Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bunlar Cover. Dizide çalan şeklinde değildir yani hiçbiri.

Hahaha
Bayılıyodum şunu deyişine Zaza'nın ya
Dizide yayınlandığı gibi isteyen kim bunları bir dinle manyak olmuş.

Ayrıca dizide yayınlandığı gibi olanlarda var şimdi buldum sesler müthiş.

zaza dayı bi başkaydı ya dayını sevimisin sevisin sevisin
ben insan sevmim haa
ben para sevim para

hey gidi hey

süper resim çok hoşuma gitti

heycanla bekliyoruz off beeeee hadi başlasın artık

Kurtlar Vadisi'nin 1.bölümü yaygaranın youtube hesabından 1.650.000 kere izlenmiş vay be 11 sene önceki bölüm

yok artık

yoruma bakın mematiyle ilgili bi sayfadan mamoşun cenazesi sonrasında;

ben 22 yaşındayım takım elbise mağazasının sahibiyim size çok teşekkür ediyorum . sizin sayenizde köşeyi döndüm afyonda ölülerin üzerine ceket örtmek adet oldu inanmayacaksınız ama bazıları mezara girip toprak atın diye bağarıyor

bu arada abdülheyin yazetedeki canlı yayınını izliyorum youtube da soruları cevaplıyor
biri sormuş siz dizideki abdülhey memati polat isimlerini kendiniz mi seçtiniz yoksa yönetmen mi seçti diye o da senaristler dedi ve benim gerçek adım kimlikte zaten abdülhey dedi
kafam karıştı benim @XanTier

Hahaha
Yorum süper

Nasıl oluyo bu iş?
Adamın kimliğini de mi değiştirmiş Pana?

Kurtlar Vadisi'nin 1.bölümü yaygaranın youtube hesabından 1.650.000 kere izlenmiş vay be 11 sene önceki bölüm
hahahaha yaygaradan hergün eski vadiyi izliyorum piskolojik sorunlarımmı var diye korkuyordum ama dediğini duymak iyi oldu demekki yanlız değilim

hahahaha yaygaradan hergün eski vadiyi izliyorum piskolojik sorunlarımmı var diye korkuyordum ama dediğini duymak iyi oldu demekki yanlız değilim
sadece yaygranın rakamı o diğer siteleri falanda düşününce 11 sene önceki bölümü korkunç bi rakam çıkar ortaya

sadece yaygranın rakamı o diğer siteleri falanda düşününce 11 sene önceki bölümü korkunç bi rakam çıkar ortaya
ama cnm şöyle bir durum var eski vadi 1-97 bölüm arası eski yeşilçam tadında kemal sunal filmlerini bıkmadan izliyoruzya aynı o tadı alıyorsun hiç bıkmıyorsun ben 2006 dan beridir eski vadiyi izleyip bitiriyorum 3 ay sonra tekrar baslıyorum ve şimdi 42.bölüme geldim yine
ama kurtlar vadisi pusu için aynı şeyi diyemicem nekadar iyi bölümü olursa olsun netten tekrar izlemek istemiyor canım yani en fazla 2 defa izleyebiliyorum tekrarını fazla izleyemiyorum diğer izleyicilerde bu şekilde olduğu için galiba eski vadiye hala büyük ilgi var