Polat Şaşmaz
Favori Üye
@takas aga son sezon olmaz dimi yaAbovvv pot kırdıkLisa gelecek galiba ya zaten kripteks ile beraber son sezonumuz büyük ihtimal
@takas aga son sezon olmaz dimi yaAbovvv pot kırdıkLisa gelecek galiba ya zaten kripteks ile beraber son sezonumuz büyük ihtimal
Pusuda son sezon olur ya araya bir Suriye atarlar yeni jenerasyonu çekerler@takas aga son sezon olmaz dimi ya2023'e kadar deva edecek İnsallah
Polat olmesinde gerisi kolayPusuda son sezon olur ya araya bir Suriye atarlar yeni jenerasyonu çekerlerVadi efsanesi kolay kolay bitmez.
@Maskeli Fedai aga gordun mu bunuherşeyi geçtim polat alemdar efsanesi geri dönüyor yetmez mi be
güzeller güzeli savcımız tatilde
Zaten epeydir aktif değildi bazen hiç rolü bile yoktu sadece çay getiriyordu başka bir rolü yoktuyerse vermez tabi)) eski bölümleri seyrediyorum erhan o zamnadan bu zaman baya bir kilo almış
eski espirili halleriyle dönse çok iyi olurZaten epeydir aktif değildi bazen hiç rolü bile yoktu sadece çay getiriyordu başka bir rolü yoktu
Birde abi bu yıl da Erhanı film işleriyle ilgili rol yazdılar bazen sıkılıyordum o sahnelerdeeski espirili halleriyle dönse çok iyi olur
bence geçen sezonun en güzel sahneleriydi özellikle de eski vadiden görüntüler baya bir güzeldiBirde abi bu yıl da Erhanı film işleriyle ilgili rol yazdılar bazen sıkılıyordum o sahnelerde
Sonradan oyuncu alımlarına geçti ya o sahneler kötüydü ama eski sahneler iyiydi tabibence geçen sezonun en güzel sahneleriydi özellikle de eski vadiden görüntüler baya bir güzeldi
Abi bir geldim vadi konusu ilerledi bir andabu sezon erhan aktif olacak geçen sezon bunun ipuçlarını verdiler ama ilk vadideki gibi olsun hem espirili hemde akıllı
sahalar muhteşem dönüş yaptın ama asıl seni yazmaya iten survıvor oldu ondan evvel çok çekingen davranıyordun survıvor seni açtıAbi bir geldim vadi konusu ilerledi bir anda
Haklısın abisahalar muhteşem dönüş yaptın ama asıl seni yazmaya iten survıvor oldu ondan evvel çok çekingen davranıyordun survıvor seni açtı
Bizimkiler daha yeni hazırlık yapıyorlar abihala ses seda yok bütün dizler çekimlere başladı haberleri ve fotoları yayınlanıyor bizim kiler hala ne yapıyor anlamış deilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?