Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

gerçek hesabı

Bu kadar tepkili birisi bence Osman Sınav gittikten sonra diziyi bırakmalı. Nevzat karakterini severim ama öyle bence

Reactions: ömer karataş
Aynen öyle sonuçta hadi diyelim Vadi'den sonra Pana'dan değer görmedi. Sorun şu ; başka bir projede daha oynadı. Yani daha napsınlar ?
Kendisine bir şey yapmamış ama olan bir şey sana yanlış gelmiş olabilir o zaman sen de o işte sonradan yer almayacaksınız yoksa böyle dediğinde niye oynadın derler adama sonra

Reactions: Alemdar
Kurtlar Vadisi türünün en iyi örneğiydi yerli piyasada değil dünya genelinde. Pusudan bahsetmiyorum Kurtlar Vadisinden. Herkesin izlemesi gerekiyor bence.
Sıfırdan gelip o konseyin başına geçmesi o kadar güzel işlenmişti ki hiçbir yapaylık yoktu.

Zafer Ergin: "Kurtlar Vadisi'nden kötü alışkanlıklara yol açtığı için ayrıldım."

Reactions: batuhankaralar
Ben üzüldüysem sende üzüleceksin. Anca beraber kanca beraber.
Yalnız konu halen daha ilgi çekiyor, insanlar geliyor ziyaretçiler bakıyor.

Dizi yeniden başlasa ne olurdu acaba ? Gerçekten atv'nin mesela ve Show Tv bunu Necati Şaşmaz'la görüşmeli.

Yalnız konu halen daha ilgi çekiyor, insanlar geliyor ziyaretçiler bakıyor.

Dizi yeniden başlasa ne olurdu acaba ? Gerçekten atv'nin mesela ve Show Tv bunu Necati Şaşmaz'la görüşmeli.
Tek sezonluk, zirvede bir final. Güzel olur, ama reytingler maliyeti karşılamaz.