olmuştur umarım
Efendim?
İyi fikir, ama ben lens takmaktan korkuyorum. Göz damlası damlatmaktan bile korkan adama lens çok ağır gelirBu hd kontakt lens'ler var hiç uğraşma Hd arıyacam diye tak izle
Abarttım aslında.kusura bakma da sende hd ile kafayı yemişsin aga2 gün bekledin mi hd içinben siyah beyaz bile olsa o gün izlemezsem çatlarım
iyi yapmışsın o zamanİyi fikir, ama ben lens takmaktan korkuyorum. Göz damlası damlatmaktan bile korkan adama lens çok ağır gelir
Abarttım aslında.
HD imkanı varsa HD izlerim, yoksa normal de izlerim. Aslında Cuma izleyecektim, ama abimle birlikte izlemek için Cumartesi'ye bıraktım.
Benim bildiğim site var isteyene atarım süper bir site bedava hem deÖzelden atamam, çünkü indirdiğim yere üye olmak serbest değil
Yani torrent sitesi, oraya üye olduğumda üyelikler bedavaydı, şimdi paralı.
Bedava olduğunun farkında değildim yani, şansına buldum, kaydoldum. Sonradan paralı oldu
Davetiye kodu falan da var ama ben daha amele üye olduğum için davet edemiyorum kimseyi.
Zamanında @darksaal'a dedim bedavayken üye ol diye, olmadı.
Aynen. İzlediğim 5 şey de HD olmak zorunda
Sen daha tam pişmemişsin
Tövbe Yarabbi'm ya.tabi showa geliyo ya tv den izlersin
Aynen. İzlediğim 5 şey de HD olmak zorunda
Sen daha tam pişmemişsin
Tövbe Yarabbi'm ya.tabi showa geliyo ya tv den izlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?