Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

TRT'de Kut'ül Amare başlıyor nasıl yapacaklar ki? Acaba gün değişikliği mi olacak diye düşünüyorum ama Vadi gün değiştirmez. Hayırlısı neyse o olsun diyecek başka bir şey yok maalesef.

TRT'de Kut'ül Amare başlıyor nasıl yapacaklar ki? Acaba gün değişikliği mi olacak diye düşünüyorum ama Vadi gün değiştirmez. Hayırlısı neyse o olsun diyecek başka bir şey yok maalesef.
Aga tabiki o dizi gün değişecek eğer trt olursa

Aga tabiki o dizi gün değişecek eğer trt olursa
Kutul Amere gün degisecek
Kutül Amere nin gün degistirmesine hic ihtimal vermiyorum bana bu yapilirsa cok mantiksiz geliyor

Kutül Amere nin gün degistirmesine hic ihtimal vermiyorum bana bu yapilirsa cok mantiksiz geliyor
Bende senin gibi düşünüyorum aga. Hem yapımcı Diriliş yapımcısı onun için bile olsa böyle bir saygısızlığı yapacaklarını düşünmüyorum.

Bende birkaç kaynaktan baktım ama kanalla ilgili maalesef hiç ama hiç bilgi yok. Eskiden bilgiler bir şekilde geliyordu ama şimdi hiçbir yerden bilgi akışı yok. Anlaşılan bu konuda sızıntıya izin verilmiyor.

Aga belli olsunda biz bilmeyelim de olur, bu kadar saklamak cok zor, inş hayal kırıklığı olmaz sonu

Bunu sana söylemiştim ben yıllar önce. Unutmuşsun

Aga belli olsunda biz bilmeyelim de olur, bu kadar saklamak cok zor, inş hayal kırıklığı olmaz sonu
Bende de bir korku var ama inşallah öyle olmaz. Zaten Usta açıklama yaptı var diye. Hatta geçen biri konuya da atmıştı öyle hatırlıyorum. İnşallah olur.

" Çekirdek kadronun da korunacağını söyleyebilirim. "

Çekirdek kadro kim acaba? Cahit,Yusuf,Azra,Kenan Asya'danmı bahsediyor çünkü Erhanı geçen sezon saf dışı bıraktılar

Son düzenleme:
Kesin bilgi falan hikayesi hepsi
Fragman gelmeden yada çekimler başlamadan kanal falan ortaya çıkmaz.

Şuanda çıkanlar sadece iddiadır

Show tv konusu çok döner oldu ya ben boşuna bu kanalın ortaya atıldığını düşünmüyorum ama bakalım tanıtımı beklicez😉

Kanal belli değil, senaryonun 2-3 bölümü yazılmış, yönetmen oyuncular hiçbiri belli değil ama dizi gelecek ay yayına çıkacak. Kalmış 23 gün hadi bakalım