Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@34rcp44 aga bence o iş imkansız bu saatten sonra Raci nin vadiye dönme ihtimali bence imkan dahilinde bile değildir
adamlar nişantaşındaki yerden çıkıp yeni ofise geçtiler şirketi bıraktılar diziyi bıraktılar tamamen koptu herşey yani

o değilde vadiyle ilgili bilgi gelmemesi artık benimde canımı sıkmaya başladı her gün bişey olur diye bakıyorum sayfalara bişey yok benimde sabrım kalmadı

aga hiç olmazsa diğerleri gibi yeni bir işe başlamadı çıkmadın candan umut kesilmez

bizim hergün sıkılıyo alıştık artık aga

@34rcp44 aga bence o iş imkansız bu saatten sonra Raci nin vadiye dönme ihtimali bence imkan dahilinde bile değildir
adamlar nişantaşındaki yerden çıkıp yeni ofise geçtiler şirketi bıraktılar diziyi bıraktılar tamamen koptu herşey yani

o değilde vadiyle ilgili bilgi gelmemesi artık benimde canımı sıkmaya başladı her gün bişey olur diye bakıyorum sayfalara bişey yok benimde sabrım kalmadı
Kıyamet alameti takası bile kızdırdılar ya

Aynen bizi sakinleştiren takas bile kızıyor artık

aga hiç olmazsa diğerleri gibi yeni bir işe başlamadı çıkmadın candan umut kesilmez

bizim hergün sıkılıyo alıştık artık aga
nasıl başlamadı aga ya adam 500 milyonluk yatırımla inşaat sektörüne girdi tv sektörünü tamamen bıraktı
fikirtepe projesinde raci var

abi ben zaten sabırsız biriyim bakma burda konu vadi olunca sabırlı olun diye yazıyorum ama bende çatladım çıksın artık resimler falan
tüyo lazım tüyo

onu demiyorum aga dizi işine girmedi en azından bırak onuda yapsın artık yoksa bu adam ne yiyip içicek

ilk bölüm çok hüzünlü olur mematinin ölümüne benzer bi bölüm bekliyorum
usta yönetmenler olunca çok daha iyisi bile olabilir

ilk bölüm çok hüzünlü olur mematinin ölümüne benzer bi bölüm bekliyorum
usta yönetmenler olunca çok daha iyisi bile olabilir​
Sen bu yazdığına inNıyor musun asla hüzün olmaz yalandan mezar sahnesi olur adamı satana birde hüzünlü sahne mi yapacaklar

Raci defteri kapanmıştır kaynak olarak cenaze namazı
abibu işlere bence de belli olmaz sonuçta insanlar yıllar sonra bile barışıyorlar ben yakın zamanda olmasa bile raci yle barışmalarını bekliyorum ve de istiyorum tabi ama mevzuyu tam olarak bilsek daha net konuşabiliriz

onu demiyorum aga dizi işine girmedi en azından bırak onuda yapsın artık yoksa bu adam ne yiyip içicek
aga adamın şöhretini bilmiyosun sanki
tüm yatırımını inşaat sektörüne aktarmış dizi falan yazmaz bence bu saatten sonra

anlamıyorum ben bu adamı yav Türkiye nin net 1 numaralı senaristisin vadiyi bıraktın bari başka bi dizi yaz

Raci Şaşmaz'ın vadiyi yazdığı dönemlere bi bakın kusursuz neredeyse

abibu işlere bence de belli olmaz sonuçta insanlar yıllar sonra bile barışıyorlar ben yakın zamanda olmasa bile raci yle barışmalarını bekliyorum ve de istiyorum tabi ama mevzuyu tam olarak bilsek daha net konuşabiliriz​
Abi kardeş barışırlar belki ama adam büyük yatırım yapıyor diziyle uğraşmmaz