Maskeli Fedai
Favori Üye
Çakır hariç diğer çıkan karakterlerin etkinliğini azaltıp çıkardılar agaBence etkinliğini azaltığ çıkarmaları hata aksine etkinliklerini arttırıp çıkartsalar Türkiyede bombalar patlayacaktı
Çakır hariç diğer çıkan karakterlerin etkinliğini azaltıp çıkardılar agaBence etkinliğini azaltığ çıkarmaları hata aksine etkinliklerini arttırıp çıkartsalar Türkiyede bombalar patlayacaktı
He ya en çokta buna üzülüyom Akifle mi devam etcek bu Vadi ya bariÇakır hariç diğer çıkan karakterlerin etkinliğini azaltıp çıkardılar aga
Mehmet Akif ve Saruhan Hünel gelse uçarız ama Mehmet Akif gitti dandik bir dizide oynuyorHe ya en çokta buna üzülüyom Akifle mi devam etcek bu Vadi ya bari
Şu ikisi gelse en az 25 reyting gelirde şunlarda ekstra gelirse nefis olur
Bunlar gelse Vadi uçar be
Mehmet Akif Alakurt da olursa süper olur@Polat Şaşmaz aga Saruhan Hünel le Ertan Saban fena olurlar yani , kenan ı hiç sevmem gerek yok
yok aga ben onuda beğenmiyom pek ama tabi kenan a göre biraz daha idare ederMehmet Akif Alakurt da olursa süper olur
Yok be aga kesinlikle iyi oyuncu aksiyon dizilerine yakışıyoryok aga ben onuda beğenmiyom pek ama tabi kenan a göre biraz daha idare eder
Bende ona şaşırıyorum yakanal d nin ve doğan medyasının vadiyi hiç gündememe getirmemesi ilginö
evet 11 eylül bir aksilk olmazsa kesin gibiKurtlar Puslu havayı sever @-KADİR- kardeşimin dediği gibi
çekimler başlamış galiba ben daha yeni açtım bilgisayarı sayfalara bakim ama set vadisi başladı dediyse kesin başlamıştır ki resimlerde gelmeye başlamış süper be
leyla çok güzel gözlerine hastayım
yeni mekanlar çok dehşet olacaktır
bu arada eğer çekimler haftaya başlasaydı 11 eylül yalan olur derdimde başladığına göre 11 eylül de vadi start verecektir
yok görmedim agaagalar reaksiyonun 2.fragmanı çıkmış gördünüz mü oha diyorum çok fena bişey
Bende görmedimagalar reaksiyonun 2.fragmanı çıkmış gördünüz mü oha diyorum çok fena bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?