Merak etme sen kürekle vururuz ağızlarına ,hangi kavgadan kaçmışız bu zamana kadar.Yakında bizim forumla Vadi forumu büyük bir savaşa girecek gibi. adamlar bu yazdıklarımızı görseler
Bizim Akif'imiz varMerak etme sen kürekle vururuz ağızlarına ,hangi kavgadan kaçmışız bu zamana kadar.
hiç sorma f5 tuşu zarar görecek nerdeyseFragmanı beklemekten ağaç oldum,nezaman çıkacak acaba?
yazate'yi açayım belki fragman düşer,geçen hafta şansıma konusunu açmıştım.hiç sorma f5 tuşu zarar görecek nerdeyse
inşaallahyazate'yi açayım belki fragman düşer,geçen hafta şansıma konusunu açmıştım.
Bu bölüm vadinin kırılma noktası,aksiyonu bol olursa havalarda soğuk + maç yok sezonun reyting rekorunu kırarız ve bi sürede öyle devam ederiz.İnşallah bölüm süper olurda eski tadı alırız ama bölümün yarısı aşk sahneleri yarısı akifin sahneleri yarısı da nazife annenin sahneleri ile geçer
Senaryo bir haftada düzelemez gibiBu bölüm vadinin kırılma noktası,aksiyonu bol olursa havalarda soğuk + maç yok sezonun reyting rekorunu kırarız ve bi sürede öyle devam ederiz.
Senaryodan sen ben anlarım,kimsenin çokda taktığı yokSenaryo bir haftada düzelemez gibi
Sadece aksiyon da yetmiyor heyecanlı ve gizemli de olması lazımSenaryodan sen ben anlarım,kimsenin çokda taktığı yok
Aksiyonun dibine vursunlar yeter.
yazete'de bekliyorum abi.NERDE KALDI BU FRAGMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?