Bu çucuğun her şeyi değişmiş, bi bakışları değişmemiş.
sikender beg
Bu çucuğun her şeyi değişmiş, bi bakışları değişmemiş.
Bunlar Cover. Dizide çalan şeklinde değildir yani hiçbiri.Cendere Maxi Mix Kurtlar Vadisi http://www.mp3pal.com/album-cover-kurtlar
takas sende indir süper müzik.
Hahahasikender beg
Dizide yayınlandığı gibi isteyen kim bunları bir dinle manyak olmuş.Bunlar Cover. Dizide çalan şeklinde değildir yani hiçbiri.
HahahaBayılıyodum şunu deyişine Zaza'nın ya
Dizide çalmadıysa dinlemem benDizide yayınlandığı gibi isteyen kim bunları bir dinle manyak olmuş.
Ayrıca dizide yayınlandığı gibi olanlarda var şimdi buldum sesler müthiş.
Yav arkadaş Gökhan Kırdar'ın müzikleri daha güçlü sesli dinle pişman olmayacaksın.Dizide çalmadıysa dinlemem ben
Yok, güzel olmadığını falan düşündüğüm için değil, dizide çalmadığı için böyle şeylere vakit ayıramam hiç yaniYav arkadaş Gökhan Kırdar'ın müzikleri daha güçlü sesli dinle pişman olmayacaksın.
Hahahayok artık
yoruma bakın mematiyle ilgili bi sayfadan mamoşun cenazesi sonrasında;
ben 22 yaşındayım takım elbise mağazasının sahibiyim size çok teşekkür ediyorum . sizin sayenizde köşeyi döndüm afyonda ölülerin üzerine ceket örtmek adet oldu inanmayacaksınız ama bazıları mezara girip toprak atın diye bağarıyor
bu arada abdülheyin yazetedeki canlı yayınını izliyorum youtube da soruları cevaplıyor
biri sormuş siz dizideki abdülhey memati polat isimlerini kendiniz mi seçtiniz yoksa yönetmen mi seçti diye o da senaristler dedi ve benim gerçek adım kimlikte zaten abdülhey dedikafam karıştı benim @XanTier
yok aga zaten kimlikte abdülheymiş öyle diyo ama bişey anlamadım benHahahaYorum süper
Nasıl oluyo bu iş?Adamın kimliğini de mi değiştirmiş Pana?
hahahaha yaygaradan hergün eski vadiyi izliyorum piskolojik sorunlarımmı var diye korkuyordum ama dediğini duymak iyi oldu demekki yanlız değilimKurtlar Vadisi'nin 1.bölümü yaygaranın youtube hesabından 1.650.000 kere izlenmiş vay be 11 sene önceki bölüm
sadece yaygranın rakamı o diğer siteleri falanda düşününce 11 sene önceki bölümü korkunç bi rakam çıkar ortayahahahaha yaygaradan hergün eski vadiyi izliyorum piskolojik sorunlarımmı var diye korkuyordum ama dediğini duymak iyi oldu demekki yanlız değilim
ama cnm şöyle bir durum var eski vadi 1-97 bölüm arası eski yeşilçam tadında kemal sunal filmlerini bıkmadan izliyoruzya aynı o tadı alıyorsun hiç bıkmıyorsun ben 2006 dan beridir eski vadiyi izleyip bitiriyorum 3 ay sonra tekrar baslıyorum ve şimdi 42.bölüme geldim yinesadece yaygranın rakamı o diğer siteleri falanda düşününce 11 sene önceki bölümü korkunç bi rakam çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?