şuan 2 ziyaretçi var aga konudaZiyaretci hemen uye bize katil oyle uzaktan uzaktan olmuyor
2 kardeşimizide üyeliğe bekliyoruz
şuan 2 ziyaretçi var aga konudaZiyaretci hemen uye bize katil oyle uzaktan uzaktan olmuyor
abi jesica alba diyo istersen bir google yaz ünlü holywod starlarından en son magnum altın kelebek de gelmişti türkiye ye@batuhankaralar sen bir isim yazmissin yabanci ben taniyamadim bilgi verirsen sevinirim
iyi uykular agaherkese iyi geceler agalar ben çıkıyorum
La olum ben sizin gibi genc deilim evden ise isten eve giden 40 ina merdiven dayamis bir babayim ben pek fazla holywod yildizi tanimam bu arada geceleri tlfdan giriyorum googla giremiyorumabi jesica alba diyo istersen bir google yaz ünlü holywod starlarından en son magnum altın kelebek de gelmiştivtürkiye ye
Tatli ruyalar polyanna kardesim ruyanda necati abini goresinherkese iyi geceler agalar ben çıkıyorum
Hayirli geceler aga Allah rahatlık versinherkese hyırlı geceler
Vissssshhhh bu hatun gelirse leylos melos kalmaz eger onlar kadinsa bu ne acaba
agalar reaksiyonun 2.fragmanı çıkmış gördünüz mü oha diyorum çok fena bişey
aga onur tan bizde yapmadı ama onlarda dehşet sahneler çekicek bunun sinyalini fragmanda fazlasıyla verdi inşallah bizim doğan ümit karacada bundan aşağı sahneler çekmez
Neyyyy Leylosuma laf etme abi Tombikim daha guzel [emoji172] Jessica kimmis hem tombik daha evlenmemis bileVissssshhhh bu hatun gelirse leylos melos kalmaz eger onlar kadinsa bu ne acaba)))
Iyi geceler yarin sabah maskeli sen ben muhabbete devamherkese hyırlı geceler
Ben ise Vadi seyretmeye ve hamam bocegi yakalamayaIyi geceler yarin sabah maskeli sen ben muhabbete devam
Ne oldu kendine mi alacanNeyyyy Leylosuma laf etme abi Tombikim daha guzel [emoji172] Jessica kimmis hem tombik daha evlenmemis bile
Keske ama bu Dunyada tek kisiyle evleniliyor yoksa 2.yi de alirdimNe oldu kendine mi alacan
abi maçı izliyordum yeni geldim maşallah sizin hıza yetişemiyoruz@34rcp44 seni goruyorum uzaktan takibi birak muhabbete katil
Reasyon hepsini ezer gecer demedi demeyinGeçen sene en kolay gün olan pazartesi bu yıl en zor gün oldu.Karadayı Ulan İstanbul Emanet Reaksiyon O ses Türkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?