- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ya git allah aşkına sinirimi alt üst etmeBizimkiler daha yeni hazırlık yapıyorlar abi
ya git allah aşkına sinirimi alt üst etmeBizimkiler daha yeni hazırlık yapıyorlar abi
Hazırlıkta değil ön hazırlık set yeri belirleniyor dahaya git allah aşkına sinirimi alt üst etme
İşte abi o oyuncuları duyursunlar işte hem insanlar merak edip izler ama o da yokama batuhanın dediği gibi üst düzey yerli ve yabancı oyuncular katılacaksa vadiye ben beklerim hiç sesim çıkmaz
aynen benim baştan beri itirazım ona artık eski vadi yok eski seyirci yok herkes çok bilinçlendi önümüze ne koyarlarsa izlerdik o devirler geçti gitti artık birde geçen sezon kötü bir sezon oldu baya bir izliyeci kitlesi gitti bu sezon onları geri almak için izliyenlere küçük küçük jestler beklerdim hem oyuncuların hemde senaristlerin daha evvelden basına sızması gibi ama yapmadılarİşte abi o oyuncuları duyursunlar işte hem insanlar merak edip izler ama o da yok
Aynen millet daha eskisi gibi sıkı izlemiyor Vadiyi kabul etsekte etmesekte gerçek buaynen benim baştan beri itirazım ona artık eski vadi yok eski seyirci yok herkes çok bilinçlendi önümüze ne koyarlarsa izlerdik birde geçen sezon kötü bir sezon oldu baya bir izliyeci kitlesi gitti bu sezon onları geri almak için izliyenlere küçük küçük jestler beklerdim hem oyuncuların hemde senaristlerin daha evvelden basına sızması gibi ama yapmadılar
bu dediğine inanıyorsan eyvallahsabırlı olun kurtlar puslu havayı sever
Aynen ya abi kanal d yi hürriyeti falan kullansanıza neden herşeyi sessiz yapıyorsunuz anlamadımya kardeş birde basının en kuvvetli kanalındasın kullanmasana sonun kadar bütün evlere giriyorlar ab kitlesine hitap eden bir kanaldasın anlamış deilim
bu dediğine inanıyorsan eyvallah
tabi ki inanıyorum abi eski vadide tüyo resim falan imkansızdı ben sadece şu an emin olamıyorum ne olduğundan yoksa böylesi daha iyi olur ama tanıtım şart bence hatta geç bile kalındı doğan medyanın gazetesini , internet sitlerini , tv sini kullanarak reklam yapılmalıydıya kardeş birde basının en kuvvetli kanalındasın kullanmasana sonun kadar bütün evlere giriyorlar ab kitlesine hitap eden bir kanaldasın anlamış deilim
bu dediğine inanıyorsan eyvallah
zaten benim kızgınlığım bu elinde müthiş basın imkanın var ama sen kafanı kuma gömmüşsün bütün mesele butabi ki inanıyorum abi eski vadide tüyo resim falan imkansızdı ben sadece şu an emin olamıyorum ne olduğundan yoksa böylesi daha iyi olur ama tanıtım şart bence hatta geç bile kalındı doğan medyanın gazetesini , internet sitlerini , tv sini kullanarak reklam yapılmalıydı
Yav abi adamlar hiçbir hazırlık falan yapmamışlar daha yeni hazırlık yapıyorlarzaten benim kızgınlığım bu elinde müthiş basın imkanın var ama sen kafanı kuma gömmüşsün bütün mesele bu
yok aga sende o kadar değl hazırlıklar illaki yapılmıştır ama pana yeni inşaata başladı zaten o yüzden kolay değildi tabi senaryo olsun oyuncu seçimleri olsun onların daha önceden belirlenmesi gerekirdiYav abi adamlar hiçbir hazırlık falan yapmamışlar daha yeni hazırlık yapıyorlar
Ne inşaatı aga ?yok aga sende o kadar değl hazırlıklar illaki yapılmıştır ama pana yeni inşaata başladı zaten o yüzden kolay değildi tabi senaryo olsun oyuncu seçimleri olsun onların daha önceden belirlenmesi gerekirdi
aga nişantaşından pana film çıktı orası raciye aitmiş o mekanı ve dizide kullanılan mekanları boşalttılar yazında yeniden inşaata başlandı yeni mekanlar yapılıyor bazılarının ise aynıları yapılıyorNe inşaatı aga ?
Eylülün son haftası başlar diye düşünüyorum11 eylül yalan olur büyük ihtimalle
yok aga ağzını hayır aç en geç ayın 18 inde başlarEylülün son haftası başlar diye düşünüyorum
hacı 11 eylülde yokum 15 eylülde de tatile çıkacam benim için iyi haber olur ama yinde erken başlasın ama sana katılmıyorum eylülün son haftasına kalmaz 18 eylül olabilirEylülün son haftası başlar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?