Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yinede ya yalan haber çıkarsa diye insanın içinden geçiyorhadi yine iyisin abialdın tüyoyu
arkadaş mona kim mona mona diyorsunuzMona geliyorsa bu sene final olabilir
Ya yalan haber çıkarsahadi yine iyisin abiValla kardeşim bu bile yetti ufak şeyler bile bizi mutlu eder biz böyle sevdik vadiyialdın tüyoyu
Siz mona diyince benimde aklim orata gitti yoksa biliyomarkadaş mona kim mona mona diyorsunuz
biri amon dur diğeri lisa
mona diye bi karakter yok vadide
Abi seni tanıyorsam sevinmiyorsun aksine yalan çıkarsa diye içinden geçiriyorsunOlsun yalan çıkana kadar sevinirim bende
Aga benim yapım bu kesinlik olmayana kadar inanmam ben hiçbirşeyeyav ne yalanı bu zaten kesin en az 3-4 tane ünlü yıldız gelecek kesin bişey bu
sadece kimler olduğunu bilmiyoruz
kesin işte neyine inanmıyon mutlaka olacak olan şey isim belli değil o belli olacak sadeceAbi seni tanıyorsam sevinmiyorsun aksine yalan çıkarsa diye içinden geçiriyorsun
Aga benim yapım bu kesinlik olmayana kadar inanmam ben hiçbirşeye
15 günün acısını çıkartıyorum ABİUlan melun bir geldin vadi konusu costu gidiyor
Abovvv pot kırdıkarkadaş mona kim mona mona diyorsunuz
biri amon dur diğeri lisa
mona diye bi karakter yok vadide
Helal olsun takdir ettim seniGit sor ben ne bileyim
Ondan değil abi polat şaşmazı protesto ettimHelal olsun takdir ettim seni
O zaman takdirimi geri aldim pis melunOndan değil abi polat şaşmazı protesto ettim
Neyse sen oyuncu haberleri hakkında ne diyorsunO zaman takdirimi geri aldim pis melun)))
Sen yapamazsinNeyse sen oyuncu haberleri hakkında ne diyorsun
Arkadaşlar eskiden vadi yarışması vardı ya onu devam ettirmek istiyorum
@takas @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @-KADİR- @kvp-medya @china_shangai ve diğer vadiciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?