şaka yapıyom aga istediğin gibi paylaş maksat muhabbetBu mu lan Cendere bende bişey sandım
1-
232.Bölümden Bir Replik | İlk Bizde
-Madem Öyle,Artık Birlikte Mücadele verme Zamanı Geldi.!
2-
Bomba Fragman Hazır. Ancak Pana Film İzin Vermediği İçin Yayınlanmıyor. Bu Hafta Büyük Operasyon Var ! Bu Da Fragman Resmi !
Recep agamında reklamını yaptım orada
Aga kusura bakma bir daha olmaz ama senin reklamını yapmıştım orada ünlü yaptım seni
var mı aga yeni gelişmeler 🙂şaka yapıyom aga istediğin gibi paylaş maksat muhabbet
bugün saat 6 7 gibi fragmanın çıkması bekleniyor agavar mı aga yeni gelişmeler 🙂
ne oldu ki takas 🙂vadi adeta fırtına gibi müthiş ya işte vadimiz budur
gelen bilgiler süper aga ofis harika olmuş baksana senaryoyla ilgili bilgiler falanne oldu ki takas 🙂
aga milliyet te sina diye bir adam var ya o yazmışgelen bilgiler süper aga ofis harika olmuş baksana senaryoyla ilgili bilgiler falan
peki aga kim gitmiş yeni ofise link atsana haberini açarım belki
ee abi olacak olan budur biat edinSina kologlu hazretleri necati beyin ayaklarina kadar mi gitmis kani bozuk tahta kurusu diye baslayan o cakirin meshur sozu aklima geldi))))
bükemediğin eli öpeceksin aga 😀ee abi olacak olan budur biat edin
aynen öylebükemediğin eli öpeceksin aga 😀
aga bana reaksiyon deme ben izlemeye tahammül edemiyorumaynen öyle
fragman çıkmadı daha şimdi çıkıyorum İnşallah akşam girdiğimde fragman çıkmış olur
reaksiyona 3 saat kaldı aga))))
aga git işini hallet fragman süpriz olsunaga bana reaksiyon deme ben izlemeye tahammül edemiyorumaga nereye çıkıyon ya bende 1 saat sonra evde olurdum rahat rahat kritik yapardık bak sırf fragman çıkıcak diye çarşıya gitmiyorum normal de işim var ama yarına erteledim
aynen abi ben kaçırmam akşam kesin izlicemBugun gunlerden reaksyon kadirim tavsiye ederim reaksyon aksiyon seyretmek istersen bugun star tv seyret))))
dur şimdi aga beni yanlış yollara sürüklemeaga git işini hallet fragman süpriz olsun
sıkıldım ama vadiyle ilgili bişeyler olmayınca sıkılıyorum akşam bi girerim fragmanı değerlendirip çıkarım sonra reaksiyon var zaten
aga 2.bölümü güzel yav ister istemez izlemek istiyor insan kaçırmam bundan sonra))
o bir kere vadiye has bir slogan abi 😀 bende sana o ses türkiye yi tavsiye ediyorum o daha eğlenceliBugun gunlerden reaksyon kadirim tavsiye ederim reaksyon aksiyon seyretmek istersen bugun star tv seyret))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?