oğlu olmuş ismide yusuf emirmişYaa öylemi bilmiyordum ne güzell analı babalı büyüsün inşallah kızmı olmuş erkekmi bilgin varmı ömer
oğlu olmuş ismide yusuf emirmişYaa öylemi bilmiyordum ne güzell analı babalı büyüsün inşallah kızmı olmuş erkekmi bilgin varmı ömer
oğlu olmuş ismide yusuf emirmiş
Olmaz çıkmasın
Keşke dizi yapsalardı. Malum bu kadar muazzam bir konu ve her kesimin yakından takip edebileceği konuyu sadece 2 saatlik bir filme sığdırmak bana zor gibi geliyor.KURTLAR VADİSİ VATAN FİLMİNDE FETHULLAH GÜLEN'İ YÜCEL ERTEN OYNAYACAK!!
TUNCAY BEYAZIT İSE MUHTAR ROLÜNÜ OYNAYACAK!!
29 EYLÜL'Ü BEKLEYİN!
15 Temmuz gecesini anlatan Kurtlar Vadisi Vatan filminde, darbe gecesi boğaziçi köprüsünde yaşananlarda yer alıyor...
Zümre Ertürk Kurtlar Vadisi Vatan filminde (Köy okulundaki Öğretmen) karakterine hayat verecek.
''Sıradan bir köy okulunda ki öğretmen, malum 15 temmuz gecesinde yaşananlar ve sonrasında kendini Polat Alemdar ve ekibinin operasyonlarının içinde bulur.''
Vadisiz geçirdığimiz şu dönemde 360 da vadiyi izlemek iyi oluyo bi nbze özlem gideriyozEfsane bölüm var şuan. Tapınakçılar ortaya çıkıyor.
Kurtlar vadisi pusu mu koas muSon 5 bölüm benim için. 11.sezondan itibaren izlemem
Ne izlicen ben bitene kadar izlerimSon 5 bölüm benim için. 11.sezondan itibaren izlemem
Ara verecem aga çok izledim 1.bolume sarana kadar ara vermeye çalışacağım.Ne izlicen ben bitene kadar izlerim
Pusu pusu. 360 da kiKurtlar vadisi pusu mu koas mu
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne zaman kavuşuyoz fragmanaAra verecem aga çok izledim 1.bolume sarana kadar ara vermeye çalışacağım.
Pusu pusu. 360 da ki
İşte 15 temmuz u bekliyozHaberler sende aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?